Sxomy82

PARALIA

4253 poruke u ovoj temi

Jeste - od Paralie nekih 70km - 80km (zavisi odakle polazis i dokle ides)...

Sto se bus-a tice, nisam ga koristio, ali znam sigurno da od Katerinija imas linije dokle god hoces u Grckoj uopste...

Tako da, to je to...

:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Grcka - vec 90% rasprodata!!! :excl:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa se uzme povratna karta do Soluna?

Daaaaaaaaa i košta 5€! Već sam ti to napisao! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvalaaaa, evharisto! :) :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim na vecinu agencija - i bolje je da se pozuri - i to do kraja meseca...

Ako imate srece, mozda bude i vise hotela (vila, pansiona,...) za izbor, pa cak i soba sa posebnim pogledom, mada mislim da je i sada vec tesko za tako nesto...

A krajem meseca nije da nece biti toga, vec ce biti i srece da dobijete jedan hotel (prm.aut.) sa bilo kakvim smestajem...

:ranjenik:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma daj. Otkud da znam da li ću uopšte moći da letujem?? Neću onda da idem. Mislila sam a i mogla tek krajem aprila ili u maju da rezervišem. Da imam vremena da džabalebarim i para, onda bi stvarno mogla sad. Auuu. Ode meni izgleda i ova opcija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jaoj, stvarno neznam sta da ti kazem.

U stvari, ako si pri kesu, u extra hotelima uvek iskrsne neko mesto, a ako pak nisi, imam tamo puno prijatelja i poznanika koji ti uglavnom uvek mogu naci neku kombinaciju - tako da, ako budes imala "problema" oko toga, javi mi se - bez brige, zavrsicu ti.

Sve za dobar provod!

:P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma znam da se uvek nadje nešto, imam i ja jednu kombinaciju sa jednom vilom Sonja ( nije moje vlasništvo :) ) ali ne verujem baš da će čekati svi do maja za mene! Ili me samo uFatila frka, mada sam uvek bila fleksibilna, a pogotovo sam za ovu Paraliju. Ma videću!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepe ponude kod Argus-a... :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma daj. Otkud da znam da li ću uopšte moći da letujem?? Neću onda da idem. Mislila sam a i mogla tek krajem aprila ili u maju da rezervišem. Da imam vremena da džabalebarim i para, onda bi stvarno mogla sad. Auuu. Ode meni izgleda i ova opcija.

Ja sam prošle godine uplatio Grčku u februaru,a pre dve godine sam bio u relax varijanti i imao vremena,pa sam krajem marta već krizirao,jel koju god agenciju nazovem čujem samo NEMA,NEMA,NEMA i NEMA! Jedva sam našao,mada sam za te pare mogao otići na Skiatos a ne u Paraliju,kada sam sačekao poslednji trenutak! :P

Doduše ako planiraš da ideš na odmor u julu ili avgustu i biće mesta! Uvek su najkritičniji Jun i Septembar!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepe ponude kod Argus-a... :D

Stvarno mi je ovo nešto jeftino! Mada mi je globalno Grčka ove godine nekako jeftinija! Pa ovim cenama će Bugarska i CG ispasti najskuplje ove godine! Nije mi jasno! Jest da u Bugarskoj dobiješ doručak,ali možeš misliti,more je u Grčkoj ipak more! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, Argusovci su nešto jeftini. Zato sam još pre mesec dana pitala jel' to nešto kao promotivno ali izgleda da nije. ĆE da vidimo.

I definitivno do kraja aprila ili možda čak i maja neću rezervisati. Šta da se radi!

Crna Gora je ja mislim već neko vreme skuplja od Grčke. POnegde.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uhh, ima gomila ponuda po net-u i sve su slicne Argus-u, tj. super su!

Nego, ide li neko krajem juna, ili sredinom avgusta?

Tada sam ja tamo :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledajte Sunny Travel - obavezno...

Ima tu "svasta-nesto" zanimljivo, a i povoljno...

:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I Harry & M...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka