ananikolic

Kušadasi vs. Marmaris

136 poruka u ovoj temi

Po meni je veliki minus za Kušadasi to što se mora do plaže koristiti gradski prevoz. Ja idem kolima ali verovatno nema mesta za parkiranje. To je razlog zašto nisam otišao.

Što se Marmarisa tiče ja mislim da je smeštaj povoljniji. Barem ono što sam ja gledao. Inače, ne idem preko agencije i kad sam tražio smeštaj i u jednom i u drugom mestu mnogo je veći izbor smeštaja bio u Marmarisu i povoljniji. Mada je nisam nešto ni gledao u Kušadasiju smeštaj koji je daleko od plaže. Mene je recimo zanimao Long bič južno od Kušadasija ali nisam mogao da nađem nešto povoljno u tom delu. Inače.

Cene u Marmarisu su nešto više nego  recimo u Kušadsiju i Sarimsakliju. To sam saznao iz priče sa ljudima koji su bili u tim mestima.

Što se cene ležajki u marmarisu tiče veoma su povoljne. Na temi o Marmarisu sam i okačio cenovnik od jednog od tih barova. Ja  i žena smo išli sa troje dece i recimo mi naručimo tri pića bilo koja , može i flašica vode  i koristimo svi ležaljke. Zanimljivo je da konobari nisu napadni, Neće prići da nas teraju da naručimo dok ih ne pozovemo. A koristili smo i gradsku plažu. na njoj ima trščanih suncobrana koji su mali i mora se doći ranije da se zauzmu.

Dosta smo obilazili plaže u okolini Marmarisa. Ima ih dosta. Prednost nam je bilo to što smo išli kolima i nismo zavisili od agencija.

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka