buci

Karadeniz hotel

68 poruka u ovoj temi

Maya, interesuje me da li je preterano bučno noću tj. do kada? Ja idem sa dragim i planiramo da zujimo i noću, lokacija ovog hotela je fenomenalna ali bi bar malo da odspavamo i odmorimo se kada se vratimo iz provoda :) Imaš li neke sličice hotela i sobe u kojoj si bila?

Hvala unapred za odgovor :cvetic:

Još jednom da kažem Ivi NEMA svoju plažu, veruj nama, a ne sajtovima, svašta se piše

Makishon ne brini što se spavanja tiče, spavaćete kao male bebe posle samo kupanja i sunčanja, možda se sa te kako je zovu gradske plaže čuje različita muzika, vide razni svetlosni snopovi, čuju poneki glasovi, ali zaista ne toliko, zavisi gde ća vam biti okrenuta soba, a uvek i možete da zatvorite vrata terase, tako da nema razloga da brineš, može se spavati, ZAISTA...samo je pitanje da li će te dovoljno spavati zbog raznoraznih izleta, vrućine, provoda i umora :bez-zuba:

P.S. Bučno je do 4, 5 am :D

Izmenjeno (majja_majja)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala ti puno :cvetic: Razmišljamo izmedju tog hotela i jednog hotelčića Gultekin enjoy za koji ne znamo gde se tačno nalazi, negde je na izlasku iz Marmarisa (3km od centra) prema Ičmelaru a 200m od plaže.

Hvala još jednom, ljubac

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo i moj poslednji sud o ovoj temi:

Ako zelite da me poslushate,da se ne pokajete, moje najiksrenije misljenje je

DA NI U KOM SLUCHAJU NI POD RAZNO NE PROVEDETE SVOJE LETOVANJRE U MARMARISU U HOTELU KARADENIZ !!

ZNACHI NI POD RAZNO !!!

Postoji naravno milion razloga,pocev od cene do lokacije,kvaliteta,usluge,...necu sada u detalje o svima njima a moglo bi se pisati do prekosutra.

Ako verujete meni ,koji poznaje Marmaris kao svoj dzep ko svake godine provede tamo po mesec i po -dva,ko poznaje mnogo turaka i istoriju samog marmarisa malo bolje poslusacete ovaj savet.

Karadeniz je jedan od tri najstarija hotela u Marmarisu,...i nije da sam ja sad od onih koji traze nesto od hotela specijalno,...ali stvarno vam preporuchujem da zaobidjete ovaj i uplatite neki koji ima PP(polupansion) uslugu kako ne bi trosili dodatne novce na hranu,..vec na izlete ,obilaske,provod

Znachi napisao sam svima sta mislim i necu se vishe ukljuchivati u ovu temu

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hm...dodatna kinta za hranu?? :) zavisi ko koliko jede...mi smo doruckovali u hotelu i jeli jos jednom i ne izadje nesto skupo...Hotel jeste star,ali zavisi ko sta ocekuje...realno u hotelu sam provodila sve ukupno nekoliko sati u toku dana...meni je konkretno vaznija lokacija,a smatram da je lokacija ovog hotela definitivno najbolja a time se ustedi mnogo novca jer taxi nije potreban. ;)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja takodje ne želim da nekoga ubedjujem da ide u ovaj hotel, svesna sam da ima i mnogo boljih, pišem subjektivno skroz, a naravno znam da kalipso tamo provodi dugo vremena i ima objektivniji stav o svemu šta se tamo dešava i kakvi su hoteli, možda je i ekspert za to mesto, a vi odlučite, ne želim da me neko posle ps***. Više sam pisala iz svog nekadašnjeg studentskog ugla, nedovoljno finansija za nešto jače, dobra lokacija, solidno čisto i toliko...verovatno sada kada bih išla, išla bih na neku jaču priču, ali to naravno dozvoljava jača finansijska situacija...

P.S. Makishon i ja sam se bila zalepila u startu za taj Gultekin enjoy, ali kada videh lokaciju, odmah sam odustala, stvarno ne znam kakav je, ali tada sam razmišljala neka je hotel i malo lošiji, ali samo da nije na nekoj periferiji, već u centru...a ne kažem da ne uzdahnem kada prodjem pored nekih ekstra hotela na nekoj periferiji, ali sve ima svoje, i dobro i loše...a pitanje šta ko očekuje od odmora, zbog čega je tu, šta su mu prioriteti, i da li zaista želi odmor, ili i provod i odmor, veću izolaciju od ljudi ili ne, ne znam valjda to ide sa godinama :D

Izmenjeno (majja_majja)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Taj G.enjoy je ustvari hotelčić, ne znam tačno koliko je daleko od centra, piše 3km. Od plaže 200 m, mislim da je iza hotela Pasha beach. Meni je idealno to što se nalazi baš na sredini, danju možemo i do Ičmelara brzo na plažu a noću do centra...sad nama tih 3km šetnje noću uopšte nije problem, verovatno nećemo baš svake noći u sam centar grada već ćemo se truditi da obidjemo neka zanimljiva mesta :) Mi samo tražimo neki smeštaj gde će biti čisto. Hawaii2 hotel po meni je perfektan, ima dobru lokaciju (na km od centra i 800m od plaže) Meni kilometar-dva stvarno nisu problem, ja volim da se krećem i neće mi smetati ako je hotel malo udaljen.

U opciji su Gyltekin enjoy, prelepo izgleda, Hawaii 2 zbog polupansiona (mada ne vrujem da ćemo koristiti doručak, ko će da se budi rano, ili bi samo na večeru najverovatnije pa ne znam da li se to isplati??? 240e je sve ukupno pp za taj hotel u vansezoni ) i prelepog izgleda i dobre lokacije a i Karadeniz ima odličnu lokaciju, baš je u centru dešavanja samo se plašim da nam tu ne bude preterano bučno ja ne volim preteranu gužvu.

Mada idemo krajem avgusta pa će verovatno biti manje turista :) Javiću šta smo odlučili i kada se bduemo vratili napisaću opširniji komentar kako smo se proveli :)

Svako bira ono što mu novčana sredstva diktiraju. Lično mislim da se mogu pronaći fini lepi čisti hotelčići gde ćete proći jeftinije. Opet za one koji žele posebne usluge postoje hoteli te klase.. ja lično nikada ne bih dala puno novca za hotelsku sobu u kojoj ću biti možda sat dnevno + spavanje. To je moje mišljenje. Ljubim vas :cvetic:

p.s. imenjakinje moje, kada idete na letovanje??? :)

Izmenjeno (Makishon)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Lepo sam iscitala sve ovo sto ste vi napisali, i hvala vam.

Sto se tice promene arazmana, to ne dolazi u obzir, uglavnom, znate i sami, zato sto se to u nasim agencijama smatra otkazivanjem termina. Isto kao i promena smene, tj. datuma :besan:

Iako je jedan od glavih razloga zasto smo izabrali ovaj hotel to sto je pisalo da ima svoju plazu, mislim da nam u agenciji ne bi priznali to kao osnov za zalbu. Svi vi znate kakve su agencije u Srbiji, pa sta je tu je :ljutko:

E sad, ukusi su razliciti. Posle mog iskustva prosle godine u hotelu Abem, Kusadasi, ja nista necu da kazem dok ne stignem tamo i osmotrim iz mog ugla.

Ukoliko Karadeniz ima ciste sobe, koje se pristojno odrzavaju, ja cu biti zadovoljna.

Takodje, ND ili PP je apsolutno subjektivna stvar.

Mi smo pretprosle godine imali ND i nismo se mnogo istrosili, jeli smo po restoranima. U Turskoj uvek mozes naci restorane za svaciji dzep.

Prosle godine smo imali PP i mislim da smo na hranu sveukupno potrosili vise. Desavalo se da nan se da veceramo u hotelu a onda odemo u setnju i veceramo jos jednom u neko restoranu zato sto nas je privukao. Isto tako, bilo je slucajeva kad je vecera u hotelu bila nejestiva pa smo opet isli u restoran.

Ja u principu volim da istrazujem i mislim da je izbor ND jos jedan nacim da istrazite/upoznate Tursku.

A kad se vratim podelicu sa vama svoje utiske :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja Mina, u suštini, mnogi su zadovoljni ovim hotelom po pitanju čistoće, nemoj da brineš :cvetic:

A i to što nema svoju plažu (tj. devojke kažu da se može otići na gradsku plažu) nije strašno, možeš istražiti Marmaris i posetiti sva mesta-plaže koje ima :)

Želim ti lep provod - odmor :cvetic:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mina, lepo se provedi! :D bice vam ekstra, u to ne sumnjam!!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala, nadam se da hocemo. :)

Cak i to sto hotel nema svoju plazu je na neki nacin dobro, imacemo razloga da posetimo druge :D

Svakako bi bilo lepo da se javi neko ko sada ide tamo, cisto da nam pruzi sveze informacije :)

Mada ne sumljam da ce se do 29. jula (nas termin) neko javiti.

Pozz

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo ja sam jedna od tih "sveze doslih iz Marmarisa" i to upravo iz hotela Karadeniz :-)

Hotel kao prvo ima najbolju mogucu lokaciju, za pozeleti, u Marmarisu!

Plaza ispred hotela se placa, mada se i za nju cenka, tako da u principu ne prave problem i ako samo popijete pice tamo... Osoblje u hotelu je ljubazno, hotel za 2 zvezdice odlican, cist, nalazi se na glavnoj ulici tako da je sve nadohvat ruke...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam bila u marmarisu mesec dana. Nisam se smorila, cak sta vise pozelela sam da ostanem jos mesec dana. Karadeniz hotel nije nesto, moj savet Vam je hotel My dream. Karadeniz hotel ti je u centru. Blizu je drzavna plaza na koju dolaze brodovi i ne moze da se kupa. U hotelu My dream Vam je usluga maximalna i svi su prijatni, sto je najvaznije znaju engleski (u hotelu Karadeniz,jedva da znaju da kazu dobar dan). Ima ogroman bazen i bar. Do plaze vam ne treba ni 5 minuta. Do Icmelera treba sat vremena pesaka. Uvece pustaju tursko-srpsku muziku. Cene su pristupacne. Savetujem Vam da idete na nocno krstarenje Hamamet, ali ne preko nasih agencija, zato sto deru po usima nego preko njihovih. Ako treba jos nesto samo me pitajte. :) :P :D

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko ko je bio sada u Karadenizu moze da mi kaze koliko je trajao put iz Bg-a, tj. kada ste stigli u Marmaris i kada ste usli u sobe, da li ste mnogo cekali?

Hvala :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

LJudi,ja se moram ukljuciti.Ko hoce da izlazi u Marmarisu,neka uzme hotel sto blize centru.Jer taxi dere.Mi smo bili pre par godina,,ja mislim u blizini Karadeniza,i to nam je bio extra potez,jer smo bili blizu Bar streeta.A najvise su se zeznuli oni koji su uzeli hotel u Icmeleru,a hteli da izlaze u Marmarisu.Taxi je tada stvarno bio skup,tako da mislim,da Karadeniz,ima najbolju poziciju,ko naravno,zeli da izlazi svako vece

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Taxi je inače skup i ko hoće često da izlazi, a daleko je od centra, neka gleda da se nekako kombinuje sa dolmušima.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905031
    Ukupno poruka