Sasha_D

airbnb

190 poruka u ovoj temi

Sa lopovima -lopovski.

Airbnb i Boking.com su jedno te isto tj. povezane firme.

Za Airbnb nađete smeštaj koji vam odgovara i rezervišete.

Onda dobijete kontakt izdavaoca. Pozovete ga i pitate za nižu cenu ( bar za proviziju airbnb-a ) . Kažete da ćete otkazati( bitno je da je u uslovima 100% refundacija bar 48 sati) i da vam čuva rezervaciju direktno. To što lići na " majke mi doćiću i majkemi čuvaću sobu isto je tačno onoliko koliko airbnb stoji kao garant rezervacije.

Ako vam da popust i dogovorite na majke mi onda otkažete. Ako ništa drugo uštedeli ste bar 10 % ako ne i više( zavisno koliko ste dobri u cenkanju). Isto sve možete primeniti i na Boking.com jer priča da garantuju rezervaciju više ne pije vodu u 100% slučajeva. Agoda je isto povezana firma pa isto vredi i za njih.

Ovo je savet onima koji hoće da razmisle i budu svesni da je direktna rezervacija jednako nesigurna kao i ove kobajagi firme od reči i pravila. " može da bude-ne mora da znači".

Ima još caka ali da ne pametujem i otkrivam .

Sa lopovima možete izaći na kraj samo ako ste veći lopov.

Kad date pare unapred vi ste u podređenoj situaciji i ako ne idete đonom sigurno će vas " saplesti" pre ili kasnije na "sitna slova".

-ko reskira-profitira-

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

svaka cast ??

ja uvjek prvo na google potrazim broj ili mail, tako mi je jednostavnije

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne znam zbog čega mislite da su lopovi.Ne vidim sigurnost u kontaktima sa nepoznatim iznajmljivačima.Kako misliš da profitiraš?Može samo da se dogodi da platiš nešto mnogo skuplje kada ostaneš bez smeštaja a nemaš rezervacioni sistem koji bi stao iza tebe.Oni moraju da naplate svoju proviziju jer žive od toga.Ti vaši postovi su mi tipična balkanska priča,hajmo da zavrnemo sistem,mi smo najpametniji.Ne možeš tako,samo ćeš sebi napraviti problem zbog neke minorne uštede koja ti ništa ne znači u životu.Booking je malo jači i pouzdaniji sistem,ali ni ovaj air bnb nije loš jer ima svoje prednosti u vidu nižih cena.

Izmenjeno (Leicester)
2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Meni nekad sam vlasnik predlozi da ne idemo preko bukinga, sto moze biti rizicno, ali sam za odredjene destinaciej pristajala.

Krivo mi je bilo kada sam to uradila i za prolecno putovanje, pa posle nisam mogla da dam ocenu za probleme u smestaju :D

Ne volim da se cenjkam.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Radi li i dalje ona fora za kupone? Pravljenje novog naloga preko pozivnice da se dobije 30 do 50e kupon?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam izbrisao airbnb pre nekoliko dana. Pre par nedelja bio za Pariz 10 dana i nedelju fana od toga bio uzeo airbnb - soba, 42$ za noć. Na airbnb sve pozitivni komentari. Kada stigao tamo... užas! Ja nikada u životu nisam.video prljavije mesto! Dočekao me gazda... ja samo ostavio stvari i izaßao jer je i užas snrdelo jer on pravio neke zimnice i šta sve ne. Odmah te večeri kontaktirao airbnb da se nađe neko rešenje jer mi je tog prvog dana sve to izgledalo UŽASNO LOŠE i baš mi pokvarilo sledeći dan jer sve vreme mislio na to kako je užasna cela situacija. Ukratko, ja sam bio odlučio pošto pomoći od nikog nema da uzmem stvar u svoje ruke i sve što ja mogao 'popravio' ... posle toga i moje misli nisu bile tako loše. Naravno po povratku u Srbiju trazio povratak para jer uopste nista nije u stanu bilo kao na slikama i opisu. Poslao sam im oko 40 slika prljavštine koja je nedostojna da čovek živi tako i to još u jebenom Parizu! Inace stan bio blizu place de la Nation. 

Elem... posle 10ak dana natezanja i nerviranja sa airbnb support gde su hteli da mi vrate samo cleaning fee i 20% prve noći  - JADNO I BEDNO - ja sam samo ugasio airbnb! Bas bas uzas i kako oni postupali da kao pomognu a i to da nisu hteli da skinu taj stan i pored 40 slika koje pokazuju jedan ljudski svinjac!

Vala I'll stick with booking!

Tako mi bilo zao sto hostel gde bio 3 dana, a prvobitno svih 10 uplatio kod njih, zamenio ovim airbnb-em!!! Hostel je bio sjajan u svakom pogledu! Vala... lekcija naučena.

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

C` est dommage!

Сећам се да си једном хвалио неки смештај, можда следећи пут да одеш опет тамо.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Lose iskustvo da, ali koliko smestaja ima na njemu da zbog jednog odustanes. 

A za support si morao istog trena da kontaktiras u smislu da neces da ostanes jer to nije to. I da odbijes smestaj.

Ako mislis da takve stvari neces imati preko ostalih :D a pogotovo preko bookinga. Svi su isti - prevaranti ce uvek da ti sruse put gde god da naletis.

Izmenjeno (nikolapfc89)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905031
    Ukupno poruka