Mupovac

Letovanje u samostalnom aranzmanu

12 poruka u ovoj temi

Prosle godine sam se rasturio trazeci niskotarifne smestaje - i nasaoi sam ih more!

Prosle godine sam se rasturio trazeci niskotarifne letove - i nasao sam ih more!

Elem, problem je sto si SVI letovi ka turistickim destinacijama skupi ili ne lete iz Beograda ili okolnih namaerodroma (Temisvar, Budimpesta itd).

Na kraju sam otisao preko neke agencije, jer mi je tako bilo najjeftinije!

Da li se jos nekome cini da stvari stoje ovako ili je imao slicna iskustva?!!

Napominjem da imam iskustva sa bukiranjem avio prevoza preko na niskotarifnim letovima i da mi takve radnje nisu strane!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

pa da moze tako lako i jeftino da se putuje agencije ne bi ni postojale.a posebno je tesko kad govorim o letnjim destinacijama.znaci npr.vi bi sad da idete u spaniju na more,pa bi da nadjete u sred sezone jeftin avion za 50e,nema teorije,naravno!cak i da ima,ne bi se ovajdili od tzv.jeftinog smestaja,jer takvog nema.jedino neke rupe da se nadju.jednostavno,za tipicno letovanje uvek je jeftinije preko agencije jer oni mogu bolju cenu da dobiju.

gledali smo i mi za egipat nekako avion da nadjemo,i to pola god.pre putovanja,pa ispade avion samo kao ceo aranzman.

mogu opet nekad da se nadju,ali to su takve peripetije i presedanja(temisvar-istanbul,ist-kairo,kairo-hurgada)..treba dana,vremena,nerviranja..a opet covek je ogranicen danima koliko moze da provede negde.

po evropi je sve to ok i lakse je,ali za letovanje,pa jos negde dalje je zaista mucenje.a nije ni jeftinije.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine sam se rasturio trazeci niskotarifne smestaje - i nasaoi sam ih more!

Prosle godine sam se rasturio trazeci niskotarifne letove - i nasao sam ih more!

Elem, problem je sto si SVI letovi ka turistickim destinacijama skupi ili ne lete iz Beograda ili okolnih namaerodroma (Temisvar, Budimpesta itd).

Na kraju sam otisao preko neke agencije, jer mi je tako bilo najjeftinije!

Da li se jos nekome cini da stvari stoje ovako ili je imao slicna iskustva?!!

Napominjem da imam iskustva sa bukiranjem avio prevoza preko na niskotarifnim letovima i da mi takve radnje nisu strane!!!

U Spaniji ima jeftinih hotela preko stranih sajtova koliko zelis a let Spanair iz Beograda nije skup ako uplatis na vreme.

Izmenjeno (Raymond)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo nasli studio koji nam idealno odgovara. ali malo mi je frka, posto sam direktno kontaktirala sa vlasnikom putem meila, a on trazi 40 posto avansa. ne znam sta da trazim, kako da znam da je to sigurno?

inace u pitanju je grcka... kako funkcionise dogovaranje u samostalnoj reziji, bez agencije? kakvu potvrdu traziti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao mačka u džaku...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo nasli studio koji nam idealno odgovara. ali malo mi je frka, posto sam direktno kontaktirala sa vlasnikom putem meila, a on trazi 40 posto avansa. ne znam sta da trazim, kako da znam da je to sigurno?

inace u pitanju je grcka... kako funkcionise dogovaranje u samostalnoj reziji, bez agencije? kakvu potvrdu traziti?

Vec par godina idem na letovanje u samostalnoj reziji tj. bez agencije. Nikada do sad nisam imao problema.

Sa agencijama su mi se desavale razne neprijatnosti.

Ne znam da je neko imao problema. U svakom slucaju mislim da je neophodno da se raspita o samom smestaju pre rezervacije.

Prvi put cujem da se trazi 40% za avans. Obicno je to 20-30% (da budem precizan na 40% ne bih pristao).

Ako rezervises neki hotel ili ozbiljniji apartmanski smestaj dobijes vaucer kao potvrdu rezervacije, u ostalim slucajevima nemas nista sem konverzacije mailovima. Opet ponavljam nisam cuo da je neko prevaren (ako neko ima druga iskustva neka ih podeli sa nama).

Ima smestaja koji se predstavljaju da se nalaze blize moru nego sto je to stvarno itd. ali opet kazem ovaj forum je pravo mesto da proverite sve detalje i izbegnete neprijatna iskustva.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i meni nekako puno deluje avans od 40 posto... posebno ako ne dobijam nikakvu garanciju...

taj kompleks studia sam nasla na vise sajtova i na nasem sajtu letovanjeugrckoj.com i na njemu se reklamiraju... samo sto ne mogu da nadjem komentare ni na jednom od sajtova, to me najvise i nervira..

a da li ti apartmani koji se reklamiraju na sajtu letovanjeugrckoj. com imaju neku garanciju, mislim ovako da li kace samo ponude pouzdanih smestaja?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E to vec ne znam. Predpostavljam da nema nikakve garancije ali to treba da proveris na tom sajtu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

poslala sam i njima meil, pa cu videti.. pa znam da oni ne daju garanciju, ali mozda ipak znaju nesto o tim smestajima.

hvala na odgovoru :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa da moze tako lako i jeftino da se putuje agencije ne bi ni postojale.a posebno je tesko kad govorim o letnjim destinacijama.znaci npr.vi bi sad da idete u spaniju na more,pa bi da nadjete u sred sezone jeftin avion za 50e,nema teorije,naravno!cak i da ima,ne bi se ovajdili od tzv.jeftinog smestaja,jer takvog nema.jedino neke rupe da se nadju.jednostavno,za tipicno letovanje uvek je jeftinije preko agencije jer oni mogu bolju cenu da dobiju.

gledali smo i mi za egipat nekako avion da nadjemo,i to pola god.pre putovanja,pa ispade avion samo kao ceo aranzman.

mogu opet nekad da se nadju,ali to su takve peripetije i presedanja(temisvar-istanbul,ist-kairo,kairo-hurgada)..treba dana,vremena,nerviranja..a opet covek je ogranicen danima koliko moze da provede negde.

po evropi je sve to ok i lakse je,ali za letovanje,pa jos negde dalje je zaista mucenje.a nije ni jeftinije.

Nije tako za sve destinacije, zapravo sto vise letova iz Beograda to bolje, a avio kompanije svake godine brojnije. Primer, let do Majorke iz Beograda sa presedanjem moze se naci za 150-160 evra, ako je par to je 300-320 evra. Na Majorci se mogu naci hoteli preko sajtova full board 12 dana jul ili avgust prosek 250-300 evra po osobi, (ako se ranije plati jeftinije, kasnije skuplje). Znaci dvoje na Majorci u sopstvenoj reziji mogu proci za 800-900 evra, ukljucujuci pun pansion u hotelu i avionski let. Ovome samo dodati jos transfer od aerodroma, imajuci na umu da na Majorci ima dobar gradski prevoz.

Izmenjeno (Raymond)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim Vas da mi neko odgovori da li zna adresu nekog povoljnijeg smestaja u Grckoj bilo gde da na taj nacin izbegnem agenciju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bolje idi na forum Grčka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka