ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Hvala vam puno. Pa vasim slikama i  opisima Potos mi  izgleda bas lepo :) 
Sigurno idem tamo :) Hvala 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Otkad je u Asprovalti Lidl ? A i sto da silazi sa autoputa kad ima u Hrisopuliju a tamo svakako silazi sa autoputa kad ide na trajekt ?

nije baš Asprovalta da .. ali kada je bio otvoren, agencije su prilikom odlaska na Tasos ili u povratku svraćale u njega ... dala sam samo kao primer ... ništa specijalno. 

Ko je to bio u hotelu LEVEDIS i kakvi su utisci ... merkam ga gooodinama ... 

Tu na jednoj slici se vidi i onaj noviji giros u Potosu - ko je pitao za giros. 

Hvala vam puno. Pa vasim slikama i  opisima Potos mi  izgleda bas lepo :) 
Sigurno idem tamo :) Hvala 

pa kad sam ja od 2oo3. godine i ništa mi ne fali ... doduše nekada imamo kola, nekada ne ... ali treba biti i skroman i zadovoljan - ne lebdeti puno ... 

Ono što sam ja video u Potosu, nije lepa plaža. 

Ko ide svojim kolima, nije baš merodavan za one koji idu busom ili sa dečicom ... Potos je sasvim solidan kao baza, malen a ima sve ... a tu je i San Antonio plaža ..  ima boljih na Tasosu to stoji ... ali uvek i svuda ima bolje ... 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko je to bio u hotelu LEVEDIS i kakvi su utisci

Ja sam bio :hello:.Tri godine idem u ove apartmane i uglavnom sam zadovoljan.Ja sam bio u ova dva trokrevetna sa zasebnim terasama (terasa sa koje sam slikao i terasa preko puta iznad table Levedis na slici).Apartmani su prostrani, francuski ležaj plus krevet, ima jedan veliki orman, dvosed , nekoliko stolica u apartmani i na terasi...Kuhinja je sindikalno opremljena i to mi je glavna zamerka-nisam navikao da u tako malim šerpicama i amortizovanim tiganjima kuvam pa tu falinku premošćavam sa velikim tiganjom "from home" :D.Apartmani se čiste svaki dan a generalno menjanje peškira i posteljine na pola smene.Plaža udaljena dva i po minuta lagane šetnje, nisi na udaru muzike iz taverni kao apartmani u prvom redu do plaže.

Izmenjeno (MilanSl)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam gde se nalazi htl Levedis ... prolazim svaki dan pored njega ... extra mu je lokacija ... jel sve sobe gledaju na more ... ja ću biti ove godine 3 x u vili Irini , tako da sam tu blizu.

Tek sada vidim da je pravo ime hotela LEVENDIS

Evo FT Dimić Bate Tasos - Potos 2o13, pa izvolte uživati:

lepota je malo i u oku posmatrača ...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Joanna? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Biljana  2302 

Gledaju na more (terase), samo se slabo šta vidi zbog objekata ispred.Cenim da je bolji pogled na drugom spratu ali agencija preko koje idem (International line), nema te apartmane u ponudi.Da dodam da pored ova dva apartmana sa zasebnim terasama  postoje još  dvokrevetni i trokrevetni apartman koji imaju zajedničku terasu.Dosta su jeftiniji ali ti je i intima narušena, pošto kroz tu zajedničku terasu svi prolaze.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, mene isključivo zanima solo terasa i 2-krevetni studio .. 

Irini je za takve terase lutkica, evo:

37.jpg

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Зекозмају, није плажа толико лоша, него је од тог дела који је ЊОБ сликао (па на исток) неначичкана ноторним кафићарским мобилијаром и сунцобранима, па се може лакше дисати (и сликати).

Уствари, по мени... то на сликама је крај потоске плаже, а почетак Светог Антонија, ал то само ја мислим.

Иначе, леп купаћи костим. :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo da se pohvalim da stižem u Potos u Utorak :D ....žemske, forumašice sa starijom decom da se jave za druženje...

Zamalo da ponovo odem u Nea Vrasnu ali ispade da mi više odgovara Tasos zbog datuma i odmora, nadam se da će nam biti lepo i da vredi 15 sati truckanja autobusom :smorilo:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

... nadam se da će nam biti lepo i da vredi 15 sati truckanja autobusom :smorilo:

meni ne vredi

kolima ok, da se vidi, ali toliki put busom i bez prevoza na ostrvu, apsolutno ne vredi

neka ti je sa srećom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

najbolji u El Grecu

ako jedes u restoranu 2 girosa i pivo 0,5l je 5€

posebno: pileci 2,5€ svinjski 2€

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 8/3/2015 at 10:22, ZekaZmaj je rekao/la:

ova plaza u potosu i ne izgleda tako lose ...

ja sam imao utisak da je bas losa ...

Napisaću

Izmenjeno (putnik srećko)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ti si 

ma ja sam ..:rolleyes: :cvetic: :bolje-da-cutim:..

ćuti i uživaj ... lakše je platiti i rent-a-car i milina ... veruj mi na reč .:srce:.. ja sam od 2oo3. godine u Potosu ... 

Srećko,

Samo kažem da je Potos dobar kao baza, jer ima sve. Moraju se svi argumenti uzeti u obzir i da majke same sa malom decom idu na more i sve ... i da se nema dovoljno para za sve, i da svi nemaju kola, i da svi ne umeju da voze ... 

Uopšte ne pričamo o plaži i kvalitetu te plaže i da li ima bolje ili nema ... UVEK ali uvek i od boljeg ima bolje. 

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne vidim zašto bi potos bila bolja baza od bilo kog mesta na tasosu. šta to potos ima a drugi nemaju? ja osim ekstremne gužve ne videh ništa.

ostrvo je dovoljno malo da je nebitno gde si. 

eventualno može podela na sever i jug.

ja ako bih, kojim slučajem, ponovo išao na tasos, baza bi mi bila nešto u okolini limenasa, nešto bliže plažama papalimani, tarzanas, pahis, la scala...potos nikako

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905887
    Ukupno poruka