2520 poruka u ovoj temi

Ljudi, ja pročitah celu temu i pokupih silne informacije o Sivoti koju sam sad, silom prilika izabrala pošto je otpala Turska. 

Uživala sam uz pojedine opise i živopisne fotografije.

Šta sam sve naučila! Čak sam i kajak kupila :kapetan:

Jedino nisam našla ni slovce o vili u koju idem, a ona se nalazi iznad plaže Zavia i tako se i zove: Vila Zavia. Pa ako je neko prošao pored nje, ili zna nekog ko je bio, ili je letovao tamo, a mrzelo ga da napiše utiske, ne bi bilo loše da napiše koju, čisto da znam da nije neki totalni raspad, ima još vremena da promenim smeštaj.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Ciriricka Mislim da sam zapazila vilu Zavia zbog bugenvilija . Ako nije kasno, putujem 25.6 za Sivotu, pa ću obratiti pažnju na istu i pišem info.:cvetic:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ta vila nije baš usput, malo je skrajnuta van grada. Nemoj da se opterećuješ, onako sam pitala, ako neko slučajno zna, 

Ali ako je vidiš, javljaj :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Ciriricka Mislim da sam zapazila vilu Zavia zbog bugenvilija . Ako nije kasno, putujem 25.6 za Sivotu, pa ću obratiti pažnju na istu i pišem info.:cvetic:

pozdrav i mi krecemo za sivotu 25.-6 u  vilu stella vidimo se tamo.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da se vidimo, s obzirom na današnja dešavanja na granici :neznam:

Ја се мало расписао... Свака част за кајак, биће вам сјајно! Шта сте узели?

Ми смо до Завије били једном, симпатично је оно голицање хадних извора воде али се на том успону ка Завији намо мноооого више допала плажа Агиос Анастасиос...

Ма ја бих могао 10 дана да се вртим кајаком око оних предивних острваца, правац Бела Врака, Муртомено и Карвуно... верујте ми бајка :srce:

Uzeli smo najjeftiniji sevylor riviera 2p, za početak. 

Hvala na savetima i dobrim vibracijama!

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Stela ima odličnu lokaciju. Nažalost, 1/4+1 apartman je prodat tako da ćemo biti u 1/3 studiju - 3 odrasle osobe. Nadam se da će studiji biti komforni.:neznam:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Stela ima odličnu lokaciju. Nažalost, 1/4+1 apartman je prodat tako da ćemo biti u 1/3 studiju - 3 odrasle osobe. Nadam se da će studiji biti komforni.:neznam:

Nama je vodicica rekla da su u Sivoti sve apartmani..Pravljeni su zbog ovih sa jahti...Ajde da se ponadamo da je tako...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedva čekam vaše utiske iz Sivote :dance:  (i kolege @djani)

Brine me, osim granica i kovid  testiranja, temperatura vode posle ovih hladnih dana :razmislja:

Nadam se da će vam smeštaj biti dobar, a i vreme.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada U principu u Sivoti je smeštaj ok svuda. da, zbog tih sa jahti. Videćemo. Svakako ne nameravamo da provodimo puno vremena u sobi, samo da prespavamo.

Treba videti svu onu lepotu.:srce:

@Ciriricka Biće prijatna voda za kupanje, a od 6.7 sigurno. Veliki je izbor plaža, naći će se za svakog ponešto. :rolleyes:

Teško da ću uspeti da se prijavim sa telefona (na forum sam se prijavila preko mts mejla, a na telefonu koristim gmail, yahoo i službeni pa mi pravi problem sa prijavom). Ali, snaći ću se da se nekako javim i prenesem utiske sa terena.:neznam::rolleyes:

@djani Kako putujete za Sivotu, kolima ili autobusom?

Izmenjeno (klubva)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je u planu potez Sivota - Vrahos obilazak plaza plus izlet Paxos i Antipaxos :)

Doduse ne u junu malo kasnije.

I meni je Sivota u planu, za kraj jula. Gledala sam cene i dalje su previsoke, a muz me ubedjuje da kad odemo na lice mesta , niko nece oterati gosta i gledace valjdai da izvuku malo ovu godinu, jer procenjuje da ce biti mnogo manje gostiju nego inace. Evo slika Zavia studija sa interneta za Ćirićku :Dvila je na vr brda , do plaže ohoho pešačenje. Vila Zavia Sivota 2020 / Sivota 2020 / Letovanje Sivota 2020 ...

Vila Zavia, SivotaVila Zavia - Sivota | Page 12 | RubiconTravelVila Zavia - Sivota | RubiconTravelVila Zavia | Sivota | Star Travel

Vila Zavia | Sivota apartmani letovanje 2020 | Club Paradiso

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada U principu u Sivoti je smeštaj ok svuda. da, zbog tih sa jahti. Videćemo. Svakako ne nameravamo da provodimo puno vremena u sobi, samo da prespavamo.

Treba videti svu onu lepotu.:srce:

@Ciriricka Biće prijatna voda za kupanje, a od 6.7 sigurno. Veliki je izbor plaža, naći će se za svakog ponešto. :rolleyes:

Teško da ću uspeti da se prijavim sa telefona (na forum sam se prijavila preko mts mejla, a na telefonu koristim gmail, yahoo i službeni pa mi pravi problem sa prijavom). Ali, snaći ću se da se nekako javim i prenesem utiske sa terena.:neznam::rolleyes:

@djani Kako putujete za Sivotu, kolima ili autobusom?

idemo bus-om , vila stela a vi u koju vilu idete

Izmenjeno (djani)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Mamaia

ne znam kakve ce cene biti na licu mesta, ali i ja sam isto pomislila, da ce nekako pokusati da izvuku ovu sezonu. I pisala silnim Grcima, za termin oko 20-tog jula, kad mi odgovorise, samo sto nisam pala u nesvest od cena. Nemam pojma zasto, ali oni i dalje drze cene. Da li ce to ici tim tempom, videcemo,

Vidim i da su im hoteli prazni, ima slobodnih soba, ali i oni ne spustaju nista posebno. Da li jos cekaju da vide sta ce biti posle 1.jula ili im se ne isplati da spustaju, pojma nemam...

Ja imam jednu odlicnu rezervaciju preko Bookinga, za Eginu, za 20.juli, mnogo jeftinije od cena koje su sad, ali ne verujem da cemo zapucati tamo ove godine. Ako odemo, bice verovatno neki blizi, kopneni deo. A bas mi zao, odavno sam rezervisala.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni je Sivota u planu, za kraj jula. Gledala sam cene i dalje su previsoke, a muz me ubedjuje da kad odemo na lice mesta , niko nece oterati gosta i gledace valjdai da izvuku malo ovu godinu, jer procenjuje da ce biti mnogo manje gostiju nego inace. Evo slika Zavia studija sa interneta za Ćirićku :Dvila je na vr brda , do plaže ohoho pešačenje. 

@Mamaia hvala na slikama!

Ako je baš ohoho pešačenje do plaže, ići ćemo kolima, mada sam ja više za šetnju... Na Google Earth-u mi nije baš izgledalo daleko, ali tamo se usponi baš ne vide...

Daj bože da uopšte odemo :pop:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26885
    Ukupno tema
    902097
    Ukupno poruka