aleksandra_

Nekretnine u Grckoj

369 poruka u ovoj temi

Pozz svima, zanima me odgovor od ljudi koji su otvarali bankovni racun u Grckoj, da bi kupili nekretninu, da li su kasnije zatvarali taj isti racun?

Ako ga niste zatvorili, da li vam je koristio u neke svrhe i koliko je godisnje izdrzavanje?

Hvala!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav. Racun se moze koristiti i kasnije. Napravis trajni nalog, i sa njega recimo placas struju, tj, automatski ti se skida suma kada stigne za struju. Dobijes ebanking, karticu. Nije dobro drzati sumu vecu od 1000 evra na racunu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lukic mi je zadao temu za razmisljanje sa onim nekretninama...pa da cujem misljenje ako ih ima, da li je isplati ije kupiti stan negde na moru pa ga rentirati tokom sezone ili u Solunu pa ga rentirati tokom cele godine??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za one koje i dalje interesuje ova tema, celu proceduru PLUS nastavak postavila sam ovde

www.grckainfo.com/utisak-78-Iskustvo-sa-kupovinom-stana-na-moru-u-grckoj.html

A uskoro ce biti i update teksta sa troskovima komunalija koje smo imali.

Molim Vas ako nije problem da pošaljete na PM proceduru o kupovini nekretnine u Grčkoj koju ste postavili...ne mogu da otvorim gore navedenu stranicu ... a interesuje me kupovina nekretnine u Grčkoj.

Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje poštovanje svim članovima foruma. 

Već neko vreme moja žena i ja želimo da investiramo u na grčkom primorju. 

Imam više pitanja i bio bih zahvalan ukoliko biste mi pomogli.

1. Da li je neko do sada kupovao plac tamo i kakva je procedura kasnije sa izgradnjom objekata na tom placu? Može li se angažovati građevinska firma iz Srbije? pošto mnoge naše građevinske firme grade po Sloveniji, Austriji, Norveškoj,,, 

2. Da li se isplati izgraditi nove apartmane ili uzeti već postojeći objekat i adaptirati ga? 

3. Adaptacija mezonete? od koje bismo napravili više smeštajnih jedinica. 

Ona prva stavka me svakako najviše zanima ako je iko imao iskustva, bio bih zahvalan na odgovoru. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na žalost, na ovom forumu nema više ljudi koji su imali direktno iskustvo.

Bilo je dosta reči na b92 forumu, ali on je prešao na neki drugi domen i tamo nema diskusije na ovu temu.

Možeš da odeš na b92, bez logovanja i pročitaš temu. Postojao je član koji je kupio plac u Nea Fokei i kome je lokalni izvođač zidao kuću po dosta pristojnoj ceni. Da ne prepričavam, lakše je da pogledaš.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trazim cistacicu za studio koji izdajem u Nei Poriju. Ako neko ima nekog za preporuku molim da mi se obrati u DM.

Vec drugu godinu muku mucim sa pronalazenjem cistacice.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na žalost, na ovom forumu nema više ljudi koji su imali direktno iskustvo.

Bilo je dosta reči na b92 forumu, ali on je prešao na neki drugi domen i tamo nema diskusije na ovu temu.

Možeš da odeš na b92, bez logovanja i pročitaš temu. Postojao je član koji je kupio plac u Nea Fokei i kome je lokalni izvođač zidao kuću po dosta pristojnoj ceni. Da ne prepričavam, lakše je da pogledaš.

mozes li da mi poshaljes temu? nemogu da je nadjem

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904441
    Ukupno poruka