Dacy

Premier Le Reve Hotel and Spa Hurgada

52 poruke u ovoj temi

Da li je neko bio u ovom hotelu?

Zanima me je kakav je

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

na trip advisor-u prvi, po ocenama posetilaca, od 163 hotela u hurgadi...mislim da je to dovoljan odgovor na tvoje pitanje :don-t_mention::srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kao i cinjenica da se na veceru ne moze dolaziti u sortsu,cak ni bermudama,niti sandalama(muskarci).malo classy style nije na odmet..bas mi se to svidja..ljudi su poceli svuda da dolaze maltene kao sa plaze,podseca me na neka sindikalna letovalista onda..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dal iko ide u ovo cudo od hotela,slike su ..vau,tri puta vau..kao i cena...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

on mi je zapao za oko, ali mi nije zapao za dzep :D, tako da do neke sedmice ili nekog mini bogacenja....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i nama je zapao za okce,al cena-jedino loto(koji ne igramo),tako da ne znam kako otici,haha

a ono kupatilo ogromno koje ima pogled na bastu,u staklima,a niko te ne vidi?!au..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li iko ima neku informaciju o ovom hotelu iz prve ruke? Otvoren je krajem 2009. nemoguće da još niko nije bio. Pročitala sam sve sa tripadvisora, holidaychecka i izguglala sve što je bilo moguće, međutim, jako me brine plaža. Svi komentarišu sobe, hranu, bezene, ali o moru skoro ništa sad.gif. To je južna Hurgada, Sahl Hasheesh, ima koralni sprud na samoj obali, znači skoro je nemoguće ući u more sa plaže, neki komentarišu kako ponton nije bio gotov (to je neki review od proletos), ima neko parčence obale gde je moguće prići; drugi kažu kako je snorkeling odličan, ništa mi nije jasno. Videh i neke slike kako ružno izgleda kada je oseka. Sviđa mi se luksuz koji nude, ali ne bih baš na Crveno more da bih se kupala u bazenu, makar i sa morskom vodomfaca.gif. Bili smo pre dve godine u Steigenbergeru, sve super, al' more onako. Niti neke dubine za plivanje, niti interesantno za snorkeling. Tada sam shvatila da su bolje i one plaže gde samo sa pontona možeš u vodu, duboko je da možeš da plivaš, a opet interesantno jer imaju i koralni greben. Bojim se da ovo ne bude još gore. Jako je ružno kad se voda povuče, pa ostanu one blatnjave rupčage. Užas.

Dajte neki info dok još imam vremena za razmišljanje. Back up opcije su Sharm Stella di mare hotel sa veštačkom plažom i pontonom, ali zato fenomenalnim grebenom ili nešto u Taba Heights. Ja bih izgleda nemoguće, plažu sa peščanim postepenim ulazom u vodu i koralni greben u blizinitongue.gif. Mission impossible!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ lady m

Sunrise Royal Makadi ima normalnu plazu i koralni greben u komsiluku ;)

Izmenjeno (The Unbeliever)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bas se i ne treba cuditi sto niko nije bio tamo,ipak je to preskup hotel,14noc.je sad 1500e,u najboljoj ponudi je bio oko 1000e,tako da je to za nase uslove mnogo.

a kako obicno biva,pa korist jednog je na ustrb drugog,moguce je da je plaza takva kakva jeste,kao sto ste rekli i za Steigenberger..

ipak je to vas odmor i vas novac,dobro razmislite,ma kakav da je luksuz,kupati se u bazenu,a ne u moru onakvom je zaista zalosno.

ako ipak odete,nadamo se i prvom review-u ovde za ovaj hotelosmeh1.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i nekoga ko je bio. septembar 2010.godine. Ukratko, hotel je odličan i za svaku preporuku, plaža standardno loša kao i u većini hotela. Kada kažem loša mislim na plitak ulaz u more i korale, a sama plaža je prostrana i lepo uređena...ponton nije bio završen.

Hotel nije veliki, ima oko 250 soba i nema velike gužve. Kada god izađete, naći ćete slobodnu ležaljku, kako na bazenu, tako i na plaži. Postoje 4 bazena, od toga 2 dečija i dva veća, od kojih jedan sa slanom vodom.

Ovo je bio jedan od retkih hotela prošle godine sa UAI uslugom, i samo takva i postoji u hotelu,tako da ne moraju da se nose narukvice. Usluga je bila odlična, hrana ukusna i raznovrsna, sobe lepe i prostrane.

Nalazi se u novom delu koji se zove Sal Hašiš i udaljen je oko 30 min vožnje od centra Hurgade. U hotelu imaju minibusevi (besplatno, ali uz rezervaciju) koji tri puta dnevno prevoze goste hotela do centra i nazad.

Ukoliko još nekoga nešto interesuje neka pita.

pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam mislila da posetim ovaj hotel u decembru, pa javim utiske ukoliko odem naravno..

Svidja mi se to sa busevima, sto su besplatni i sto voze do centra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hm...dobila sam informaciju, da se koristi samo jedan restoran a u svim ostalim se dodatno placa! Pa ne kapiram o kakvoj Ultra AL oni govore??:angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se javljam iz Premiera i sve je zaista vrhunski, ponton kao nije zavrsen ali funkcionise lepo, 50m i ulazi se u vodu koja je dubine oko 1 metar i posle je dublja a okolo su koralni grebeni, znaci ima i plitko i duboko i korali i ribice samo mora da prepesaci pontonom. Kad se vratim bice detaljniji info i slike ;)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili smo se i mogu reci da nam je ovo bio najbolji hotel od dosadnjih 7 u egiptu. Zaista vredi novac koji smo dali a to je preko Trinityja bilo prilicno povoljno, 1050 evra za 15 dana sa svim taxama po osobi, mada je to bila cena za rezervacije krajem maja a sada vidim daje cena dosta skocila. Hotel se nalazi u oblasti Sahl Hasheesh sto je nekih 15 km od Hurgade na jug, prema Makadi Bayu i nalazi se, sa jos nekoliko hotela u okviru oblasti koja je zatvorenog tipa i preko rampe mogu proci samo vozila od tih hotela ili taxi u kome su gosti nekih od tih hotela, znaci prazan taxi ne moze doci do hotela. To moze biti mali problem ako se ne rezrvise besplatni shatl bus na vreme, onda do grada mozete samo iznajmiti hotelski auto sto je 25 dolara u jednom smeru do Hurgade, duplo u oba ili jos gore hotelski dzip koji je 100 dolara u oba smera. Zato treba na vreme, nekada i dan dva ranije, rezervisati hotelski bus koji vozi do nove marine dva puta dnevno i vraca u hotel po redu voznje a ako to ne bude dovoljno vremena i zelite da ostanete duze, nazad mozete taxijem za nekih 40 egipatskih funti uz cenkanje naravno. Sam hotel je savremeno opremljen, veoma cist, osoblje izuzetno ljubazno cak iako ne ostavite bakshish i u svemu zaista ostavlja utisak da je klasa iznad uobicajene ponude hotela u Egiptu. Svi gosti su UAI i nema narukvica, jedno oni koji su u sobama skupljim od standardne imaju pristup Lounge baru i nekom bazenu na vrhu zgrade ali zaista nema potrebe za tim jer i mi sa, da kazem obicnim sobama smo se sve vrem osecali kao da smo VIP :) Ta obicna soba je otprlike 50tak kvadrata sa terasomi kupatilom u kome su i kada i tush kabina, dobijete i bade mantile i papuce na koriscenje, LCD tv (samo 26 incha) :P, kabal za internet (koji je besplatan) i koja se dva puta dnevno cisti, jednom pre podne i jednom dok ste na veceri i svaki put zamene peskire i sve ociste a uvece vam ostave cokoladicu na krevet. Hrana u glavnom restoranu je bila zaista fantasticna, bez previse zacina i spremljena od vrhunskih sastojaka, dimljeni losos i rakovi su bili svakodnevno da ne nabrajam ostalo. Iako smo mogli svake nedelje po jednom u kineski i italijanski restoran, nismo otisli jer je glavni bio fenomenalan. Od pica ima klasicna ponuda domaceg alkohola i negaziranih sokova, piva, vina, koka kola, fanta, sprite, schweppes, kafa nes i espressso...ali i nekoliko uvoznih pica u Loby baru, Ballantines, 3 vrste martinija i jos nesto. Kao sto rekoh internet je besplatan, bezicno u lobiju, glavnom restoranu i baru na plazi a u sobi kabl. Brzina zavisi od broja korisnika ali zadovoljava za skype, mail, surf... Rekao bih da hotel nije bio popunjen a i da jeste mislim da guzve nigde ne bi bilo jer ima dovoljan broj lezaljki oko bazena i na plazi gde ima i baldahina koje smo bez problema zauzimali u pola 9 a moglo je i kasnije. Bazeni su odlicni, jedan veliki sa slatkom vodom i jedan sa slanom kao i dva manja sa takodje slatkom vodom a plaza je jedino za sta ovaj hotel dobija zamerku. Ne njihovom krivicom vec zbog korala koji su uz samu obalu, nije moguce direktno uci u vodu vec preko pontona koji je duzine oko 50 metara i onda se stepenicama spustate u vodu dubine oko 1 metar, zavisi od plime i oseke, desetak metara dalje pocinje i veca dubina a okolo se nalaze koralni grebeni i naravno sareni podvodni svet :) Posebna obuca nije potrebna iako su neki nosili, jer je dno pescano bez kamenja. Znaci posle tog pontona sve je OK i navikne se brzo. Vecernja animacija nije bila narocito atraktivna ali nas to nije ni zanimalo. Ceo kompleks nije veliki, oko 300 soba od kojih je u funkciji mozda malo vise od pola i zato je sve na dohvat ruke, nema dugog pesacenja po suncu a konobari sluze pice po ceo dan i oko bazena i na plazi pa skoro da ne morate da se pomerate uopste :) Znaci odmor u pravom smislu te reci, nema nikave buke, stalno je tiho i mirno a dece nema uopste jer hotel ne prima goste ispod 16 godina. Penzionerska varijanta :) a i takav je sastav gostiju, vecinom englezi i rusi, naravno ima i mladjih. To je otprilike sto se hotela tice ako nekog zanimaju jos neki detalji tu sam a sto se agencije Trinity tice mogu reci da su imali odlicnu ponudu za rezervacije do kraja maja, kada je dodatak na cenu bio samo 36 evra za aerodromske taxe, dakle bez oni doplata za gorivo, obaveznog baksisa i slicno ali sve to su im srozali vodici za koje mogu da kazem da su najgori koje sam za ovih 7 puta u Egiptu video. Prvi put nam se desilo da niko ne dodje po nas za izlet, da za 20 minuta cujem 3 potpuno razlicita objasnjenja zasto se to desilo, da nas slaze jos nekoliko puta da ce novac vratiti, da bi na kraju kao to trebalo da se desi na aerodromu sto se naravno nije desilo. Skoro svi putnici su ih cekali zbog raznoraznih razloga prilicno ogorceni i one se nisu pojavile vec nas je ispratio egipcanin iz lokalne agencije. Novac za izlet smo povratili tek u Beogradu i to posle 4 odlaska u agenciju, jednom da napisemo zahtev, onda je neko javio telefonom da novac ceka u agenciji, drugi put kad smo dosli, zatvorili su 2 sata ranije, treci put kad smo otisli, zaposlene devojke nisu imale pojma o novcu koji nas navodno ceka a gazda nedostupan na mobilnom i cetvrtog puta konacno dobismo pare :azdaja: I tako ovo skoroidilicno letovanje malo je pokvarila vodic Tanja Aldic ali zaboravicemo brzo to i dogodine naravno ponovo u Egipat ;)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neka foto-tura da malo paramo oci? :smajl: :turista:

Izmenjeno (roki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka