ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Hvala puno... Mi nazalost nismo uspeli u te apartmane, jer nas je 5 osoba. Uzeli smo Balkan House. Znate li nesto o tim apartmanima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

znam da su apartmani na odlicnom mestu, prekoputa crkve, spolja izgledaju jako dobro, u prizemlju je turisticka agencija nikana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima! Da li ima onih koji su bili u Potosu i koji su uplacivali dorucak,rucak,veceru u nekom od restorana? Napisite iskustva. Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima, uplatio sam u vili Sotira 10 dana krajem maja do 5 juna, pa me zanima da li je to period kada cu imati koliko toliko vreme za plazu ili makar za istrazivanje ostrva i plaza. Toliko je bilo povoljno da se plasim da li sam pogresio. Da li je neko bio u toj vili?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima, uplatio sam u vili Sotira 10 dana krajem maja do 5 juna, pa me zanima da li je to period kada cu imati koliko toliko vreme za plazu ili makar za istrazivanje ostrva i plaza. Toliko je bilo povoljno da se plasim da li sam pogresio. Da li je neko bio u toj vili?

Moje visegodisnje iskustvo govori da je to period jako prijatnog vremena, suncanih dana, temperature koja je dusu dala za sve pobrojano...nekoliko godina sam se u junu kupala od prvog dana juna...sad, kolika je razlika izmedju tih majskih i junskih dana, za kupanje, ne znam...ako je "normalna godina", bice fino! :) Kreni sa pozitivnim mislima i uzivaces, sigurna sam!! :)

Sredina aprila je , cak, cesto lepa za setnju, obilazak ostrva i suncanje, jedino je more nekad toplije, nekad hladnije...ali, mislim da period u kome ti ides nece biti hladan....kazem, nekoliko godina krecem dole bas u tom periodu...bude po koji tmuran dan, kisa neko pre podne ili popodne, ali je, generalno, svake godine lepo...

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da se ove godine sve pomera za jedan mesec ranije, što će reći da će u maju biti junsko vreme :). Kad ste videli voćke u beharu sredinom februara - NIKAD do ove godine, dakle eto dokaza o tom pomeranju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok, dakle sto se tice termina nemam problema. Bitno je samo da sunce greje. Nisam isao nikad ovako rano, pa zato pitam... Ustvari, nikad nisam ni bio na Tasosu. Ostaje samo da se malo prouci sta i gde videti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idealno bi bilo kada bi mogao da spojiš tu prvu, promotivnu smenu sa sledećom. Pretpostavljam da ta prva smena sve zajedno sa prevozom ne prelazi nekih 70-80 evra (tako je npr. kod agencije "Robinson"), što znači da bi te, kad već imaš plaćen prevoz, sledeća smena koštala još najviše pedesetak evra. E to bi bila prava stvar. Ne bi te puno koštalo, a imao bi preko 20 dana na raspolaganju. Za 20-22 dana bi Tasos opušteno obišao uzduž i popreko i još se nauživao i naodmarao :).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slažem se da bi 20 dana bila prava mera.

Ima šta da se vidi na Tasosu i Kavali.

Kad je u pitanju spajanje smena - proveri da li agencija kod koje

si uplatio letovanje naplaćuje autobuski prevoz za obe smene u

predsezoni, što je slučaj kod većine agencija.

U tom slučaju ćeš dodatnu smenu platiti stotinak evra, što još uvek

nije velika cena.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje dete je bilo u "Sotiri" pre 6-7 godina....bila je zadovoljna, ali ona nije zahtevna osoba...nadam se da ces i ti biti zadovoljan! :)

Tasos je mnogo lepo mesto za opustanje, tako da ce ti to sigurno prijati...pri tome , ima sta da se vidi...ako zelis da obidjes ostrvo, imas lokalni bus...staje ti u centru Potosa, samo treba da "skines" satnicu polazaka...sve ostale informacije ces naci na dvema "velikim" temama ovog Foruma...jedna ima "prociscen" materijal- konkretne informacije o ostrvu, a druga je steciste onih koji vole ostrvo i spremni su da odgovaraju na pitanja "novajlija" (onih koji idu prvi put na Tasos). :)

I, samo da nesto bude jasno: niko ne moze da ti garantuje kakvo ce vreme biti...ne postoji takva osoba! :) Ali, kazem, iz iskustva (boravak u raznim mesecima od aprila do oktobra, raznih godina) mogu da pretpostavim da ne moze biti lose...

Izmenjeno (pefkari)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super, vise ne brinem nista!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo uplatili istu vilu za boravak od 4-14 juna a razmišljali smo o kraju maja ali je samo ovde i u tom terminu bilo mesta.

Cena je bila više nego odlična tako da od smeštaja ne očekujem previše za nas četvoro sa popustom za decu i za uplatu u celosti (15%) sve nas je izašlo 200,6e, za te pare nebismo mogli ni 10 dana u sokobanju a ovde je uračunat i prevoz i trajekt+osiguranje.

I mi smo razmišljali za vreme i kakvo će more biti ali za tu cenu i ako bude malo lošije vreme biće odlično za šetnju i obilazak ostrva a pošto je smeštaj jeftiniji ostaće i za rentiranje auta na 2-3 dana tako da samo razmišljaj pozitivno.

Do sad nismo išli ovako rano i nikad do sad na Tasosu ali već 2-3 godine želim tamo da odem a ono što me najviše privlači je prelepa priroda tako da i ako more bude malo hladnije uživaćemo u divnoj prirodi i šetnjama.

Izmenjeno (spaske1)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim Vas, da ne bih stalno morala da premeštam Vaše postove, da pitanja o određenim vilama i hotelima u Potosu NE postavljate na ovoj temi. Za tu namenu odavno postoji posebna tema: Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

IX mesec je malo teže zbog škole i dece, ja lično mislim da je tad toplija voda.

Da se vratim na temu, kakav je Potos početkom juna?

Mislim dali su otvorene radnje i kafići da nebude pusto previše

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio 2011 od 02.06 do 12.06 i sve je radilo, jedino nije bilo prodavaca krofni na plaži :sunjalica: :sunjalica: . On se pojavio dan pred polazak kući.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka