gudajoka

Hotel Alexander the Great i hotel Pallini beach

80 poruka u ovoj temi

Posle tri godine razmisljanja o hotelu Pallini beach ove godine smo i konacno letovali u njemu. Jako mi je zao sto nismo i prethodne tri zaista... Plaza je izmisljena, sto je za nase kriterijume najvaznija stavka za dobro letovanje. Lepo, cisto i toplo more, peskovito-sljunkovita plaza sa dosta prirodne hladovine, a hotel na par minuta hoda. Mi smo onaj tip pasivnih turista, kada je letovanje u pitanju, i volimo prirodnu hladovinu tako da je ovaj hotel zaista pravi izbor za nas.

Hotel je velik, sobe su prostrane, peskiri i posteljina se redovno menjaju, sobarice su vrlo azurne. Hrana je solidna, nikada nismo bili gladni i nismo pojeli nista ruzno. Uvek ima dovoljno svega, i konobari su izuzetno ljubazni. Slazem se da je velika buka od ogromnog broja gostiju ali na to smo se pripremili pre polaska.

Tim animatora za decu je fantastican. Izuzetno ljubazni, vedri i pristupacni deci. Svi smo uzivali, ne samo nasa cerka :)

Sledece godine idemo ponovo tamo, samo sto sada uzimamo u razmisljanje i njihove bungalove. Letovanje za koje vredi raditi! :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bungalovi su, one manje zgradice?

Tu ima vise soba (mislim, nije ceo samo vas, delovalo mi je kao da tu ima vise ljudi) ?

Mislite da su oni bolji, ili iz nekog drugog razloga?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, bungalovi su one manje zgradice, u svakoj ima po dve ili cetiri sobe. Pricala sam sa ljudima koji su u njima odseli i prednosti su te sto su mnogo blize plazi, sto ispred svakog ima kao mala bastica, sto nije buka i sto se ne mora koristiti lift. Mane su te da su skromnije uredjeni, da se u pojedinim oseti vlaga i da ima komaraca. Meni licno je bilo prelepo kada sam videla mamu sa decom kako izlazi iz prvog reda bungalova samo u kupacim i uskacu u vodu :) Za mene je jedina mana to sto su oni dosta skuplji u odnosu na sam hotel, mada iskreno boravak u hotelu nije uopste los kada se pripremite na to da cete cuti malo buke, da cete cekati ponekad lift koji minut,... ali pogled iz sobe u hotelu je nestvaran zaista. Tako nesto fantasticno jos nisam videla u zivotu!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neka slika tog fantasticnog pogleda? A i ostatka hotela, plaze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo izgleda. Hvala na slikama

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi vec drugu godinu za redom dosta provodimo na plazi hotela Alexander the Great. Odlicna. Ista kao i o a kod Palinina, samo sto lezaljke nisu onako nabijene.

O samim hotelima ne mogu nista reci jer nismo bili gosti. Platim 10€ za ulazak u hotel i komplet lezaljki. Do Palinika sam dosao pesaka sa ove plaze.

Izmedju njih postoji nesto ala turisticko selo (ne znam bolji naziv). Kompleks koji sacinjavaju (mislim) privatne zgradice. Planski gradjene u istom stilu. Do plaze je zelena povrsina koja se lepo odrzava. Na llazi nema lezaljki. Tacnije ima onih koje ostave ljudu koji borave u komeksu. Izgleda mi prilicno lepo ali ne znam kako se zove i da li je moguce rentirati neku od tih kucica. Zna li neko o cemu pricam i ima li neke podatke o tome?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To se i ja pitam već odavno, i niko mi na forumu nije mogao pomoći. Mislim da taj deo zovu Flegra beach. Sa leve strane moje slike je šuma i neuređeni deo plaže sa stenama u vodi koji dalje levo prelazi u Alexander the great plažu, a desno je Egean Melthron pa dalje desno ide Pallini. U sredini je ovo naselje koje i tebe i mene zanima.

Palini001.JPG

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je to. Sad sam kopao malo po Airbnb-u ima ponuda za te kucice. Taj deo se zove Lefki peristera, ali to i nije bitno. Na njihovom sajtu odes na kartu. Nadjes ovaj deo koji nas zanima. Uvecas da samo on bude na ekranu i trazis pretragu. Ima 3-4 apartmana koji se izdaju. Cene dosta variraju. Za jul meaec maltene iste apartmane izdaju od 80 do 150€ za noc i mogu da prime od 5-7 ljudi. Cak je ovaj najjeftiniji za 7 osoba ali samo sa jednim kupatilom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili i za sledecu godinu Pallini :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bluejosa,

Koliko vas je izasao first minute za hotel Pallini i u kom periodu?

Da li ste sve odjednom uplatili?

Razmisljamo da i mi uhvatimo neki popust.Ide nas troje-dvoje odraslih i dete od 4 god.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko ove godine letovao u Alexander the Great? Interesuje me koliko se plaćaju ležaljke i suncobrani na plaži, i da li lift do plaže funkcioniše bolje nego ranijih godina. Mi smo letovali 2013. i lift se glavio toliko često da se nismo usuđivali ni da ga koristimo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Komplet ležaljki je 10e. Mi smo bili u Afitosu i dolazili smo skoro svaki dan tu. Jedna od najlepših plaža. Lift je radio stalno. Ustvari, jedan dan nije zbog vencanja (svadbe). Neki stolovi su bili postavljeni i oko bazena pa bi bilo nezgodno da gosti u gaćama čekaju lift i zveraju u svatove.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ležaljke se plaćaju u zavisnosti od broja termina koji zakupite, tj ako uzimate na dnevnoj bazi, onda su 10, a ako uzmete za 10 dana onda su mislim 6EUR po danu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da će nekome biti od koristi

Prošle godine smo letovali u hotelu Alexander the Great, evo mojih utisaka:

- parking nije bio problem, hotel ima svoj, a postoji i parking preko puta hotela

- sobe klasične grčke, ništa posebno, mada takve su u 90% slučajeva

- hrana odlična, raznovrsna, restoran veliki, sve pohvale

- plaža fenomenalna, suncobrani i ležaljke nisu zbijeni, tako da je vrlo prijatno i komforno 

- wi fi se plaća ( 5€ na 24h, to podrazumeva 24h korišćenja interneta, može vam trajati celog letovanja) 

- ležaljke i suncobran se plaćaju ( to mi je najveća glupost) 

- plaža uz sam hotel (stepenice ili lift) 

- Kriopidi udaljen 1km, Kalitea 2 km

Generalno zadovoljni, mada su im ove godine cene nešto jače nego prošle 

Veliki pozdrav!!! 

Ove godine razmišljamo o hotelu Forest park Kriopigi, pa bi nam dobro došao detaljniji opis, parking, sobe, hrana, plaža, wi fi... U pitanju je četvoročlana porodica. Unapred hvala

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka