gudajoka

Hotel Alexander the Great i hotel Pallini beach

80 poruka u ovoj temi

Jao divno! Hvala puno na odgovru!

Sve me interesuje pošto smo uplatili ovaj hotel a prvi put idemo u grčku. Još sa malom bebom...

Da li čiste svakodnevno? Ako je stariji namestaj ne smeta samo da je čisto zbog bebe prvenstveno. Koje sobe preporučujes ako mogu da tražim? Da imaju lep pogled.

Da li su prostrane sobe, može li da stane krevetac i još kolica? Hrana jel ok? Da li je bilo palente za doručak? Pitam zbog bebe. I ako možeš da napišeš šta npr.ima za doručak a šta za večeru? Jel gužva u restoranu s obzirom da je hotel ogroman?

Koju vodu ste koristili za bebe? Jel imaju neke ok pelene i kasice da se kupe u blizini ili uopšte?

Pošto smo uplatili PP, da li ima u blizini negde da se ruča i kakve su cene?  

Koliko naplaćuju lezaljke? 

Da li može šetnjom kolicima sa bebom da se dodje do Kalitee? U agenciji su nam rekli da može mada meni se čini da je malo daleko...

Uh koliko pitanja :) a imam sigurno još!

E Da, da li je bučno nocu za spavanje? Nema nekih diskoteka da treste i sl.?

Pošto se hotel nalazi na istočnoj obali da li sunce ranije zalazi? Kad otprilike zadje, u koliko sati?

Izmenjeno (Mirette)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Od srca preporucujem ovaj hotel za letovanje sa malom bebom. Mi smo letovali prethodne dve godine tamo a idemo i ove godine :) 

Sad se nerviram, možda smo mogli bungalov da uplatimo. Bilo bi nam komotnije zbog bebe. Da li znaš kako je u bungalovima, koliko unutra ima prostora, da li ima neki reso ili sl.?

Mada iz agencije su mi rekli da neka njihova stranka koja godinama ide u Pallini poslednji put je bila u bungalovu i nije bas zadovoljna. Kaže bolje je u hotelu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Još jedno pitanje-da li u hotelu u sobama ima frižidera i u kakvom su stanju frižideri? Pročitala sam komentar na tripadvisor da je frižider smrdeo, valjda ga cele zime drže zatvorenog pa se usmrdi... ovo mi je baš bitno zbog bebe, pošto ću ds joj kuvam tamo ručak, pa ds mogu da stavim njene  namirnice u friz.

I kakvo je inače okruženje hotela za kretanje sa kolicima ? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Još jedno pitanje-

Odgovorila u pp

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li postoje besplatni peskiri za plažu? Koliko naplaćuju sef?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Boravi li neko sa tinjdzerima u Pallini beach hotelu od 09.07-19-07?

Mi putujemo sa cerkom, 16 godina, prvi put sami, bez starije sestre, pijatelja i njihove dece, ne bi bilo lose upoznati nekoga slicnih godina, za druzenje, kad dosadi s roditeljima:)

Pozdrav svima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo ove godine po treći put išli u Palini i sada smo najviše bili zadovoljni sa uslugom. Većina soba u hotelu je renovirana, a osoblje je još ljubaznije nego što je bilo prethodne dve godine.

Plaža, more i pogled sa terase je i dalje ono što oduzima dah tako da mislim da i sledeće godine nećemo menjati destinaciju :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je situacija sa wifi ove godine?

Da li znaš da li su renovirane porodične sobe u glavnoj zgradi?

Preko koje agencije idete?

Hvala

Izmenjeno (teax)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo redovno na trecem spratu i ove godine smo odlico hvatali net na terasi. U sobi nismo uspeli.

Koliko sam shvatila sve sobe na nasem spratu su bile renovirane, i jos na nekoliko spratova.

Uvek idemo preko sabre, uplata u decembru.

Nema na cemu :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li mozete da mi napisete za koliko osoba i ako moze cena ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene sve ovo zanima zbog bebe, pa ako ste bili, da li biste mogli da nam prenesete utiske? Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve je čisto, mi smo išli tri godine za redom i nikada nismo imali prljavštine u sobi. Svaki dan su nam menjali peškire a posteljinu svaki treći dan.

Mi uvek tražimo sobu na šestom spratu jer je pogled neverovatan. Mada za porodicu sa bebom preporučujem bungalov jer je i vama i bebi lakše zbog blizine samog bungalova i plaže. Mada, sobe su lepše, veće i imaju lepši pogled. Ali beba je beba :) 

Sobe su dovoljno velike i prostrane tako da staje i krevetić i kolica.

Hrana je fenomenalna! Za 36 dana koje smo proveli tamo (tri godine puta 12 noći) uvek smo uživali u hrani i nikada nismo ostali gladni.

Što se tiče hrane za bebe bilo je ujutru mleka, griza. Palente nije bilo. Voća ima ujutru i uveče. 

Gužve u restoranu ima, ali je nama to prihvatljivo jer je to hotel sa 360 soba plus bungalovi. Ipak idete u veliki hotel. Ali nikada se nisam osećala loše niti da me iko gurnuo ili nešto slično. Malo je veća buka možda ali mi uvek idemo rano na doručak pa nema gužve.

Pelene i kašice smo uvek nosili kada je ćerka bila tako mala.

Nama ručak nije bio potreban jer je doručak i večera odličan i obilan, Ali za one sa jačim apetitom imate restoran na plaži i hotelov brzi restoran.

Ležaljke su po 3 eur, suncobran 2. Mi smo uzimali samo ležaljke i postavljali ih u hlad.

Uveče je prelepo, tišina, zvuk talasa. Jedino što njihov pevač nekad zna malo glasnije da peva na terasi ali to se završi oko 23h. Mi smo uživali u muzici sa terase i sa vinom u ruci i gledali u more :) 

Ne može se sa kolicima do Kalitee. Možete kolima.

Sunce je sredinom jula zalazilo oko 20h.

Ako vam treba još nešto tu sam :) Pozz i srećan put 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitao na sajmu turizma za ovaj hotel. Bio sam u njemu ne tako davne 2013 godine. Cena za 10dana od 20.08. za 2 odrasle i 2je manje dece 2580 EUR i imam dodatni popust od 7% na uplati u celosti. Ja ne znam na kojim drogama su ovi Grci kad ovoliko cene ovaj hotel. 2013 godine sam platio ovaj hotel tada vrtoglavih 700 EUR za isti period i 2+1dete+1beba.

Ove godine Krf 4* hotel, isti period, 900 EUR za AI uslugu. Hotel Ionian park. Bio sam u njemu prošle godine i ponovo ove godine.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitao na sajmu turizma za ovaj hotel. Bio sam u njemu ne tako davne 2013 godine. Cena za 10dana od 20.08. za 2 odrasle i 2je manje dece 2580 EUR i imam dodatni popust od 7% na uplati u celosti. Ja ne znam na kojim drogama su ovi Grci kad ovoliko cene ovaj hotel. 2013 godine sam platio ovaj hotel tada vrtoglavih 700 EUR za isti period i 2+1dete+1beba.

Ove godine Krf 4* hotel, isti period, 900 EUR za AI uslugu. Hotel Ionian park. Bio sam u njemu prošle godine i ponovo ove godine.

Da samo dodam da sam mislio na hotel Alexandar the Great.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna koje su cene iznajmljivanja lezaljki i suncobrana u ovim hotelima ove godine? Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka