Sxomy82

PARALIA

4253 poruke u ovoj temi

Jel postoji neki autobus koji vodi od Paralije do plaze Skotina ?

NE

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nekoliko pitanja:

1) Moze informacija kako najlakse i najbrze do Soluna iz Paralije/Olimpik Bica? (Verujem vozom), staje gde u Kateriniju i gde mogu karte da se kupe?
2) Izlet iz Paralije do Skijatosa, jel bio neko i da li vredi, da li se dosta putuje, to je verujem celodnevni izlet?
3) Izlet do Olimpa, sta interesantno tu ima za videti, da li vredi? Xd

Ako imate jos neke zanimljive informacije za izlete i zanimljiva mesta oko Paralije, pisite  (znam za Leptokariju, Platamon, Litohoro i slicna legendarna za nas mesta).

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za pitanje br.2) Supruga i ja pretproslog lepa napravili izlet od Paralije do Litichora, planinsko mesto podno Olimpa odakle krece dosta hajkera ka vrhu. Busom gradskim isli do Katerinija ( topla preporuka videti i obici grad, ima se sta videti) i sa glavne bus stanice busom do Litohora, karta povratna iz Katerinija oko 4eura....Gore prosetas uskim ulicicama, popijes kafu, blejis malo ..Ovog leta, ako idemo u Paraliju, planiramo jednodnevno planinarenje po Olimpu nekim stazama, videcemo

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da malo ozivimo temu Paralija.Vratili smo se juce i mogu reci da smo se lepo odmorili.Odluka da se ode do Paralije pala je pisle deset godina.Vila Hariklija vrlo korektan smestaj ulica pored mora.More jutrom predivno ,mirno cisto ,popodne mali trave,nista strasno.Radnja do radnje nudi sve preko garderobe ,obuce do sitnica za uspomenu.Plaza prema Olimpik bicu primila bi na hiljade ljudi.Solidna guzva ,dobra hrana u restoranima ,cene nize nego u Srbiji!!! Dosta agencija organizuje izlete.Mogu se obici Meteori ,Solun ,ture brodovima.Mi smo se odmorili ,nauzivali i razmisljamo i o jednoj jesenjoj poseti Paraliji.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo ranijih godina nocili u toj vili kada god idemo u Grcku, jer mi je Paralija nekako na pola puta do odredista. Nasao je na booking. 

Vlasnik Sakis je prvo trazio 30e za studio (nas 4, dvoje odraslih i dvoje dece) na noc (odlazak i povratak), pa 40, pa 45, ove godine mi trazio 80e za studio u avgustu, i kao na "poznanstvo" 20% popust, sto izadje 64e. Ove godine ga preskacem! 

Od prijatelja koji su bili, generalno u GR, kazu da su cene nenormalne. 

Kako jos nismo uplatili, mislim da cemo Grcku preskociti ovog leta...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čuo sam da su mnogi koji izdaju apartmane bez agencija mnogo podigli cene i da je neretko dešava da kod naših agencija može čak i mnogo jeftinije prođe.

Naravno da to nije pravilo; treba baš dobro češljati razne ponude

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo smestaj rezervisali preko Bookinga jos aprila.Vila Hariklija dvokrevetnu studio 455 evra deset nocenja.Vece pred polazak mejlom se najavili da stizemo , iz smestaja nam pozeleli srecan put i da nas ocekuju.Stizemo oko 13 sati prijavljujemo se na recrpciji ,ali nas u njihovoj dokumentaciji nigde ne nalaze.Pokazujem potvrdu o rezervaciji .Nastaje neka pometnja ,pricaju na grckom ,kapiramo samo da je nas smestaj izdat. Nude nam drugi cetvorokrevetni studio sa doplatom

Objasnjavam da prihvatamo studio ,ali po ceni od 455 evra ,greska nije nasa ili cu se obratiti Bookingu.Odjednom je sve u redu.Placamo i taksu od 15 eva ,na mejl regularno stize racun.

Valjda je sve lov u mutnom ,pa ako negde prodje dobro je.Ja bez rezervacije zaista nigde ne krecem.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bez obzira na poskupljenje, sa njima nisam imao nikada nikakav problem. Sta vise, radi mu majka, ona zna samo grcki i nemacki. Vrv radila nekada u Nemackoj. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka