Sxomy82

PARALIA

4253 poruke u ovoj temi

Evo,ja da se javim da idem sa drugaricom u Paraliu negde od 20 juna do 05 jula-pa da pitam da li ima jos nekog drustva ili nekoga da ide solo-svejedno,da bi se tamo nasli,izlazili,zezali-jer,Paralia je vrh za provod-a u drustvu je,naravno,lepse!Puno pozdrava! ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Covece!!! Ovo ti je cetvrta identicna tema! Nema nikog ovde da ide u Paraliju! Svi idemo na Krf ove godine!!! :lol::lol::lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemoj da si takav verhogetornik :P Mozda covek samo voli da ima vece drustvo!

Javi se ti Sxomy82 povremeno, samo nemoj da pises nove teme, digni stare koje si vec napisao :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma ja se samo malo shhhaaallliiimm sa Sxomyem! Primetio sam da mu niko ne odgovara, pa rekoh, da mu nabacim malo publiciteta...

Uostalom, jesi ti cula da sam promovisan u premijera? Imam imunitet. B)

Izmenjeno (verhogetornik)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudiii!!!, "hvaala" na odgovorima :P Frka je sto smo do sada svi bili u velikom drustvu (nas 6, 7, 8) - a sada sam jedva uspeo i sa jednom drugaricom da se "nabedim" oko putovanja :unsure: Jos smo tamo 15, a mozda cak i 20 dana kolima solo, pa cisto smo otvoreni za nova poznanstva :) Verujem da cemo lako i na moru - veoma smo komunikativni i opusteni, ali nam je "ovo" bilo zanimljivo :blink: Toliko od nas! Pozdrav ljudi - i javite se - konacno! :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja da napisem bilo sta sto bi mi diglo ovu temu na "vrh liste"... Da ne zapocinjem novu... :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, taaakoo se to radi!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

'Ajmo ove godine svi u Paraliu!!! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel ima ovde nekoga koje bio ove godine u Paraliji,da nam napise neki izvestaj,kakve su cene u restoranima,prodavnicama...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bi otisao tamo i da imam besplatan smestaj i put...gore mesto po meni ne postoji...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Paralia je FULL - nemoj niko da vas laze!!! :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

FULL crap that is...:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sxomy, nemoj uopste da se sekiras oko toga da li ces naci drustvo u Paraliji! Ja sam bila pretprosle godine i super sam se provela, upoznala gomilu ljudi (a nasla i momka). Samo, nadam se da znas da plaze i more bas i nisu spektakularni, da je atmosfera vasarska i da ima jako puno Srba. Ali ako ti je provod najvazniji, onda si odabrao pravo mesto. Koliko se secam, najbolje nam je bilo u nekoj diskoteci u obliku zamka, zaboravila sam kako se zove, a najgore u "OMILUSU" - to mesto ZAOBIDJI. Puno pozdrava i lep provod!

Izmenjeno (Sirena)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za "Sirenu" - Mislim da si potpuno u pravu oko svega! Zavisi kako odes i koliko si spreman da se "otvoris"... Kapiram da ce ti za 100 eura biti "shit" - normalno, ali ako si spreman da potrosis "dobru" lovu - moze ti biti "full"! Tipa, ima brdo restorana sa vrh hranom, par lux diskoteka, Katerini je blizu i tu ima dosta toga za shoping, blizu je relativno i Solun gde ima svega sto zamislis, ima puno Srba, zezanje je xtra, zivo je 24h, ima dobrih automobila i motora - raznih skupova, tu je odmah i "mirniji" Olympic beach, ima xtra hotela, zezanja na vodi, raznoraznih izleta, brdo suvenir sopova - ma, ako hoces da potrosis, xtra je! I, nije Paralia ono sto je bila, pre recimo 7,8 god... Na luxuznim letovanjima si obicno "zakucan" za taj ful hotel i mozes samo drugima da pricas kako ti je bilo - a bude kao u zatvoru, dok u Paralii i okolini za taj kes mozes jedno 2 nedelje da se "Totalno" izludis! Ziveli i svi u Paraliu!!! :P :D :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Saznao sam da vise nema onog onolikog cekanja na granici sa Makedonijom... Konacno... :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka