megan04

Plaže na Tasosu i kako im prići - koordinate

1216 poruka u ovoj temi

pa dobro,Rumuni se tek uhodavaju na Tasosu, polako

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Gde se uhodavaju, pa na Golden Beach-u su većinsko stanovništvo!!!

Ali Turci, ne znam odakle oni iskočiše? Kakva je to situacija u Turskoj, kad i Turci beže odatle?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rumuni već par godina drže primat na Tasosu. Godinama Turci dolaze na Tasos, a ove godine su navalili, kao da beže iz Turske.

Rumuni i Turci se ove godine bore za primat na ostrvu, a mi se sa Bugarima koljemo za treće mesto.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baš to, Rumuni pa mi po brojnosti, oduvek je tako bilo. Mislim, oduvek od kako ja idem na Tasos. 

Glyfoneri je preslatka plažica i za divno čudo, iako je minijaturna, nikad nema gužve.

Neko je pitao za meduze, za sve ove godine samo sam jednom čula neke ljude u vodi da komentarišu da su videli jednu, dok ja svojim očima nisam nikad videla. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meduze na Tasosu nikad nisam video.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Медузе постоје само у луци у Лименасу (другде не видех досад). Огромне су и беле, воле бродску штроку и никога не дирају.

Слобо, Румуни имају доле своје куће (купљене) или закупе неку преко целе сезоне, па се фамилије смењују по договору. Њих тамо има те има и ок су ликови. Пили смо кафу заједно, личе на нас по карактеру и породичној љубави. Као ЕУробљани, имали су лепе привилегије у односу на нас,  да среде папирологију на време, док је Тасос био мање комерцијалан и јефтинији.

Бугаре никако не волим, али сам тамо наилазио на неке који просто обожавају Србе, па сам искулирао око тога, барем док сам доле. А и разумемо се као да је један јАзик, ђаво да их носи.

Турци су ми потпуно страни. Ништа "баклавах", ништа "тазе бурек" (њихов "бурек" је брљ), ништа "аферим ашчија, буљук бакшиш!" Сиктер.

Pre 49 minuta, putnik srećko je rekao/la:

Rumuni već par godina drže primat na Tasosu. Godinama Turci dolaze na Tasos, a ove godine su navalili, kao da beže iz Turske.

Rumuni i Turci se ove godine bore za primat na ostrvu, a mi se sa Bugarima koljemo za treće mesto.

Имам неког Турчина на Фејсу, он каже да је њима њихово море прескупо и да немају поверења у безбедност у својим летовалиштима и да, сходно томе, иду у Грчку. А Тасос је баш близу, тек 360 км од Константинопоља... дупло ближе него нама.

Да, лик мрзи Ердогана и, како сам укапирао, дељу му колац/ражањ... ако се не уразуми.

Izmenjeno (Баџа)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Au, pa kad Turci beze iz Turske kako ne bismo i mi. Jadni Grci sve primaju samo da se vrate u normalu.:rolleyes:

Izmenjeno (sensa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, Баџа je rekao/la:

Медузе постоје само у луци у Лименасу (другде не видех досад). Огромне су и беле, воле бродску штроку и никога не дирају.

U novoj luci gde sad staju trajekti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@svetloplava

"Нова" лука за трајекте, наравно. Она мала, "стара" је "марина", ја је тако зовем.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, da li ste posetili malu plažu Glifoneri?! Mali raj

Notos plaža, takođe prelepa!

Izmenjeno (user name)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neko ukratko da navede plaze na Tasosu koje su pogodne za malu decu(1. i 3. godine) ... znaci da ima prirodnog hlada, duzi plicak, pesak, dovoljno velike da nema guzve u bilo koje doba ... ???

A ja lagano iscitavam celu temu, pa mozda vec naidjem na odgovore ... Sad sam na 25. strani ... :-) 

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O5 talasi!

1468483314330-1386857996.jpg.0bb5c09774e

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo trenutno na Psili Ammosu, kucam vam iz kafica na plazi.

lepo je ovde, ali je guzva ogromna! Gomila dece.

nije bas za nas parove bez dece :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Atspas plaža iliti Šećerna plaža

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka