Marko84

Iz Puketa do Siam Repa

6 poruka u ovoj temi

Citao sam sve postove o Tajlandu i svi govore da se moze iz Bangkoka za Kambodzu ali me zanima da li je neko isao iz Puketa za Kambodzu i kolike su otprilike cene,hvala:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zaboravio sam da kazem da bi isao iskljucivo avionom zbog ustede vremena:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marko

Iz Puketa nema avio prevoz za Siam Reap,mozes iz Puketa za Phnom Pen pa odatle 4 sata bus za Siam Reap.Avio karta ti je oko 200eura sa Bankok airways.Ja sam isao Bangkok - Siam Reap sa busom i taxi.

Bankok granica Poi Pet za 300THB sa Khao San Roada,pesaka prelaz,onda nemoj da si usao u onaj bus koji ti kazu da je besplatan do autobuske oni su prevara,vec dogovori jos troje u busu do granice kad ides i uzmite taxi za 40$ do Siam Reapa,tamo ce da vas cekaju Tuk tukovi koji ce besplatno da vas odvedu do vile koje zelite,pazite da vas ne odnesu na drugu adresu sto se meni desilo,pa rekao sam njemu nisam corav nije ovo ta vila vidis da pise ovo ono,pa onda me odveo gde sam hteo.Vila Bliss extra soba za 7$ za dvoje (soba.br 6) centralna lokacija na 5-6 minuta od "Bar streeta" i "Night marketa"

Pozdrav sa Ohrida Antonio

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tonci, to sa "Bangkok Airwaysom" nije direktna linija, vec ide preko Bangkoka, a tako moze i sa Air Asiom, Puket-Bangkok pa Bangkok-Pnom Pen, izadje oko 90 eura, mada nisam gledao kakva je konekcija...

Ali po meni je najbolje resenje Air Asiom Puket-Singapur za 40-tak eura, pa Jet Starom Singapur-Siam Rep, to moze da se nadje i za 50 eura, ukupno 90 :) .

Izmenjeno (ljubce)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tonci, to sa "Bangkok Airwaysom" nije direktna linija, vec ide preko Bangkoka, a tako moze i sa Air Asiom, Puket-Bangkok pa Bangkok-Pnom Pen, izadje oko 90 eura, mada nisam gledao kakva je konekcija...

Ali po meni je najbolje resenje Air Asiom Puket-Singapur za 40-tak eura, pa Jet Starom Singapur-Siam Rep, to moze da se nadje i za 50 eura, ukupno 90 :) .

Hvala vam puno:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve mi je jasno osim razloga otvaranja ovakvih tema... pa vec postoji tema o Tajlandu gde je normalno da se postavi ovakvo pitanje...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26953
    Ukupno tema
    904373
    Ukupno poruka