AllegroCaffe

Palm Royale Soma Bay,Hurgada

1824 poruke u ovoj temi

Ne znam sta te konkretno zanima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mogu li se njihovi sadrzaji koristiti svaki dan posto sam na jednom stranom sajtu procitao da je moguce samo tri puta u toku aranzmana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes svaki dan za veceru od 6. sati koristiti uz predhodnu najavu, tacno je da je pre bilo u svakom po jedan put ali je sad promenjeno pa mozes svaki dan vecerati. Idi u sva tri paces videti sta ti se najvise svidja.

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

OK,hvala ti puno.Posle onog tvog opisa smo ja i moje drustvo uplatitli u continentalu,nadam se da ce biti dobro.Ako mi jos nesto padne na pamet pisacu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Continental i Intercontinental su dva razlicita hotela !!!!

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatio u intercontinental abu soma.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro je onda, licno mojim prijateljima su u jednoj od agencija prodavali Continental hotel i ubedjivali ih da je to Intercontinental, svesna podvala, zato sam ti napisao da su to dva razlicita hotela.

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

'AllegroCaffe' molim Vas za odgovor,naime procitala sam da nema narukvica za all.incl. pa se potpisuje na racune. Suprug i ja smo bili u Caribbean W.R. u junu ali smo planirali u 9.mj.u Intercontinental pa nas je malo informacija o potpisivanju racuna pokolebala. U Tunisu smo imali takav all.incl. pa je bilo,malo je reci,SMOR. Caribbean je bio odlican i hrana je bas evropska,ali smo mislili da malo promjenimo. Pa recite mi da li potpisivanje racuna stvara guzve na barovima,za kafu,sok,pivo...u Tunisu je stvaralo probleme nama ,a konobarima pruzalo priliku da se izivljavaju do besvjesti.Samo zbog toga je Tunis bio u opciji samo jednom a Egipat,nadam se( ovo ce nam biti 5.put) sto i jednom. Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Apsolutno ne stvara nikakve guzve iz razloga tog sto prvo vas pitaju broj sobe i dobijete racun sa porudzbinom ili na kraju dobijete racun da potpisete gde je sve iskazano sa nulama i pise da je All Inclusive, politika hotela je vrlo sroga prema radnicima,za izivljavanje bilo kakve vrste od strane radnika sledi momentalni otkaz,vlasnici su Grci i sav bitniji faktor sefova su stranci.

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa odlicno,mozda i bude Intercontinental, kakva je hrana? Da li ima puno egipatskih teskih zacina kao i vecina hotela tamo ,ima li rostilja i morskih plodova? Da li je plaza ona do plaze Caribbean hot.,ili je na drugoj strani. Htjeli smo prosetati plazom,pa nas je vratio onaj sto cuva i vidjela sam da nikom nije dozvolio da prelazi tamo. Nesto je malo ljudi bilo u moru sa ove strane sto se vidjela od naseg hotela,pa zato smo mislili da postoji jos jedna plaza.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hrana je umereno zacinjena za moj licni ukus moglo bi jos da se doda zacina (licni ukus),imate vece rostilja,mediteransko vece sa ribom i morskim plodovima, inace cela koncepcija kuhinje je pripremi da se promeni tako da ce biti jos bolja kuhinja i izbor hrane. Plaza je do Karibijana, ne ona na praznom prostoru izmedju Karibijana i Interkontinentala vec tacno spram hotela preko kilometra dugacka. Naravn da niste mogli na plazu Interkontinentala da dosetate posto su pravila hotela stroga i nedozvoljavaju nikom da uznemirava goste na bilo koji nacin.

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko ko je boravio u ovom hotelu imao neke stomačne tegobe? Prvi put idem u Egipat pa sam malo više obazriva, ok ne pije se voda sa česme ali neki ljudi kažu da izbegavanju salatu i sl.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nama je oivo 3. put u Egiptu i niko od nas, a imam troje male dece nije imao problema sa stomakom, nismo pili nikakve lekove kao preventivu, sto cujem da neki rade, a jeli smo i salate i voce

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E super, ja sam iskreno razmišljala o preventivnom uzimanju nekog leka, ali za to izgleda stvarno nema potrebe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vlasnik hotela je grupacija Kiriazi, sto je ustvari prezime prebogate Egipatske porodice a portrete vlasnika cete videti cim udjete u hol hotela sa leve i desne strane. Zato je to omiljeni hotel bogatih Egipcana kojih je prosle godine krajem jula bilo pola hotela <_< Rezidencija vlasnika se nalazi u okviru kompleksa i to je jedina zgrada koja nije naznacena na mapi hotela a vidjacete je svaki dan jer blizu plaze i prilicno je velika.

Sto se tice stomacnih problema to je individualno i nije na odmet poneti Enterofuril pa ga tamo koristiti preventivno ili ako se tegobe pojave.

Izmenjeno (The Unbeliever)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905763
    Ukupno poruka