tanja82

Hotel Don Juan 3*, Ljoret de Mar

45 poruka u ovoj temi

Dvoumim se izmedju  dva hotela, Don Juan/Plaza Paris pa molim one koji su bili da mi pomognu u odabiru.Prvi hotel je dosta veci,sa vise sadrzaja a drugi manji ali na slikama jako lepo izgleda.Unapred hvala....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam odabrala Don Huan. Kazu da je odlican, ali je dosta bucan...Videcemo. Za ovaj drugi nisam ni cula.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel je bas bucan,ali na super lokaciji,sve je blizu-plaze,centar.... samo se cuvajte lopova,puno se krade

Izmenjeno (DraganV)
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam odabrala Don Huan. Kazu da je odlican, ali je dosta bucan...Videcemo. Za ovaj drugi nisam ni cula.

Putujem 28.avgusta tako da imam jos uvek vremena da se odlucim,hvala na odgovoru.pisi nam kada se vratis o svojim utiscima...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u hotelu Don Juan,pre dve godine.Hotel jeste veliki,ali nisam primetila da je bucan.Sobe su velike i jako lepe,ciste.Ja sam bila zadovoljna,mada sam u hoteu provodila najmanje vremena,jer je grad jako lep.Bez obzira za koji hotel se odlucis,lepo se provedi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Don Huan je jako dobar hotel, mada do sad sam bila u cetiri hotela u Lloretu, i nijedan nije bio los. Mislim da se tu i ne moze napraviti neka greska. Inace, iz mog iskustva, hoteli su bucni samo kada su ekskurzije (posebno iz Portugala) aktuelne, inace nije pretjerano bucno.

A hrana u restoranu Don Huana je fenomenalna ;) Uzivaj u Spaniji!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kasnim sa odgovorom.., ali mozda pomognem nekom drugom.. Don Juan je najveci hotel u Lloretu, ima cca 850 soba. Hotel je skroz ok, ima dosta sadrzaja (bazen, decji bazen, zatvoreni bazen, basta, teniski teren.. igraonica za decu, vecernji program sa zivom muzikom.. , frizer, manikir i sl. Sobe su ok, nista luksuzno. Hrana raznovrsna. Popularan je za ekskurzije i grupni turizam.

Ali Paris Plaza je mnoooogo bolji hotel :) Manji je, intimniji, moderan i minimalisticki uredjen, blizu je plaze cca200m na malom trgu u starom delu grada, Nocu je bas mirno, hotel ima spa sadrzaje... bazen i sl. Mnogo je moderniji od D. Juana, sobe su luksuznije i lepse uredjene. Uostalom cini mi se da Paris Plaza ima 4*, a Don Juan 3*. Da ne davim vise, ako nekom treba jos informacija, tu sam :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav! Ja sam novajlija! 24.08. putujem u Ljoret Don Juan 3*. Imam pitanje za one koji su bili smesteni tamo, ima li fen u hotelu i pegla?????? Ako ih spakujem u kofer presisacu dozvoljenih 20kg!!!!!!! :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

argus, hotel don juan, mislim da je ponuda pun pansion skroz ok :)

kakv je hotel? hrana?

sta dobijamo vip propusnicama i koja je cena?

cena pica u klubovima? :)

dosta pitanja ali nadam se odgovoru, hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

argus, hotel don juan, mislim da je ponuda pun pansion skroz ok :)

kakv je hotel? hrana?

sta dobijamo vip propusnicama i koja je cena?

cena pica u klubovima? :)

dosta pitanja ali nadam se odgovoru, hvala :)

Don Juan je velik i "ziv" hotel.

Hrana mu je odlicna.

Vip propusnica ti daje pice za vreme obroka. Ne mogu da se setim koliko kosta...

U klubovima - pice je izmedju 5 i 10 evra.

Ako ti vodic nudi propusnicu preko agencije uzmi, jer dobijes konzumaciju i manje placas ostatak pica.

Plus na ulazu u klub traze da platis ulazak (muskarci 20e, zene oko 10-15e)

Tako da pitajte vodica za propusnice u klubovima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio bio u Don Juan hotel i dajte utiske.

Koja je cena vode za pice, navedite neke cene po prodavnica ( PICE,, hrana , slatkisi)...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, sad videh temu, kontam da je kasno, ali mozda ce nekom drugom posluziti. :novine:

Ukoliko se radi o hotelu Don Juan u Lloret de Mar-u, moji utisci su losi. Bili smo tamo na apsolventskoj ekskurziji i utisak nije potpuno los samo zbog sjajnog provoda koji smo imali.

Ovaj hotel je utociste penzosa, koji svako jutro imaju organizovan ples u holu hotela. Ni lokacija mu nije bog zna koja. Ja sam bila u trokrevetnoj sobi u kojoj su zavese (plasticne) i prekrivaci na krevetima (sintetika 100%) istog dezena - horor! Pri tom je bilo jako hladno, a dodatnih pokrivaca nije bilo.

Hrana je takodje bila katastrofalna. Mozda su zene vise probirljive ali ni nasi drugovi se nisu bas najeli. Primer: posto se na pomenutim studentskim turama dosta pije, supa je uvek dobro dosla! ;) Supa u Don Juan-u izgleda kao nuklearni otpad iz Simpsonovih koji Homer u filmu cuva u dvoristu (ista zelena boja) sa tonom hleba (koji je verovatno ostatak od prethodnih obroka). Imaju gomilu voca i povrca ali je to toliko bilo bez ukusa da je prosto bilo neverovatno.

Druga stvar, naplatili su nam silne troskove kad smo krenuli zbog navodnih ostecenja po sobama, kojih btw nije ni bilo, ali su ljudi iz agencije bili maksimalno korektni i preuzeli su troskove jer ih stvarno nije ni bilo. :angry:

Mi smo generalno tamo samo spavali, ali ako je i za tu svrhu - savetujem neki drugi! :vestica:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravila sam da dodam da smo imali i mrave u sobi (na sestom spratu). :nea: :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila u hotel Don Huan prije par godina i mogu reci da je tada bio odlican. Hotel je jako cist, sto je bitno, sobe nisu pretjerano velike ali su lijepo uredjene... hrana je bila fenomenalna, uglavnom morski plodovi... hotel ima bazene i lijepo uredjenu bastu...

jedino sto smo bili u junu, kada je najvise ekskurzija, pa je bilo malo bucno, ali sem toga sve ostalo je ok...

iako smo bili pocetkom juna, vrijeme je bilo lijepo i voda fenomenalna, tako da smo se svaki dan mogli kupati... ali mozda smo mi imali srece, jer iduce godine je moja prijateljica bila u istom periodu i najvise vremena su proveli u sobi, jer je kisa padala svaki dan....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idemo u ovaj hotel , pa me interesuju utisci ljudi koji su u njemu boravili , kakave su sobe higijena i hrana , mada ne planiramo da bas puno vremena provodimo u sobi , vidim rade ga mnoge agencije pa ono vredi li ?

Mi uplatili vise zbog niske cene , usvtari to je bilo presudno ove godine !

Hvala , ide li jos neko U Don Juan canter u avgustu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904441
    Ukupno poruka