ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima,

ja sam malo pregledala teme, mozda nisam bila dovoljno detaljna, ali nizam uspela da nadjem bas ono sto me zanima...

Decko i ja planiramo sredinom avgusta da odemo na Tasos, odabrali smo Potos, jer nam treba pravi odmor!

Zanima me da li imate iskustva sa nekom agencijom, koja postuje ono sto je dogovoreno, vozi finim autobusima, sa korektnim vozacima i sl.

I gde ste vi odseli u Potosu?

Hvala puno na svakoj informaciji

;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ja sam bila u Potosu prosle godine. Isli smo preko Delfina. Bilo je fino. Autobusi su dobri. Jedino je bio probelm sto nam je soba bila blizu obale, gde je puno kafica i iznajmnjivanje motora, ali naviknes se i na to....sobe su srednjeg ranga. nista specialno, ali pristojno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili preko Argusa u vili Mariji. Vila je super na 20metara od plaze. Mesto je malo, nema mnogo setnje, plaza je mozda i najgora (uz samo setaliste, a cim se podje dalje voda je cistija to je ustvari plaza Breeze), ima mnogo lepsih u blizini, auto neophodan. Ali sve u svemu najbolje je za lokaciju i za odmor.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informacijama :)

Mi smo juce uplatiti vilu Vaso (koliko sam shvatila to je donji nivo vile marije) i to je bilo poslednji apartman, koji je slobodan za taj period (avgust), tako da smo na vreme sve zavrsili :)

Idemo preko Argusa, nadam se da ce ispuniti nasa ocekivanja :)

Ima jos dosta do putovanja, ali kada se vratim pisem korisne informacije za neke buduce posetioce ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine smo sa "Sabrom" isli u Potos u vilu "Vaso"...odlicna vila,sjajna lokacija...sve je blizu...ma,recju,savrseno.Ove godine nam se nisu nesto dopale vile koje "Sabra" ima u ponudi za Potos,te smo se odlucili da idemo sa "Inex tours"-om,naravno opet u Potos,u vilu "Urania".Da li je neko od vas mozda bio u toj vili i imate li ikakvih iskustva sa agencijom "Inex tours"?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja idem u Potos, početkom avgusta, u hotel Sirines, preko kompasa - pa ako je neko bio, volela bih da čujem.Mada, deluje jaaaako lepo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potos je malo slatko mesto, najbolje za boravak na Tasosu! Mi smo bili smesteni u Pefkariju pored Potosa. Divno malo "mesto" za odmor par hotela, restorana i pansiona! Plaza je zapravo uvala, mirno more. Sam Potos je mestasce uz obalu sa nizom radnjica kafica i prelepim vilama. Ko hoce da divlja neka ostane u Beogradu... Plaza je lepa ali nista spektakularno, lepse cete naci obilazeci ostrvo... Iznajmite motorcic ili auto na par dana i otkricete Psili Amos, Paradise Beach, Aliki (ne budite lenji i sledite uzane staze kroz cetinare, koje ce vas dovesti do "rudnika" mermera, drevnih ostataka hrama...) selo Teologos, upecatljiv manastir Arhangela Mihajla na vrhu litice i stosta drugo. Ako volite prirodu i odmor sa dosta kupanja bez shoppinga i ludog nocnog provoda (doduse ne znam kako je u ona 2 "velika" grada) go for Tassos! Jeftin i lep odmor sa puno prelepih plaza bez guzve!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo isli pre dve godine sa Delfinom, odseli smo u vili Kula ali cini mi se da nju nemaju ove godine u ponudi, ali bila je na odlicnoj poziciji, na stotinak metara od mora i prodavnica, a na mirnom mestu. Sve je bilo super sto se tice agencije stvarno su bili divni, i ovi iz BG-a kao i devojka koja je te godine bila njihov predstavnik na Tasosu, Tamara.

Jedino me nerviraju smene od 9 dana (oni kazu 10 dana/ 9 nocenja), predjes toliki put... i tacno ti nedostaje jos taj jedan dan...

Potos je slatko mestasce, preporucujem obavezan odlazak pesaka do Pefkarija!!!! (kroz hotel Aleksandra Beach, preko plaze tog hotela, pa preko brdasceca kroz borove, super je!)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znacilo bi mi sve u vezi sa Potosom, vasa iskustva, pozitivna i negativna. kao i iskustva sa delfin travel agencijom? Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ispod zadnje poruke levo,gde pise "unesite kljucne reci"ukucaj Potos i izaci ce ti gde je sve o njemu pisano,imas dosta toga!Ukratko-slatko mestasce,ima svega samo ne neki ludi nocni provod za mlade...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potos je po meni idealan za bazu (sto ce reci svako za mesto u kome je bio), ako idete kolima ili iznajmljujete ista. Mestasce je prilicno "sabijeno" i sve sto vam treba nalazi se u precniku od 400 - 500 metara. Nekoliko ulicica sa radnjicama svih fela (marketi, giros, suveniri, restorani, pekare, hemija, rent a car, maslinovo ulje - med - zacini sa Tasosa, apoteka, itd...). Svi restorani u kojima smo jeli su sasvim pristojni (kolicina i cene), pekara u ulicici koja se spusta ka plazi (kod luna-parka) ima fenomenalno pecivo.

Delfin je svoj deo odradio vise nego dobro. Vozaci voze malo sporije (za moj ukus), vila Eleni u kojoj smo bili stacionirani je cista i uredna (jedna Ukrajinka dolazi svaki drugi dan), vodici su odrzali "predavanje", podelili brojeve mob. telefona ako nesto treba i to bi bilo to.

Pitaj ako te jos nesto interesuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao,dali neko moze da mi kaze koja je cena za inamljivanje skutera onih manjih od 50 kubika ko je bio skoro HVAL

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna kakva je vila Susana u Potosu? U ponudi je ima agencija Kompas. Bilo bi dobro da mi neko napise svoja iskustva sa ovom agencijom ako ima takvih. Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sada cete i mene pitati gde sam iskopala temu iz 2007-me godine, ali nigde nisam mogla da nadjem temu vezanu samo za Potos (ima vise tema o Potosu, ali su uglavnom vezane za pitanja o odredjenim vilama) :)

Mene zanima da li u Potosu ima neki veci supermarket?

Ne mislim bas nesto veliko kao Lidl, ali bar da je malo veci (na osnovu dosadasnjeg iskustva sam videla da grci napisu supermarket i na prodavnici koja je velicine dnevne sobe biggrin.jpg ).

Pitam posto sam cula da nema, pa me zanima da li i koliko hrane da ponesem odavde.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Potosu ima klasican market koji je jako blizu plaze i u njemu mozes da kupis "skoro" sve sto ti treba.E sad,po pitanju cena to ne zelim da komentarisem ali ne mogu ni da zamerim ako je nesto dosta skuplje jer ipak taj market je na nekih 30-ak metara od plaze(citaj mora).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka