ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

ima li ko neki dobar predlog za grcko vece u potosu

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

grčko veče se obično radi u Teologosu, ne u Potosu ... 

pregledajte youtube augustos in thassos island npr ... ili

Greek Night in Thassos island

imaš i organizovano preko agencije ... nađi gde sam postavljala izlete na temi:

Tasos - opisi, fotografije itd ...

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

grčko veče je kao i flamenko veče u španiji. trećerazredni učesnici sa odsustvom emocija za naivne turiste. ako ne poznajete nekog grka koji će vas odvesti na istinski tulum ne gubite vreme po turističkim tavernama.

to je kao kod nas. za turiste su glupi splavovi, a za haos i srču do kolena ide se na ibarsku

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda nije pravo mesto za ovo moje pitanje, ali zanima me da li u Potosu postoji neki jeftiniji market koji bi mi preporucili, ili je sve jedno gde kupovati povrce, voce, hleb i ostalo. Hvala na odgovoru :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li koga ko je bio ili je upravo u Potosu? Idem za nedelju dana pa me zanima kakva je trenutna situacija, temperatura, more.....?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda nije pravo mesto za ovo moje pitanje, ali zanima me da li u Potosu postoji neki jeftiniji market koji bi mi preporucili, ili je sve jedno gde kupovati povrce, voce, hleb i ostalo. Hvala na odgovoru :)

Po mom mišljenju, najbolje snadbeven i najpovoljniji market se nalazi na magistrali. Od centra kreneš ka Limenariji i posle 100 m (možda i manje) se nalazi market.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

gledam nešto ovaj balkan house gde ču odsesti i nikako ne mogu da provalim gde je parking. svi kažu da je u okolini parking ali ja nikako da ga uočim. zna li ko?

https://www.google.com/maps/@40.609875,24.607787,3a,75y,242.66h,84.48t/data=!3m6!1e1!3m4!1sziBMDfTh3iTTsF9-hSNKog!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni to liči na plac polovnih automobila ili "parking" neke Rent-a-Car agencije.

Screenshot_2015-06-21-00-40-30.thumb.png

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

po mojim informacijama od agencije to je javni parking

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa lepo su se sabili! Kako će ovaj beli, u drugom redu odozgo da se isparkira?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa poznato je da kad je parkiranje u pitanju ima dve grupe vozaca : oni koji razmisljaju unapred kako ce izaci sa parkinga  i oni koji samo gledaju da se parkiraju kako bilo 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila je posebna tema vezana za parking u Potosu i tamo sam okačio slike besplatnih parkinga-našao sam moj post na ovoj temi strana 45.Ako je Balkan preko puta crkve može se koristiti i parking na izlasku iz Potosa (ovaj što je u maslinjaku).Ima malo da se pešači ali je bitno da nije toliko napadnut i da nema bojazni da ćete neko blokirati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D

dscn0457.jpg

Da stavim i prodavnicu u kojoj ja kupujem "face card" za halo govornice...

dscn0459.jpg

Prve godine sam opajao ceo Potos da kupim karticu i jedva sam je našao u ovoj prodavnici-sad svaki put kad dođem u Potos, prvi pazar obavim u ovoj prodavnici i to je obavezno kartica (od prošle godine izgleda ko fiskalni račun).

I ovu prodavnicu treba obići...

dscn0460.jpg

Jeste da izuvaju sa cenama ali ima dosta zanimljivih stvari.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

gledam nešto ovaj balkan house gde ču odsesti i nikako ne mogu da provalim gde je parking. svi kažu da je u okolini parking ali ja nikako da ga uočim. zna li ko?

https://www.google.com/maps/@40.609875,24.607787,3a,75y,242.66h,84.48t/data=!3m6!1e1!3m4!1sziBMDfTh3iTTsF9-hSNKog!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

mi smo prosle godine bili a takodje i ove idemo u apartmane Balkan house oni su zakupili parking mesta na javnom parkingu na samoj raskrsnici oko 100m od apartmana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka