ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Divota ;)

PIC_0988.JPG

PIC_0989.JPG

PIC_0137.JPG

PIC_0076.JPG

PIC_0006.JPG

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pedja037 gde to ima oblaka? Ja ne videh ni jednog iz Limenasa, Aribe i Skale Sotiros prethodnih par dana a trebali bi mi za slikanje :smajl:

Izmenjeno (Hirurg77)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pedja037 gde to ima oblaka? Ja ne videh ni jednog iz Limenasa, Aribe i Skale Sotiros prethodnih par dana a trebali bi mi za slikanje :smajl:

Slikano U Potosu  iz Anna Star (s terase)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo oblaka potez Limenas, Panagia i Golden beach iliti Skala Panagia u razlicito vreme i par dana razmaka. Mozda su slike malo losije, morao sam da ih smanjujem jer su preko 5 mb.

DSCN5896_resize.JPG

DSCN5897_resize.JPG

DSCN5898_resize.JPG

DSCN5910_resize.JPG

DSCN5930_resize.JPG

DSCN5938_resize.JPG

DSCN6013_resize.JPG

DSCN5879_resize.JPG

DSCN5895_resize.JPG

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa istočne obale (plaža Golden bič) je odličan pogled na Ipsarion, najviši vrh Tasosa, oko koga oblaci često prave žurku.   :D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ćao svima, trenutno sam u Potosu, i mogu vam reći da se u potpunosti slažem sa Lazom u vezi svega što je rekao, ni ja nisam ovde ničim oduševljena....svi koji se oduševljavaju Tasosom neka odu malo do Krfa da vide šta je lepota :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala becky na podršci:D

nije loše videti da na ovom podforumu ima i turista

naš problem je što smo prvo bili na krfu pa smo u neku ruku pali sa konja na magarca, ali šta je tu je. sledeći put opreznije.

veliki pozzz

Izmenjeno (laza)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa, meni ce onda da bude extra :) Krf sam videla samo na slikama, a i Tasos :hahaha:

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa, meni ce onda da bude extra :) Krf sam videla samo na slikama, a i Tasos :hahaha:

što se tasosa tiče, bolje da tako i ostane, na slikama

a na krf, što pre

Izmenjeno (laza)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne mogu da verujem da ljudi ovde pišu hvalospeve o tasosu, ovo ostrvo to ne zaslužuje, potos pogotovo, ima dve ulice i to je sve, da poludiš od dosade... Mnogo bolja baza za obilazak ostrva je Limenas....baš sam se razočarala ( možda sam previše očekivala ) ovde se više ne vraćam ni za živu glavu, propast neviđena...pozdrav svima i bežite što dalje od tasosa, ne bacajte pare uzalud

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 8.9.2015. at 10:02, Biljana 2302 je rekao/la:

Zavisi šta si ti čitala. Niko ovde hvalospeve nije ni pisao. Samo vam je davao korisne informacije da biste se lakše snašli kad odete dole. 

U potpunosti se slažem sa Biljanom, nama je Golden beach legao boli glava.

Da smo letovali u Potosu imali bi totalno drugačije mišljenje o ostrvu.

Takođe golden nam je odgovarao takođe zbog blizine plaža koje smo nameravali da obiđemo a da ne prelazimo veliku kilometražu kolima jer smo letovali sa dvoje male dece.

Kao što je becky rekla, bolje bi bilo a je limenas a možda bi onda slika i bila drugačija.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao što sam rekao, da smo izabrali Potos grdno bi pogrešili i celokupna slika bi bila drugačija.

Neko se oduševi kada ode u CG u Prčanj, ja tamo ne bih nogom kročio i tako,

nismo svi isti, nemamo iste poglede na iste stvari i sl.

Forum koristim da dođem do informacija gde je šta i sl i na osnovu toga ne stvaram sliku onoga što ću videti kada dođem tamo gde sam naumio.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ostrva i gradovi po ostrvima su takva- dve, tri ulice, par restorana, prodavnica. Idete na odmor, iz svakodnevne gužve, šta vam više treba na odmoru, sem plaže i lepog vremena. Prošle godine sam bila na Tasosu u Potosu, a ove godine na Krfu u Kasiopiju. I jedno i drugo ostrvo imaju svoju čar, divne plaže, za svakoga ponešto za videti i obići,zavisi šta ko traži, koje ste starosne dobi, da li ste kollima, da li ste zadovoljni da budete ceo odmor na jednom mestu ili da lutate svaki dan do druge plaže. Sto ljudi- sto ćudi

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka