gudajoka

Hotel Alexander the Great i hotel Pallini beach

80 poruka u ovoj temi

Hitno potrebna pomoc! Zelimo da uplatimo sto pre da uhvatimo First Minute popuste, a ne mozemo da se odlucimo. Procitali smo sve sto smo mogli naci o ova dva hotela i dalje nismo pametni. Neki ih hvale, neki kude, uglavnom zajednicko im je da bas i nisu tako dobri kao sto se predstavljaju. Posto im je cena dobra spremni smo i na malo manje komfora od 4*, uostalom odsedali smo po raznom grckim apartmanima a svi znamo kako ih Grci opremaju. KOd AtG nas brine sto je hotel na uzvisini iznad plaze a mi idemo s dvoje male dece, na znam bas da li bi mogli savladavati uspon u povratku. A kod Pallinija blizina diskoteka, ipak idemo na odmor i zelimo da se naspavamo. Posto bi u oba slucaja uzeli bungalove, molim one koji su bili smesteni da malo bolje opisu, obicno su bungalovi losije opremljeni od soba u glavnoj zgradi. Oko hrane bas i nismo probirljivi, vazno da je jestiva :)

Svi saveti su dobrodosli

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Definitivno Pallini beach. Ima bolju plažu, a diskoteke koje pominjete apsolutno Vam ne mogu smetati jer uopšte nisu toliko blizu hotela.

Što se tiče tvrdnje da ovi hoteli nisu dobri onoliko koliko se predstavljaju imam jedno pitanje: A koji to jesu !? :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u bungalovima Pallini beach hotela?Mi planiramo ali nisam sigurna kakvi su?

Izmenjeno (tamara1611)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Definitivno Pallini zbog prelepe plaže, ali ako još nije kasno, onda preporučujem Athos palace koji se nalazi pored Palinija i ležaljke se na plaži nenaplaćuju, što nije slučaj sa Palinijem. Neki moji prijatelji su bili baš sa bebom u Aleksandru i potpuno su razočarani, ali ne zbog prilaza plaži, nego zbog hrane i higijene.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uvek kada se dvoumite konsultujte tripadvisor. Najbolje je da provucete sve hotele iz ponude agencija kroz trip advisor i dobicete interesantne rezultate.

Neretko ce se desiti da skupi hoteli imaju lose ocene a isto tako i jeftiniji da su odlicno ocenjeni.

Stoga Alexander The Great je ocenjen kao osrednji hotel sa svega 60% i kategorisan je na 9 mestu od 12 hotela u Kriopigi. Po ocenama vise vuce na nizu kategoriju:

"The hotel is terrible, room is full of ants and lizards, bathroom is old like in some terrible hostel, small, stuff is not professional for 4!! star hotel, TV in room is 10" maximum, air conditioner is poor, beach isl nice but is dirty, full of cigarettes remains, beach bar is expensive and the stuff don't bring food and drinks..."

Pallini beach - ocenjen kao osrednji pa cak i los hotel sa 56% i kategorisan na 61 mestu od 94 hotela u toj regiji. Koliko citam komentare ljudi strasno pljuju hotel i porede ga sa bolnickim sobama. Hrana u hotelu je jednolicna, sve je placa, bazen uzas.... Na drugoj strani svi hvale plazu.

Zakljucak je kao na pocetku da se svi hoteli provuku kroz Tripadvisor i dobices pravi rezultat. Prama ovim ocenama ja se ne bi odlucio ni ja jedan od ova dva hotela.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala. Upravo smo tako i ucinili. Nisu mi se svideli komentari na tripadv. iako im bas preterano ne verujem. Vecinu komentara pisu razmazeni englezi kojima smeta svaka glupost.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve hotele proveravam na

www.holidaycheck.com

Iskreno, ja nevolim "zgrade" hotele, uvek je guzva, a cistoca i sobarice...po obicaju uvek u guzvi :)

Bungalove ima Kassandra palace, izgradjeni su pre par godina, imaju i "zgrdu", koja je valjda renovirana ili su neki delovi renovirani. Bungalovi su prelepi, cisti, uredni, sve je novo... Mi smo u njima bili pre 3 ili 4 godine

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Alexander The Great hotel, Kriopigi

Moze li mi neko reci gde je bolje uzeti sobu u glavnoj zgradi ili bungalovima, mislim na velicinu i opremljenost sobe?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo krajem avgusta boravili 7 dana u hotelu Alexander the Great, kompleks lep, pun zelenila, ali sam hotel star, zreo za renoviranje. Bili smo u bungalovima, velike sobe i terase, u hladovini zaista divno, ali sama soba stara i memljiva. Ciste svakodnevno, menjaju posteljinu i peskire. Mislim da je hotel izgubio *, sada ima 3* i u tom je rangu. Hrana ukusna ali jako mali izbor, osoblje sporo, nekako se vuku po restoranu i kompleksu, stalno nesto nedostaje, stalno cekas za pribor, voce, case.... Cene unutar kompleksa visoke, naplacuju lezaljke, internet, nema neke animacije, igraliste za decu propalo... ali jedina stvar koja sve ovo gore navedeno potire je plaza, prelepa, beli sitan pesak, tirkizna voda, topla, bez talasa... fenomenalno. Neverujem da bih ponovo boravila u hotelu, ali da u okolnim hotelima zbog te plaze.

Izmenjeno (Lidija J)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko 2014. letovao u Pallinu-ju i kakvi su mu utisci o hotelu, plazi, hrani, ...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili prošle godine u bungalovu. Uplatili smo 3-4 red, dobili bungalov u drugom redu.

Plaža je skroz po mom ukusu. Pesak, kristalno more i po neki bor. Jedna od lepših sa te strane Kasandre.

Smeštaj u bungalovu pristojan ništa posebno. Dobro je održavan, ali puno mu je godina. Sve je bilo u funkciji ali prilično staro. To nama nije bilo važno, pošto smo najviše vremena provodili na plaži ili ispred bungalova.

Prvu noć su nas prešli i dali nam suite u glavnoj zgradi. Što se nameštaja tiče tu je malo bolja situacija, ali ništa posebno.

Hrana je standardna, hotelska. Od svega po malo za svakog po nešto. Večera prilično kratko traje od 7 do 9 i stalno je gužva. Deo za serviranje je relativno mali za broj gostiju koji se nalazi u hotelu, i jedino me je nervirala gužva. Na sve to, velika nekultura gostiju koji se bukvalno grabe za hranu...većinom Rusi. Takođe je grabež i za mesto na terasi.

Animacija je jako slaba, takoreći ne postoji u ovom hotelu. U Atosu je ima, ali deca nisu bila nešto oduševljena. Igra se odbojka pre i posle podne.

Ako te još nešto zanima pitaj

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo u Pallini Beach 25.juna u bungalov. Da li ide mozda jos neko :uraaaa:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo 20.ali smo odabrali smestaj u hotelu. Imamo decaka i devojcicu. Ocekujem lep provod.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvi su vam utisci od ove godine o ova dva hotela?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nismo odseli u hotelu Alexnder the Great, svratili smo malo, u prolazu.  Meni se dopalo ono sto sam mogla da vidim za to vreme, delovalo mi je nekako prijatno svuda. U svakom slucaju, rado bih nekad tamo odsela.

20150901_120300.thumb.jpg.20c81233f614a4

20150901_120310.thumb.jpg.dcdac5ec7efc3c

20150901_121036.thumb.jpg.db2f2eeffd9f46

20150901_121043.thumb.jpg.a5963625ede136

20150901_121157.thumb.jpg.3dea164a46308d

20150901_121240.thumb.jpg.dd6144d1d1c0ba

20150901_120910.thumb.jpg.0e84c31382ba59

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka