nenad222

istanbul-sri lanka-bankok

5 poruka u ovoj temi

e ovako,zanima me sta bi rekli iskusni turisti za ovu pustolovinu,kako stvari stoje idem sam a to mi je jedno od dugih putovanja i krecem ili 15 marta ili oko 10 aprila ..do istanbula vozom koja je karta sa vizom oko 70 evra ..pa bi nastavio do sri lanke do colombo koja je viza besplatna i dobije se na ulasku u zemlju i vazi 30 dana kada stignem tu ako bog da hehehe ,nastavio bi do ili direktno do bankoka ili prvo do malezije pa posle iz malezije do bankoka ,sa air arabijom karta kosta iz istanbula najeftinija 350 evra do sri lanke gde bi ostao par dana a iz sri lanke do malezije kuala lumpur kosta 23 000 lkr ili oko 150 evra sto i nije tako malo preko asia air a iz malesije do bankoka ista firma je u pitanju o kosta 105 evra sto ukupno iznosi oko 675 evra a viza za bankok se vadi u gea tursu i kosta usluga 30 evra inace je besplatna ......e ili iz sri lanke do bankoka da se preskoci malezija sto bi bilo i bolje jer sam cuo da imaju neki problem sa vizama ,karta iznosi oko 37000 myr ili oko 250 evra preko srilankan air sto isto izlazi...i to putovanje bi trajalo oko 20 do 25 dana .e sada me zanima sta mislite o tome i da li postoji neka zackoljica koju ja ne znam ili ima neko bolju ideju i da li ima neka bolja fora sa kartama da se prodje jos jeftinije nenad_andjelkovic@yahoo.com samo ozbiljni

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

imas let za Sri lanku za 166 evra

Air Arabia

00:35 IST – 18:30 CMB

14h 25

1 stop Flight details

166 €Air Arabia

u martu mesecu, a onda iz Colomba do Bangkoka za 130 evra

Izmenjeno (tara3110)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najjeftinija varijanta do Sri Lnke je sa FlyDubai-em gde povratna karta Istanbul - Colombo izlazi 240 evra

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a kada koji datum,mesec je u pitanju ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od marta... Mada, sada vidim da je karta malo poskupela 136 evra u jednom pravcu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka