ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Koliko je plaza daleko od studia?

I jos neku korisnu informaciju jer cemo mi biti prvi put tamo.

Kad imas vremena pisi...:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam upravo sa porodicom u toj vili, 

islikaj nam vilu i tačnu lokaciju 

hvalaa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1436543937722.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

islikaj nam vilu i tačnu lokaciju 

hvalaa

Vila Laskarina

IMG_20150710_080657.jpg

IMG_20150710_191948.jpg

IMG_20150710_191934.jpg

IMG_20150710_191922.jpg

IMG_20150710_192115.jpg

IMG_20150710_080728.jpg

IMG_20150710_080639.jpg

IMG_20150710_080618.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U potosu nije guzva kao prosle godine.vreme super.ako nekog interesuje Balkan House promenio parking za svoje goste neparkira se vise na javnom parkingu pored luna parka vec par kuca od balkan house.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav forumaši :rolleyes: hm..šta bih ja bez vas :D

Hvala za ovaj info o parkingu za Balkan House!!! A da li je sada bliži ili dalji? Da li je ovo sad neka bolja varijanta? Nemam predstavu jer prvi put doazimo u Potos... :neznam:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo je dalja varijanta a i malo losija od prosle godine...mada kad se vide plaze na Tasosu parking nije bitan...sretan vam dolazak

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Parking balkan hausa je dobar, ima hlada, malo je zaguljeno uci ali skroz funkcionalan. Mozda je problem sto bahati idioti zauzmu po dva mesta pa nastane guzva

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Potosu,  najverovatnije na gradskoj plaži sam izgubio ključ od auta. Kučište kljuća je crno sa znakom marke alfa romeo. Ukoliko je  neko pronašao ključ ili ima neku inf., molim putem foruma da  me obavesti. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može mišljenje vas koji ste na Tasosu ili imate neki info...

Planiramo nas četvoro (dva para) da dodjemo 09.08.2015... bez predhodne rezervacije i nadjemo 2 studia u istoj vili...

- Da li je ovo realno da se ostvari??

- Koja je realna cena za 2015??

hvala unapred,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pošto ima hiljadu tema o tasosu i pošto ne bih da o svakom utisku pišem u posebnoj temi, svoje utiske ću grupisati u ovoj temi jer sam tu bio smešten.

uostalom biću kratak

sinoć se vratili posle 17 noći i 18 dana provedenih na tasosu.

potos je malo simpatično mesto sa velikom gužvom i vašarom koji podseća na bečiće i igalo (tu sam bio). najviše rumuna, bugara i naravno naših. plaža skoro neupotrebljiva. nema lada, nema tuševa, nema mesta. voda čista ali mutnjikava.

uveče živopisno, ali sa velikom gužvom. hrana odlična iako je giros bolji u solunskoj regiji. e greko je dobar, ali je aegeon u limenariji bolji. krofne svuda fenomenalne.

smeštaj u balkan hausu je odličan, izuzetno čist, buka mi nije smetala, ali jesu naši džiberi koji su se skupljali ispred i puštali muziku sa telefona. ali dobro, stoke nevaspitane ima svuda.

nikanina kartica je prevara i neupotrebljiva.

plaže koje sam obišao: rosogremos, notos, psiliamos, paradizo, golden bič, metalija i tripiti. pahis i okolina mi bili daleko pa nisam išao. psiliamos ubedljivo najbolja i najuptrebljivija, rosogremos najbliža i lepa pa bili skoro svaki dan. notos super ako se nadje mesta. na paradizu bio dva puta zbog talasa, a golden bič je gubljenje vremena. metalija jako zanimljiva sa najlepšim okruženjem ali voda katastrofa. nije čudo što nema gužve.

inače, plaže na tasosu su toliko različite da pomislite da ste na nekom drugom moru.

jednom ručali u potamiji i to je to. druga sela nisam posećivao, jagnjetina me ne zanima, naša sela su lepša pa me i sela nisu zanimala. med je prevara tako da ni to nisam upražnjavao.

ima puno toga da se kaže ali sad ne mogu da se setim

pošto sam bio i na krfu mogu samo da kažem da je krf 10 svetlosnih godina ispred. tasos je lep, nekako divlji i privlačan ali ako ikada ponovo odem na tasos to neće biti mojom voljom.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Хвала на извештају, лепо је видети да се мишљења поклапају, али и не. Но, то је сасвим нормално и тако треба да буде.

Са тобом се слажем 90%. Минус Крф, мед и "Голден Бич", отприлике.

Него, ово ме је заинтересовало:

"nikanina kartica je prevara i neupotrebljiva."

Шта си то доживео?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo je Badža primetio u vezi poklapanja i ne poklapanja izveštaja.

Ni mi nismo isti, pa zašto bi nam izveštaji bili isti.

Zanima me zašto misliš da je med prevara i šta se desilo u vezi Nikanine kartice?

Iskreno, više puta sam uplaćivao letovanje preko Ane, ali nisam koristio tu karticu. Pitam pre svega zbog onih, koje sam upućivao na korišćenje iste, pa da ja ne ispadnem grbav.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nik-ana sez: ako uzmeta dva girosa kod el greka dobijete palačinku. dobiješ đorđa marjanovog! ta kombinacija košta 5e iako jedan giros staje 2,2e. znači palačinka izađe 80 centi pa nikako da vidim gde sam tu na dobitku.

to je jedno. drugo, ako se ipak odlučiš da uzmeš dva girosa i palačinku i odeš na svoju terasu jer ne volim da me 5000 bugara i 7000 rumuna u prolazu gleda kako ljušgtim giros, e ne može...kako ne može? lepo, ne može...ima da sediš ovde i da jedeš. uzeću 3 girosa, 4,5,6...ma ne može bato, sedi i jedi. može naravno, ali palačinku ćeš dobiti u sledećem životu. jeli smo dva puta a sve ostale girose sam pojeo u limenariji (i tu imam zanimljivo iskustvo koje ću kasnije ispričati)

u iris goldu kupim ćerki prsten a sebi narukvicu od kaučuka, krenem da platim i ponosno izvučem karticu kad, prc, nema popusta. kako nema? nema gospodine, nema. zašto, nisam pitao, a i zabole me, mnogo lepa narukvica za male pare.

nigde više nisam pitao za popust sa karticom jer je kartica završila u kanti za đubre koja je, gle simbolike, stajala baš kraj njene agencije

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Giros sam jeo u lokalu Aegean u Limenariji i kod Đoleta, Takođe u Limenariji.

Kod Đoleta smo jednom dobili gratis palačinku, a kod Aegean uvek, bez obzira da li smo jeli na licu mesta ili smo nosili.

Ispred lokala Aegean stoji tabla sa natpisom da je uz kupljena dva girosa, palačinka gratis. Kartica se ne spominje. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905857
    Ukupno poruka