Todorovic

Sajam turizma u Beogradu

102 poruke u ovoj temi

-Sajam je krajem februara,dosta pre nego li većina razmišlja o letovanju.

To je tako nekada bilo ...sada se već u novembru rade predrezervacije za naredno leto. Ja sam aranžman jedva našla, jer je sve bilo rezervisano u novembru.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bravo za komentar. Našao sam se u celoj priči. Čak i peške idem kući.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako i sajam turizma, iako si rezervisao letovanje, lepo je otići i osetiti sve mirise i ukuse. Videti prezentacije raznih zemalja i egzotičnih destinacija.

E vala svaka čast na komentaru. Ja sam od 2oo4. godine na ovamo nekoliko godina za redom išla na sajam, pokupila toliko kataloga, da mi je nosač trebao svaki put da to donese kući. Lepo je osetiti sve to ... lepo ... a da se tamo ide da bi se nešto specijalno našlo --- to ako bude - bude.

Samo Zorane, ponesi neku dobru torbu za sve to ... daju oni i kese - pojedini ... ali taj prikupljeni materijal bude na kraju baš, baš težak.

Svake godine sam dobijala po gomilu postera i time bih ukrašavala posle svoju kancelariju i uživala. :dance: :dance: :dance:

Izmenjeno (Biljana 2302)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za preporuku u vezi torbe,mada dobar deo tog materijala izađe iz moje firme. Samo,moram vam reći,jedan deo mojih prijatelja se upravo na sajmu obezbedi za letovanje. Tako da sam sajam ima svojih prednosti kao i svoje...ustvari,nema mana. Sve je lepo,prijatno i puno pozitivne energije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja na sajam uvek nosim ranac :hahaha:

Dovucem sve i svasta pa onda parim oci i biram al cesto ne odem nigde, no too su drugi problemi...

Slazem se da preko interneta sve moze da se sazna i odabere al ja bas volim da setkam i skupljam kataloge pa kod kuce na miru uz kaficu listam i uzivam.

Samo mnogo toplo tamo, brzo mi presedne i ta setnjica... :nesvest:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sajam je ok, narocito zato sto vas dovodi u situaciju da razmatrate i neke druge opcije koja vam nisu uobicajene ili ih zaboravite dok pretrazujete aranzmane. Svake godine je druga zemlja domacin, pa na taj nacin upoznate blize i neke udaljene kulture tipa Indonezija. Ima i solidnih popusta, ako imate para da odmah uplatite nesto, tipa evropski gradovi ili banje van sezone . Osim casopisa moze i da se pojede i popije poneka nacionalna specificnost, tu birajte parne sate 12,14,16,18h. Ne idem svake godine na sajam, za ovu ne znam dali cu ici, u svakom slucaju preporucujem odlazak, tamo covek nek odvoji nekoliko sati i moze prijatno da se provede.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svideo mi se sajam. Gužva je ali uz dobru volju lepo ga je obići. I naravno začiniti sa roštiljem i pivcem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sajam lepši nego ranijih godina (bar je meni tako izgledalo) ali je jako velika guzva,tako da bih preporučio odlazak u jutarnjim satima (ako se 10h moze nazvati jutro).

Kako je parking 200 dinara po započetom satu a treba odvojiti bar 3 sata predlozio bih da se parkirate na besplatni parking koji je na kraju sajma (izvan njega) i ući na ulaz u halu 4 koji je odmah do parkinga.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko "pazario"  neki aranžman na sajmu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio na sajmu? Vredi li ici? Ima li Grka, mimo nasih agencija?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Grcka je zemlja partner ove godine, tako da verovatno ima i Grka :D

Salim se, ali sigurno ima i neceg dodatnog. I pre je bila ponuda za Kavalu, pa za hotel Leda na Pilionu, a verujem da ce ih ove godine biti jos vise.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio na sajmu? Vredi li ici? Ima li Grka, mimo nasih agencija?

Dobri popusti... Samo je dosta rasprodato...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905762
    Ukupno poruka