gudajoka

Hotel Alexander the Great i hotel Pallini beach

80 poruka u ovoj temi

Cao svima,

da li neko boravio u Pallini-ju, u bungalovima? Imamo ponudu za 3/4 red, ne znam kako je u bungalovima, Ima li neko svezija iskustva?U sobi smo bili vec, malo je bilo bucno, takoda bismo ovaj puta bungalove.

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cao svima,

da li neko boravio u Pallini-ju, u bungalovima? Imamo ponudu za 3/4 red, ne znam kako je u bungalovima, Ima li neko svezija iskustva?U sobi smo bili vec, malo je bilo bucno, takoda bismo ovaj puta bungalove.

Hvala unapred

Bungalovi su pre dve godine bili kao i svih prethodnih godina, a verovatno i dalje ne renovirani, osim ako nisu nešto radili za vreme ovog zatvaranja.
Najsvežije informacije ćemo imati tek kad  se prvi turisti vrate. Ako možete podeliti sa nama, javno ili u dm, kakvu ponudu imate i od koje agencije.
Koliko vidim, cene znatno variraju.

Ja konkretno pratim prvi red i tu dan u punoj sezoni košta 200-250€ za 4-oročlanu porodicu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplaćen bungalov prvi red od 20.07.

Postavljam izveštaj kada odemo.

Ako je neko ovo leto bio ili će ići uskoro, neka javi kakva je situacija u htl.

?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Već par dana smo u PBH bungalovu u prvom redu do mora, dovoljno da se steknu i slegnu utisci.

Bungalovi su stari i to treba gledati kao na nešto dobro jer kad ih renoviraju mi nećemo imati para da to platimo.

Tako da ova jedina mana, za mene nije mana. Svakako su bungalovi čisti i taj nemeštaj unutra je bio kvalitetan, menjani su dušeci i lepo se spava.

Nema više mini kuhinje koja je postojala, to su iz nekog razloga izbacili.

Ovo je idealan odmor za ljude koji imaju bar jedno malo dete (0-10 godina), cenim da veća deca žele i neki  vid zabave uveče, a ako to nije slučaj onda je ovo ok i za veću decu.

Nama (3 i 8) je bilo taman, starije dete je našlo društvo i plivalo i  igralo se 

Mlađe dete u ne zna šta hoće i tu je smeštaj na plaži pobedio.

Jel hoće da se kupa, more na par metara..hoće nazad, nema problema, može i ispred sobe da sedi..

Mnogo naših ljudi sa decom smo sreli, nisu imali primedbe na drugi red bungalova.

Lepo mesto kojem ćemo se prvom prilikom vratiti!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili smo se krajem jula iz Pallinija, pa da napisem utiske.Uplatili smo bungalove 2.red.

Mi zaista nismo razmazeni, znamo grcki standard, ali smo se sokirali kad smo usli u n´bungalov(701).Namestaj je bio prastar, kuhinjice nije bilo, mirisalo je na vlagu.To bismo i progutali, ali madraci su bili grbavi, treci lezaj je bio udubljen totalno, *frizider' je bio zardjala kutija koja nije ni hladila(veliki problem za nas, zbog inzulin penova)Trazili smo zamenu za sobu, posto nam je receno da su svi bungalovi u istom stanju.Soba je bila sasvim u redu.Razliku u ceni nam je Travelland agencija vratila bez ikakvih problema, nakon sto sam u mejlu objasnila stvar (prethodno sam telefonirala na licu mesta sa njihovom predstavnicom, koja je tvrdila da tu nista ne moze da se uradi).

Sam hotel je isti kao i pre par godina, osim lepog novog bazena.Hrana je bila znatno bolja nego pre par godina.Sve u svemu, sve je bilo u redu.Volim Pallini:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka