ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Kako smo 2005. šipčili od Limenarije do Pefkarija opisala sam u svom putopisu "Prvi put na Tasosu". U međuvremenu je napravljena betonska staza, koja izgleda ovako (dakle, više se ne ide kozijim stazama, već tom stazom):

p7120083.jpg

A kako izgleda put od Pefkarija do Potosa pogledajte i pročitajte u mom putopisu "Drugi put na Tasosu".

Napominjem da su u pitanju opisi interesantni pešacima, NE vozačima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

juce smo isli tom stazom, staza je odlicna betonska I dovoljno siroka a vidim da ima I osvetljena ali mi smo isli prepodne, kozijih staza ima samo do skrivenih uvalica, mi smo svracali na metalia plazu I kupali se tamo a kasnije I u samoj limenariji gde je gradska plaza mnogo losa I treba je zaobici.

pozdrav sa Tasosa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam zimogrozljivac zivim na planini :D kakva je voda? Na internetu pise 20,6-21 stepen... Nikad nisam bila ovako severno. Verujem da će vreme biti toplije za deset dana (200% toplije od moje planine) kada ja dolazim.

Hvala mirarbi procitala sam putopis i prvi i drugi. Volim prirodu i da šunjaram tj šetam i postovi su prava pomoć :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Biljo na Zlatiboru...

Prošle godine sam htela da idem na Tasos al zbog sezone na Zlatiboru koja je bila nešto duža izabrala sam Zakintos od 20.09. Plašila sam se da je Tasos tad hladniji. Uglavnom putujem u septembru jer želim da sebi produžim leto :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedno pitanje,mozda malo smesno,ali me zanima da li u Potosu postoji da je neko video neka skolica za decu neplivace i sl.?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nažalost, za sve ove godine ne videh tako nešto. A pitanje nije smešno, naravno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine idemo prvi put na Tasos, bicemo u Potosu od 07.07.

Hvala svima na divnim foto turama i informacijama koje će nam biti od velike koristi. Već sada imamo dosta favorita za obilazak, to su svakako Notos, Rosogremos, Astpas, Paradise, Aliki, Makriamos, Mermerna i Psili Amos. Da li postoji neki putokaz za plažu Timonia i kako se zove taj hotel iza kog je plaža? Neko je napisao to na temi gde su putopisi, međutim nije mi jasno dal se hotel zove Astris ili Timonia? Da li je potrebna međunarodna vozačka dozvola ako se rentaju kola tamo? Koja agencija je najpovoljnija u Potosu što se tiče rent a car-a?

Izmenjeno (PutnikBG)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iznad plaže Thimonia je hotel "Thimonia" sa kafićem, ako si na to mislio. Mada i Astris ima plažu i hotel sa restoranom na samoj plaži, pod nazivom "Astris beach" :).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Мислио сам на хотел односно плажу Тимониа, хвала ти. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna nesto o vili Wilma?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se sećam ima obeleženo gde se skreće za Timoniju ali mi nažalost nismo obišli a bilo bi bolje nego što smo silazili na livadi plažu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Поздрав свима. Девојка и ја путујемо 12.7. у Потос , и бићемо смештени у вили Грегорис ( у задњем тренутку смо и ту нашли место у том термину ) . Читајући тему од почетка наишли смо само на један упис о поменутој вили..па ако има неко неке информације , биле би добродошле :) Такође не очекујемо од Потоса Ибицу што се тиче ноћног живота али се надамо да бар нешто постоји !? :)

Свима желимо пријатан одмор који ће памтити само по лепом целог живота :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se sećam ima obeleženo gde se skreće za Timoniju ali mi nažalost nismo obišli a bilo bi bolje nego što smo silazili na livadi plažu.

Na 06:05

http://youtu.be/uL7e0PMViTQ

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlični snimci meni su mnogo pomogli i nije bilo omaške , hvala na svim video klipovima zaista su od velike pomoći.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo moje prve Ft sa Tasosa

http://www.putovanja.info/galerija/grcka/tasos/potos/Tasos-2014-I-deo-Ostrvo-koje-se-voli-11296

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka