Vecica

Dilema: Juzna ili Jugoistocna Azija?

6 poruka u ovoj temi

Molila bih ljude koji su se svrckali po Aziji da pomognu u resavanju dileme. Naime, pocinju da se prave planovi o sledecoj destinaciji medjutim pitanje je za sta se odluciti. Putovanje bi bilo u periodu kraj novembra- decembar 2011, oko 25 dana. Budzet je do 1500e. Backpack varijanta, hostel ili guesthouse, sto se tice prevoza sve kombinacije dolaze u obzir. Isla bih sa jos dve drugarice. 

E sad da li obici juznu Indiju (Mumbai, Goa, Madras...) i Sri Lanku, ili ici Vijetnam- Kambodza (bez Angkor Wat-a) sa eventualnim odlaskom na Bali ukoliko se finansijki uklopi. 

Plan je da se u svakom slucaju 10-tak dana provede na plazama, a ostatak u smucanju.. Ako nista drugo prednost bi imala varijanta koja ima interesantniji nocni provod  ;)

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cao, Vecice!

I ja bih putovala sa drugaricom u te egzotične krajeve... Da li ste razmisljali o odlasku u Indiju preko JANGLE TRAVELA? Aranžmani su preko 20 dana od 1.100-1.500 e.

I nama bi svaki savet dobro došao...

PISITE!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema greske za izabir biko koje od navedenih destinacijahappy.gif .

Sto se tice nocnog zivota Sri Lanke sve se desava u Hikaduwi,bekpekersko mesto gde su svake noci na plazama zurke.wink.gif

Slicno je i sa legendarnom Goa plazom.

Najjeftiniji nacin odlaska je preko Istanbula sa Fly Dubaijem,pa odatle Air Asiom mozete da povezete ceo region.

Pzd

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam da nema greske, zato je i tesko odluciti sta prvo posetiti, a bojim se da ce sve biti na juris ako se mnogo rasplinemo.. 

Jungle tribe, bi bila neka rezervna opcija, ukoliko nam bude komplikovano da sve same organizujemo. Ipak mi je draza varijanta da na licu mesta mozemo da promenimo plan puta. Prosle godine smo isle same na Tajland i prosle smo dosta povoljnije nego da smo isle s njima.. Samo treba na vreme poceti sa sakupljanjem informacija..

U svakom slucaju za sada su sve opcije otvorene :cool:  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Vecica

Imas dovoljno vremena da se organizujes! Kakav Jungle i ostali njima slicni bakraci!

Preporucujem da se raspitas i iscitas temu na: www.forum.hr/turizam

Ima puno ljudi koji su sami obisli sve sto si navela i rado ce pomoci.

Postoji i sajt: www.jeftinaputovanja.net, putopisi su zanimlivi, mozes naci puno korisnih saveta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni licno se vise svidja varijanta Vijetnam, Kambodza i Bali , obisla sam sve tri zemlje i odusevljena sam ,isla bih opet ali mnogo drugih destinacija ceka :)U Vijetnamu su ljudi divni , jako je topla atmosvera svuge , isto i u Kambodzi , a o prirodi i da ne pricam ...na Baliju smo bili na Cuta plazi cisto da se brckamo malo ali ima i lepsih delova ostrva,kada si vec tamo mozes da skoknes do Tomohona na Sulavesiju, da se popnes na aktivni vulkan, ako te zanima naravno ...nama je bilo super .

Sto se tice Indije i Sri lanke ...u Indiji smo bili u Cenaiju i U Delhiju , meni se nije svidelo ali nismo mnogo ni videli jer nam se dogodila "nezgoda" pa smo morali posle 2 dana da letimo kuci a da nismo ni Zlatni trougao obisli :(...U Sri lanci smo imali samo 5 dana ( tu smo svratili pre Maldiva), prelepa je zemlja i ima puuuno toga za videti ( nismo bili tamo na moru ali kazu da je prelepo )...

U svakom slucaju ce ti biti extra kako god da okrenes ,a imas ovde i ljude koji ti mogu u mnogom toga pomoci , naravno kada se odlucis gde ces , to moras sama i znam da ti nije lako :)

U slatkim si mukama ;)

Srecno i ako ti treba neka informacija za odabranu destinaciju javii

Izmenjeno (Daca 5)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka