ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Bez auta Tasos ne mozes da dozivis na pravi nacin,gde god odsela.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@ Kalamitidžejn

U startu si napravila grešku što si izabrala ostrvo za put bez kola. Na ostrvo se ide da bi se obišlo celi ili skoro celo i uživalo u svim njegovim plažama.

Odlaskom bez kola sa malim detetom si sebe osudila samo na Potos. U tom odnosu snaga potpuno razumem tvoje impresije (da ne kažem depresije :D ). I ja bih napisao isto da sam letovao na taj način.

Mi smo bili sa detetom od 4 godine i ona je uživala, a i mi sa njom, ali smo svaki dan išli na novu plažu, gledali i istraživali.

Ako nastaviš da letuješ sama sa detetom i bez kola mislim da ti je mnogo bolji izbor neko malo i mirno mesto sa ogromnom plažom tipa Nea Vrasne kod Asprovalte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo sa bebom od godinu dana u junu. Svakako da necemo moci kao i ranije da obilazimo sve uzduz i popreko,ali ako imate neke predloge na koju plazu obavezno da odemo, a da pri tom ima sadrzaje tj lezaljke i suncobrane, javite.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Procitaj teme vezane za to...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih krenuo od San Antonio plaže. To je praktično nastavak gradske plaže u Potosu, ali je mnogo veća, nema gužve i ima par lokala pa ima ležaljki i suncobrana, u vodi je jako sitan šljunak i pesak. Treba vam 3 minuta kolima.

Mislim da je to najpristojnija plaža sa svim neophodnim sadržajima u blizini Potosa. Sve ostale su udaljenije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pocetak Juna - Potos? Da li je neko isao u tom periodu, najvise me interesuje prvenstveno vreme, temperatura, da ne odem a da se vratim kao i sto sam otisao :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine je i pocetkom jula voda bila ledena...tek tamo negde oko 5. je bilo komotno kupanje bez drhtanja. Al jbg bila je kilava godina, nema pravila...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pocetak Juna - Potos? Da li je neko isao u tom periodu, najvise me interesuje prvenstveno vreme, temperatura, da ne odem a da se vratim kao i sto sam otisao :)

a ko ti to može reći i za mesto u kome stanuješ, a ne za Potos ... ono što je bitno za Tasos ... da je jug ostrva topliji uvek od severa... dakle, Potos je uvek topliji od Limenasa ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili početkom Juna prošle godine, i samo se prvi dan nismo kupali jer je bilo kiše kad smo stigli ostali dani su bili dobri a voda jeste bila hladna ali smo se mi svakako kupali i bilo nam je super i obišli smo što smo više plaža mogli, bilo je baš toplih dana ali je tad verovatno nestabilnije pa nam se desilo da smo krenuli jedno jutro po suncu kolima od potosa do mermerne kada smo stigli tamo malo se okupali i krenulo naoblačenje i kiša, pa smo otišli u Panagiu tamo ručali i već se razvedravalo dok smo otišli do golden biča već je pržilo sunce i bilo toplo i odlično za kupanje i sve to u samo jednom danu.

početkom Juna je verovatno nestabilnije nego u top sezoni ali mi smo bili zadovoljni malo hladnija voda je bila ali su se i deca kupala bez problema i nikome nije ni nos procureo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neki odvodni kanal atmosferske vode koja negde mora da ode...e tu, ume da se skupi prljavstine dosta kad bude kisnih dana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

narode, kolioko su u potosu limenke u prodavnicama? koka-kola, fanta, ivi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​i naravno pivo! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Limenke koka-kole, fante su 0,33 litra,

a piva ima 0,33 i 0,50 litra.   :D

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka