medivh

Skiatos vs Skopelos

51 poruka u ovoj temi

Tema je

Skiatos vs Skopelos

te sam iznela svoje utiske, cinjenice, i na kraju "glasala" :)

Kao sto sam napisala i u temi o Skopelosu, zaista miris borovine osteli nismo u onom punom, ocekivanom sjaju. Svi smo vrlo bili zacudjeni buduci da je celo ostrvo obraslo sumom. Nas izbor za ovo leto je bio Skopelos bas zbog borove sume ali ZERO. Cak i kada smo se peske vracali sa plaze Milia- nista posebno- tek tek da se oseti, za razliku od Koukounaries plaze i okoline gde od zore u sobu ulazi taj morski miris- zelenilo u mixu sa morem. Da li je to bilo zbog povremenog vetra, zaista ne znam...I terasa sobe je bila okrenuta ka sumi ali ...

Pogledajte MFT koju sam postavila i videcete i da na Skijatosu ima mira, i toplo Vam ga preporucujem. Mi smo bili na letovanju u istom terminu kao na Skopelosu i npr. na dve plaze koje su medju polularnijima, dva puta smo sve do 13h bili sami, a kasnije nas je bilo jedva dvadeset uzivatora sve sa labudovima :)

Rekoh, treba posetiti oba ostrva, naravno da imaju "dosta da pruze" ali treba imati saznanja o razlicitostima. Stava sam da su i za razlicitu "vrstu" turista

@gagana ks

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cela sustina je u poslednjoj recenici. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlican plan...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nakon nekoliko godina letovanja na Kikladama ovaj godišnji odmor ću provesti na Sporadama. Imacu 13 noćenja i planiram da ih podelim izmedju Skopelosa (5 noćenja) i Skiatosa (8 noćenja). Da li mislite da je to dobar plan?

Svi smo različiti, ja bi 13 dana proveo na Skopelosu, i jedno dvaput brzim ferijem (20 minuta) skočio do Skijatosa uveče.

Svaka kombinacija ta dva ostrva nije loša, čak šta više.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nakon nekoliko godina letovanja na Kikladama ovaj godišnji odmor ću provesti na Sporadama. Imacu 13 noćenja i planiram da ih podelim izmedju Skopelosa (5 noćenja) i Skiatosa (8 noćenja). Da li mislite da je to dobar plan?

:D   Planiramo isto ali s malo više dana... 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovorima. Jos uvek nisam siguran koje ostrvo zaslužuje više dana. Na Skiatosu ću biti lociran van grada i prevelike guzve, a na Skopelosu u gradu. Možda i revidiram plan :) 

Pomalo i strepim kako ću doživeti Sporade nakon Naksosa, Parosa, Sirosa i ostalih Kiklada.

Pretpostavljam da će doživljaj biti bitno drugačiji (vegetacija, arhitektura itd).

Izmenjeno (Boombar)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vi koji delite dane izmedju Skopelosa i Skijatosa..da li to radite u sopstvenoj reziji ili preko agencije?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skopelos ili Skijatos? Odlično pitanje. Oba ostrva lepa, šumovita, sa prelepim čistim morem, ali tako različita. Ove godine smo spojili deset dana Skijatosa i deset dana Skopelosa. Da bih znala odgovor na pitanje - Skijatos ili Skopelos trebalo se da sebi odgovorim samo na jedno pitanje..... "Da li bih se ovde vraćala"..... Na Skijatosu mi je ovo bila treća godina. Na Skopelos se ne bih vraćala. Bila, videla i to mi je dovoljno. Odgovor je za mene tu, dobijen na vrlo jasan i jednostavan način. 

Izmenjeno (mismas)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skopelos ili Skijatos? Odlično pitanje. Oba ostrva lepa, šumovita, sa prelepim čistim morem, ali tako različita. Ove godine smo spojili deset dana Skijatosa i deset dana Skopelosa. Da bih znala odgovor na pitanje - Skijatos ili Skopelos trebalo se da sebi odgovorim samo na jedno pitanje..... "Da li bih se ovde vraćala"..... Na Skijatosu mi je ovo bila treća godina. Na Skopelos se ne bih vraćala. Bila, videla i to mi je dovoljno. Odgovor je za mene tu, dobijen na vrlo jasan i jednostavan način. 

Skijatos definitivno... 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vi koji delite dane izmedju Skopelosa i Skijatosa..da li to radite u sopstvenoj reziji ili preko agencije?

U sopstvenoj reziji. Mislim da nijedna agencija nema kombinaciju ova dva ostrva unutar jednog aranzmana, u stilu " island hopping" .Ako neko zna, neka javi. Jedino mozete da uplatite npr.jednu smenu na Skijatosu pa jos jednu na Skopelosu... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sabra ima kombinacije Skopelos + Skiatos.i imaju polaske na 5 dana. tako da moze 5+10 npr. Mi smo isli 5 noci Rigas hotel + 5 noci vila Manolas.. Na Skiatosu u luci nas je sacekao vodic i odvezao do apartmana. Ali malo je to dana i za Skopelos a pogotovu za Skiatos.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U sopstvenoj reziji. Mislim da nijedna agencija nema kombinaciju ova dva ostrva unutar jednog aranzmana, u stilu " island hopping" .Ako neko zna, neka javi. Jedino mozete da uplatite npr.jednu smenu na Skijatosu pa jos jednu na Skopelosu... 

Ima Sabra, ja sam isao 5 dana Skijatos pa 5 Skopelos. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je lepo znati, da su se agencije dosetile da naprave kombinaciju. Malo je 5+5...mada, daj šta daš...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906143
    Ukupno poruka