ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Vreme je grozno,nocas nije moglo da se vozi koliko je pljustala kisa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

mi smo prosle godine bili a takodje i ove idemo u apartmane Balkan house oni su zakupili parking mesta na javnom parkingu na samoj raskrsnici oko 100m od apartmana.

gde tu ima parking? na mapama ja vidim luna park i neke hangare, nema parkinga

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bog zna od kad su mape!?! Slobodne livade (da ne kažem parcele) jako brzo menjaju namenu. 

Kad dođeš na lice mesta, videćeš sta je sad. (ili ako neko ko je sad tamo na okači sliku).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i to što kažeš. možda su mape od pre 5 godina, a za to vreme svašta se promeni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

gde tu ima parking? na mapama ja vidim luna park i neke hangare, nema parkinga

Ima parking , ima... Dnevna cena je 2 Evropljana, bio parkiran 24h ili 24min.. Cena je za jedan ulazak, jedan izlazak... Mesta preko dana ima na pretek, malo je guzva od 20h do 24h. Ali, ima cova koji tu sljaka , (u kucici) te on to lepo organizuje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tу прекопута нове цркве (тада се градила) је увек био пакао за паркирање, морао си да идеш скроз ван места. А о таксистима да и не говорим, ту им је близу станица. Увече, горе од Кнез Михајлове.

Онда су једне године турили чуњиће на улицу и рекли - НЕМА ВИШЕ! Те године су како-тако оспособили и тај плаћени паркинг, тада у јако рудиментарној форми. Чича је био испред и седео на пластичној столици. Битно је да је кинта падала, а рентакар ионако нико не краде.

Онда су следеће или неке године после турили и рампу, а сада... видим ту неки ресторан на паркингу? Лепо...

Лепо је што НИКО не слика НИШТА (тј. не каче на форум), већ сви ови радознали вошебно нестану у септембру, па сваке године мора поново једни те исти да објашњавају или се довијају шта и како.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Si vid'o, a?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Само те гледам... ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D

Da stavim i prodavnicu u kojoj ja kupujem "face card" za halo govornice...

Face kartica ima i kod naših vodiča u MYTHOS TRAVEL - mada brzo nestanu ...

Idi slike malo veće do 8oo piksela, ja ih ne vidim npr uopšte - ne vidim detalje .

hvala

mapa-potos1-866x1024.jpg

Izmenjeno (Biljana 2302)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav forumaši, od 16. jula smo u vili Dora u Potosu, pa me interesuje da li je pametno svratiti pri dolasku u taj veliki market u Skali Rahoni, ako ne grešim, i tu kupiti sokove, pivo, jogurt ili su cene slične kao u potoskim marketima? I još jedno pitanjce, koliko bi koštalo i da li uopšte ima opcija uplaćivanja ručka-večere u nekom restoranu za porodicu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemaš potrebe da uplaćuješ bilo gde - možeš .. ali 5 minuta do obale i biraš restoran i mesto i klopu i sve ...

Imaš povoljan market i u Potosu iznad luna-parka, imaš i na Zlatnoj plaži Carrefour, a i LIDL usput u Asprovalti. 

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Za dva dana idemo u Potos, pa me zanima da li je neko trenutno na Tasosu, kakvo je vreme, gledajuci prognozu samo se nerviram.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vreme je grozno,ne prelazi 20 " ,ponesite duge rukave.Nadam se da ce se popraviti,

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bar će hladnoća da pobije komarce:hahaha:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru. Iskreno se nadam da ce se vreme popraviti inace propade nam odmor.:angry:

Izmenjeno (nataly015)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka