1333 poruke u ovoj temi

Sto se Sitonije tice,nema bas neki nocni zivot... ;)

Prelepe plaze,su ono zbog cega se ljudi vracaju na ovo poluostrvo.

A kad bi morala da preporucim neki nocni zivot sa istocne strane Sitonije to je definitivno Sarti(ma kako mali bio!),jer ima citave dve diskoteke u mestu(u kojima se narocito dobro provode mlade slovakinje!),kad kazem dve,mislim

A:letnju i

B: zimsku,

sto znaci tokom sezone radi klub Mojito,a kad pocne malo hladnije vreme on se zatvara i pocinje da radi Macedonian Spirit Club...Pored toga,par kafica koji se i u jeku sezone zatvaraju oko 1posle ponoci!I ono sto sam cula,ali nisam bila zurke na okolnim plazama sa adekvatnim programom...To je odprilike nocni zivot Sitonije!

Jer u okolnim mestima kao sto su Vourvouru,Nikiti i Metamorfosis sve je jos mirnije nego u Sartiju,premda su jako lepa za bazu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A kad bi morala da preporucim neki nocni zivot sa istocne strane Sitonije to je definitivno Sarti(ma kako mali bio!),jer ima citave dve diskoteke u mestu(u kojima se narocito dobro provode mlade slovakinje!),kad kazem dve,mislim

sto znaci tokom sezone radi klub Mojito,a kad pocne malo hladnije vreme on se zatvara i pocinje da radi Macedonian Spirit Club...Pored toga,par kafica koji se i u jeku sezone zatvaraju oko 1posle ponoci!I ono sto sam cula,ali nisam bila zurke na okolnim plazama sa adekvatnim programom...To je odprilike nocni zivot Sitonije!

Jer u okolnim mestima kao sto su Vourvouru,Nikiti i Metamorfosis sve je jos mirnije nego u Sartiju,premda su jako lepa za bazu.

Hvala na odgovoru! Svaka informacija znaci...

Napravicu vec neku kombinaciju :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

"Top studios" je zaista smešten u zaledju Karidija, udaljen od plaže oko stotinak metara. Otprilike je toliko udaljen i od centra naselja - znači najbolja moguća lokacija. U prizemlju se nalazi picerija ali mi nikada nismo svratili na picu, iako smo tu više puta prošli. Razlog - nije nam nešto ulivala poverenje, uvek je bilo praznih stolova, a okolina takodje nije bila preterano privlačna - široka gola ledina oko zgrade umesto uredjenog travnato/cvetnog prostora koji smo navikli da vidjamo u Vourvourou-u. Ukoliko se nešto ne promeni od prošle godine, mislim da nećete imati problema sa bukom. Pa čak i da je ta picerija mnogo popularnija nego što jeste, noćni život jednostavno nije jača strana Vourvourou-a ;) ... Znači, bez brige, nema tu pijanih i razularenih gostiju i bahanalija do sitnih sati...

I na njihovom sajtu izgleda kao da je na nekoj "ledini" i da u okolini kuće nema drveća. Bitno mi je da u dvorištu može da se sedi u nekoj hladovini, ali nije i najvažnije. Najvažnije je da smeštaj bude OK, a za plaže ćemo se već snaći, jer smo motorizovani. HVALA PUNO!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče noćnog života, slažem se u potpunosti sa Tacijem. Mislim da bi Sarti bio pravi izbor. U ovom slučaju veličina nije presudna, čak ima prednost kao malo mesto (sve je na dohvat ruke, intimnija atmosfera), a čini mi se da je vrlo živo preko leta - dosta kafića, restorana, jedna diskoteka - ali sasvim dovoljno za dobar provod. Naravno da nije ništa preterano, ali taman koliko treba da odmor bude kompletan. Sa druge strane, najlepša plaža na Halkidikiju i šire - Orange Beach - samo nekoliko kilometara od gradića. I konačno, nisam čula da je bilo ko bio razočaran posle letovanja u Sartiju :) .

Naravno, ostaje i zapadna obala Sitonije kao opcija i Neos Marmaros kao najposećeniji grad na toj strani, ali mislim da bi bili razočarani i smoreni. Gužva neverovatno preterana, nigde mesta za parkiranje, izgleda kao da se cela južna Srbija seli tokom leta u Neos Marmaros- svuda automobili sa našim tablicama i naš jezik na svakom koraku. I čuvene strme ulice koje brzo dosade kada ih čovek prelazi svakodnevno više puta :smorilo: ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uh, moguce da sam ovde medju starijima, ali mi nije jasno da nije jos pomenut Dzordzov "pab" u Sartiju... valjda ljudi ne vole rege i r'n'r.... a mozda nije trebalo ni da ga pominjem, ionako se tesko nadje mesto posle 11 uvece....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za citava moja dva odlaska u Sarti,nisam bila u Dordzovom pubu i totalno nemam pojma gde se nalazi,tako da,molim te,objasni...?Ja cu ga vrlo rado posetiti...

Izmenjeno (taci)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za citava moja dva odlaska u Sarti,nisam bila u Dordzovom pubu i totalno nemam pojma gde se nalazi,tako da,molim te,objasni...?Ja cu ga vrlo rado posetiti...

Uh, hajde da probam da objasnim. George pub (

) se nalazi na pola puta jednog od onih izlaza iz Sartija na magistralu, ali nije onaj kojim se prvo moze uci u mesto iz pravca Vurvurua (onaj koji prolazi pored Four roses hotela), nego valjda sledeci. Mislim da se u toj ulici nalazi i Sassos renta bike. Iliti, kada ides onim trgicem pored jedne i jedine kes masine, a u pravcu Sikije (knjizara ti ostaje sa leve strane), dodjes do raskrsnice gde su ispred tebe sa leve strane jedna prodavnica, prekoputa jos jedna samoposluga a dijagonalno (levo napred) je prodavnica u kojoj dominira pribor za plazu i ribolov. Tu skrenes desno gore, kao da ces da izadjes na magistralu i posle nekih 50tak metara sa desne strane imas veoma neugledan ulaz, iz koga se posle 10-11 uvece cuje muzika (rege, r'n'r ili hitovi 70tih i 80tih, iskljucivo sa vinilnih LP-a). To je Dzordzov pub, koji je prosle godine proslavio 25 godina postojanja. Inace, Dzordz je onaj tamnoputi celavi gospodin u godinama koga ces cesto videti kako na svom coperu obucen u cvetne siroke pantalone i prsluk istog dezena, sa trakom od istog materijala oko glave, prolazi kroz mesto.

Mislim da je na mapi negde ovde, gde je obelezeno, ali nemoj da me uzimas zdravo za gotovo. Da sam dole, odveo bih te bez problema, ali ovako, opisno....

post-3369-1210073049_thumb.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da cu po tvom opisu uspeti bez vecih problema da ga nadjem,sve te prodavnice,radnjice,knjizaru,sve jos uvek imam jasno u secanju... :srce: Hvala!Je l ti ides ove godine u Sarti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da cu po tvom opisu uspeti bez vecih problema da ga nadjem,sve te prodavnice,radnjice,knjizaru,sve jos uvek imam jasno u secanju... :srce: Hvala!Je l ti ides ove godine u Sarti?

Paaa, kako da ti kazem, ako ne odem, onda ce mi propasti prilicna kolicina para sto sam ih dao agenciji cim su se pojavili aranzmani (jos se ni sneg nije bio posteno otopio) :D

To je prvi put da smo letovali u nekom mestu u Grckoj i pozelieli da vec iduce godine ponovo letujemo tamo. Toliko toga je ostalo neispitano da je to bruka jedna...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Paaa, kako da ti kazem, ako ne odem, onda ce mi propasti prilicna kolicina para sto sam ih dao agenciji cim su se pojavili aranzmani (jos se ni sneg nije bio posteno otopio) :D

To je prvi put da smo letovali u nekom mestu u Grckoj i pozelieli da vec iduce godine ponovo letujemo tamo. Toliko toga je ostalo neispitano da je to bruka jedna...

Isti slucaj i sa nama...Gde god da sam bila do sad bilo je,idemo sledece godine da vidimo nesto drugo...Ali Sitonija...Taj neodoljivi sarm Sartija...Nisam mogla da odolim...I sad cekamo 10. juli...A znas koliki mi je spisak mesta kojie nisam obisla prosle godine?I sve mi se cini da je 20 dana opet preeemalooo...Ides preko Magica ili Astre?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isti slucaj i sa nama...Gde god da sam bila do sad bilo je,idemo sledece godine da vidimo nesto drugo...Ali Sitonija...Taj neodoljivi sarm Sartija...Nisam mogla da odolim...I sad cekamo 10. juli...A znas koliki mi je spisak mesta kojie nisam obisla prosle godine?I sve mi se cini da je 20 dana opet preeemalooo...Ides preko Magica ili Astre?

Mi smo, na zalost, zbog obaveza morali da pomerimu za avgust, cini mi se da cu da pobenavim do tada. Ove godine idemo preko Astre. magic, na zalost, nije imao odgovarajuce apartmane. Prosle godine smo isli preko njih i nisam bio nezadovoljan, u globalu. Ispali su daleko korektniji i poslovniji nego gomila agencija.

Nama su ostala sva mesta ispod Marmarasa, pa onda onaj gift shop i izlozba Porto Karas vinograda, pa malo temeljniji izlet u Toroni, pa jaretina kod El Kapitana, pa... uh, ma ne mogu ni da se secam....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam ponekad(kao danas!) toliko umorna da razmisljam kako cu kad odem na odmor samo zauzeti svoj omiljeni deo plaze i da nigde necu ni da mrdnem...Naravno,sve to padne u vodu cim stignem u Sarti...Preporodim se vec kad ugledam prvu plazu na Sitoniji i odmah krenem da smisljam...

Ja tu zapadnu obalu gotovo uopste nisam obilazila,tako da ove godine planiram malo vise da obilazim plaze s te strane...

U Toroniju nisam bila,a vec sam dobila preporuku za to mestasce,tako da je to obavezno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam ponekad(kao danas!) toliko umorna da razmisljam kako cu kad odem na odmor samo zauzeti svoj omiljeni deo plaze i da nigde necu ni da mrdnem...Naravno,sve to padne u vodu cim stignem u Sarti...Preporodim se vec kad ugledam prvu plazu na Sitoniji i odmah krenem da smisljam...

Ja tu zapadnu obalu gotovo uopste nisam obilazila,tako da ove godine planiram malo vise da obilazim plaze s te strane...

U Toroniju nisam bila,a vec sam dobila preporuku za to mestasce,tako da je to obavezno...

Da neka od nasih agencija radi Toroni sa odgovarajucim smestajem (imaju 2 ili 3 ali ne odgovara nam tip smestaja), ili da smo prosle godine pametnije obilazili mesto i malo pregledali sta sve ima i zapisali jedno desetak telefona, ne verujem da bi ove godine isli u Sarti. Ne da je Sarti los, ali, Toroni je stvarno prelep. Jos manje urban od Sartija, a opet ne bas kao Kalamici. Osim toga, picence i meze u Partenonasu je pod obavezno! Ma, cak su mi je i onaj fancy beach bar sa preglasnom muzikom i plaza sa prilicno skupim lezaljkama u Porto Karasu prijali. Jos da nabodem neki vinski outlet tamo u okolini i meni nista vise ne treba 20 dana. Osim mozda jos 20 jedno dana...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da ce i meni Toroni ostaviti tako lep utisak :srce: ...Znaci Partenonas je u Toroniju?Preporucujes ga za neki ruckic kad ogladnimo dok smo na plazi?E sad,tu mi ne vredi da te mnogo pitam gde se nalazi,jer tamo uopste nisam bila...Ali,predpostavljam,posto je malo mesto u pitanju da nece biti problem da ga pronadjemo...

Zapadnu stranu Sitonije skoro uopste nisam obilazila...Jedan izlet do Neos Marmarasa,koji meni koja voli da joj sve bude ravno,nikako nije odgovarao zbog svih onih uzbrdo-nizbrdo ulica ,jos uz neprestano mimoilazenje sa bezbrojnim automobilima... :ljutko: Nije mi ostavio utisak...

Ali,ove godine plaze sa te strane...Hmmm... :srce:

Uh i meni bi godilo 20+20 dana...Minimum!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taci,

Parthenonas je staro selo u unutrasnjosti Sitonije, iznad Neos Marmarasa.

Ne znam da li je vec bio ovaj link, ali je zgodan za informacije o mestima i plazama Halkidikija:

Mapa

Uzivajte. :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904438
    Ukupno poruka