Nikola1985

Taverne :: Preporuka

150 poruka u ovoj temi

A sad mi je jasna stavka 3EUR u Rachi restoranu, i to prva stavka. Ja sam mislio da je to hleb. Nije mi ni na pamet palo da su mi naplatili nesto sto su doneli i izgledalo je kao, da probate nas specijalni liker od ruze cini mi se.

Kod nasih u kafani to ti je kao kad uz obrok narucis ljutu papriku a on ti prvo kuca ljuta kom2 zatim sve ostalo i tek na kraju je paprika ljutakom2. A ono prvo ljuta je domaca rakija, il ti ljuta, naravno 2kom a ti pio koka kolu celo vreme. 

Strasno. A pogled je fenomenalan i klopa nije losa, mada malo jace cene.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@gjovana: Hahahaha, pa i nije isto. :) Tamo bar popijes taj liker koji ti naplate, dok kod nas pojedes ljutu papriku, ne donesu ti tu ljutu rakiju koju ti stave na racun, a ipak ti je naplate. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da u Rachi-ju često ume da bude gužva i da se čeka na sto. Ima li neko iskustva sa rezervacijom? Može li se pozvati i rezervisati određeni sto (na primer na terasi u prvom redu gde je i najbolji pogled) u određeno vreme ili ne primaju rezervacije pa kako se zalomi? Hvala na pomoći! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervacije ne rade. Ko pre dodje...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A kad je najbolje doci? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/28/2016 at 0:34, Trag je rekao/la:

A kad je najbolje doci? :D

I ja se to pitam, ali to je isto kao da pitas kad je najbolje otici do lokalnog marketa, a da nema guzve... sve je cista lutrija (osim naravno ako se znas sa menadjerom LOL)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najbolje je u toku dana, zive duse nema.
Najveca guzva je popodne i oko zalaska sunca zbog slikanja itd. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja bih na zalazak sunca, zato pitam. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Otkrili smo jedno mesto u Lefkasu sa domaćom,kuvanom hranom,može i da se sedne i za poneti. Ko voli i traži to na letovanju,super je. Nalazi se na uglu ulica koja vodi iz Ag. Ioanisa i onog "unutrašnjeg"  prstena u Lefkasu.  Nacrtana je kutlača na tabli,zove se Katsarolakia ili tako nesto, samo grčka slova su napisana.

Ja se ne snalazim sa ovim ucrtavanjem lokacija,nadam se da sam koliko toliko jasno objasnila. 

Izmenjeno (drnenica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

recite mi koji restoran u nidriju je dobar?oba puta kad smo isli na lefkadu uglavnom smo isli u simposium..htela bih malo da promenim,ako neko ima preporuku molim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@banacanka Mi smo sedeli u par restorana u Nidriju, i Apollon mi se nekako najvise dopao od tih.. Konobari su ljubazni i hrana im je super.. Naravno, to je po mom ukusu, ne mora da znaci da ce se dopasti i tebi :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@banacanka The barrel ili To vareli na grckom, poslednji u redu u luci ka plazi, gratis filtriranu vodu daju, hleb i sladoled, hrana je dobra, kao i Tom's seaside restaurant na plazi u cosku kad se ide iz luke, kod spica sa vodenim sportovima, dobra hrana, ljubazni konobari i gratis lubenica a moguce i neki liker (prvo vece ga dobili, posle samo lubenicu). I za giros i meso uopste Stathis giros.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u Rachi-ju u prethodnih par dana? Interesuje me da li je idalje guzva za zalazak sunca i ako jeste, koliko se ceka na sto? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili pre par dana,u četvrtak, čini mi se i gužva je nenormalna. Sto nismo ni dočekali,došli smo malo pre 19h i bili 17.na spisku! Sačekali smo da vidimo dinamiku i shvatili da su prozvali jedno ime za 20 minuta,fotografisali se i otišli.

Naši prijatelji su došli oko 18:30 i uzeli poslednji sto za troje, tako da kapiram da treba poraniti.

Inace,nikada nisam bila na Lefkadi u septembru i iznenađena sam koliko ima ljudi. U Nikitasu je i dalje frka za parking npr. Od 1.9. navala naših tablica,do tada uglavnom Italijani i Rumuni.

Izmenjeno (drnenica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U Monday, September 02, 2013 at 18:36, intro je rekao/la:

Po meni ubedljivo tri najbolja mesta za kvalitetnu, slow food varijantu klope su: I Rachi u selu Exantia, Katoghi u selu Vafkeri i T'Aloni u selu Hortata.

Nije samo Rachi, i taverna T aloni ima menu na internetu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka