Todorovic

Sajam turizma u Beogradu

102 poruke u ovoj temi

spt.jpg

Spreman :D

U prolazu videh i putovanja.info stand - devojke rade punom parom...

Imate li vi sta musko tamo da fizikalise po sajmovima? :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

vidim da ce u subotu biti bas navala na sajmu al tako je bilo i prosle godine inace popusti koji vaze na samom sajmu vaze i u agencijama u tom periodu dok je sajam a verovatno i kasnije tako je bar bilo prosle godine klap.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cini mi se da je manje posetilaca ove godine, pogotovo ako se izuzmu deca koja su organizovano dosla. Ujedno je i veci cirkus nego prosle godine, mada u hali 4 preovladavaju tambure, umesto dosadasnje trube...

Za stand Madjarske su svi imali pohvale. Kontiki i BigBlue su okupirali pola hale 1. Novi sistem kontrole ulaska je delimicno upotrebljiv, a parking jos delimicnije ociscen...

Iz nekog razloga, mnogima se oci cakle, noge saplicu, a i neke case im vise oko vrata :lol:

Ne razumem one koji promovisu nesto (cesto se ne zna sta) pomocu polugole, jedva (mozda) punoletne dece...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas sam posetila Sajam...deluje mi da je ponuda manja nego prosle godine, ali sutra cu "utvrditi gradivo"...danas sam ionako isla da vidim clanove ekipe "Putovanja" i neke forumske drugare...:)....bilo nam je lepo, upoznale smo se sa Sandrom, videle ljude koje vec znamo...prijatno me je iznenadilo da devojka koju znam od pre par godina kao vodica jedne agencije, sada radi za sajt...:srce:...pozdrav svima i hvala sto ste nas lepo primili i odvojili vreme za nas!

Nadam se da cu sutra degustirati vina i dobro razgledati sta nudi Srbija...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sajam mi se cini nikad bolji,na (skoro)svim standovima ,za razliku od prethodnih godina,mozete dobiti sve moguce kataloge i cenovnike za celu sezonu.ali,ono zbog cega najvise dolazimo,cene,su veliko razocarenje.Npr.aranzman koji sam koristio pre dve god.na Rodosu je poskupeo za citavih 150 evra;isti hotel,agencija ,samo je cena da se smrznes.Neki su,osim sto naplacuju aviotaksu i poskupljenje goriva poceli da nplacuju i transfer od aerodroma do hotela.Posto sam nameravao da uplatim aranzman vec ovih dana ,ne bih li ga lakse otplatio do jula,ljubazna sluzbenica mi je sracunla da dobijam citavih :klap:10 % popusta ako uplatim 50% aranzmana do28.2.Tu i tamo moze da se pronadje neki interesantan aranzman i to povoljno ali treba brzo reagovati.Sve u svemu,sajam vrlo interesantan ali za cene veliki minus.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam bila juce na sajmu i Pef,moram da priznam da sam se nadala da cu bas na tebe da naletim vec jednom, ali eto :tuga:

Upoznala sam i ja Sandru i zahvaljujem se (zna ona zasto), a sto se tice sajma, nije lose, mada imam utisak kao da je nesto falilo.

Cini mi se da ima manje izlagaca iz inostranstva (znate oni veliki standovi) a nasi moram priznati, sto je neko vec primetio, prve godine da su imali kataloge u dovoljnim kolicinama, skoro sve agencije. Cak je i Kontiki koji uvek deli proslogodisnje kataloge, gle cuda, ove godine imao ovogodisnje!

Ali mi je sama ponuda, nekako bila svedena uglavnom na Grcku i ono sto se vec moze odavno videti na netu, i pomalo od ostalih destinacija tipa Turske, Spanije i sl. ali nekako jako skromno. Cini mi se da je deo o Srbiji jos bio i najbolje opremljen, tamo je bas bilo svega. Ali, dobro, sajam je onako lepo za obici i videti, od Turaka sam se nadobijaja "fatiminog oka" u raznim oblicima, tako da za uroke ne brinem :D I jos neke simpaticne zezalice i lepe brosurice nekih destinacija su se mogle naci.

Ali neko, ko bas juri neki aranzman, mislim da se nece ovajditi. Sto se toga tice, sve ima na netu, a od dodatnih sajamskih popusta, naravno nista :nea:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sajam mi se cini nikad bolji,na (skoro)svim standovima ,za razliku od prethodnih godina,mozete dobiti sve moguce kataloge i cenovnike za celu sezonu.ali,ono zbog cega najvise dolazimo,cene,su veliko razocarenje.Npr.aranzman koji sam koristio pre dve god.na Rodosu je poskupeo za citavih 150 evra;isti hotel,agencija ,samo je cena da se smrznes.Neki su,osim sto naplacuju aviotaksu i poskupljenje goriva poceli da nplacuju i transfer od aerodroma do hotela.Posto sam nameravao da uplatim aranzman vec ovih dana ,ne bih li ga lakse otplatio do jula,ljubazna sluzbenica mi je sracunla da dobijam citavih :klap:10 % popusta ako uplatim 50% aranzmana do28.2.Tu i tamo moze da se pronadje neki interesantan aranzman i to povoljno ali treba brzo reagovati.Sve u svemu,sajam vrlo interesantan ali za cene veliki minus.

Joj,a ja treba da krenem na Sajam za koji sat.Valjda ce se naci nesto zanimljivo,a koliko toliko jeftino.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Suki, potvrdjujem sve sto si rekla...danas sam ponovo bila, obilazila "Srbiju", degustirala vina, kupovala magnete, opet obisla "nas" stand, kupila nesto od domacih, nesto od "stranih" proizvodjaca (upravo degustiram liker od mirte, hrvatski, i mogu vam reci da je bas, bas dobar! )...uzeli smo kobasice iz Zasavice, kao i kanticu masti od mangulice...i jednu teglu ajvara sa medom iz Blaca...magnete sa motivima Srbije...sreli dosta poznanika...uzeli kataloge koje nisam juce ni videla...videli nove autobuse "Argusa"...suprug se raspitivao za krstarenje Volgom na standu "R-toursa"....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo vratih se i ja sa Sajma. Nisam nešto oduševljena, verovatno zato što nikad nisam bila pa sam očekivala ko zna šta. Da nije bilo one hale "sa Srbijom" baš bih se razočarala...

Posletila sam i štand dragog nam sajta i upoznala Ivanu, koju ovom prilikom pozdravljam, kao i sve ostale!

Nadam se da će Putovanja.info doći u septembru i na Sajmu turizma u Novom Sadu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na 33. međunarodnom sajmu turizma za najbolju regionalnu turističku organizaciju proglašena je Regionalna agencija iz jugoistočne Srbije. Sokobanja je zajednički nastupila sa ostalim članicama turističkog klastera Jugoistočna Srbija. a to su: JP "Stara planina", Knjaževac, Pirot, Bela Palanka, Babušnica, Boljevac i Dimitrovgrad.

Ovde možete pročitati izveštaj i virtualno pogledati štand RA Jugoistočne Srbije i ostale fotografije:

33-sajam-turizma-u-bgdu.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bejah i ja na sajmu. Interesantno, mada skoro sve se to moze videti na netu. Mislim na informacije. No, ipak je zanimljivo i nekako je lepo razmisljati o putovanjima u februaru. Nije naodmet i neki vaucer i pokloncic, nisam se bunila :) Videh i vas stand i htedoh da trazim za djake nekoliko bookmarks ali me bilo sramota te uzeh jedan :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prodje jos jedan Sajam... Nedelja je ubedljivo nacudniji dan, iz godine u godinu. Manje ljudi, pocinje rasklapanje standova, sudaranje posetilaca i "nosaca", ja nisam u odelu... :lol:

Ako nista, bar sam upoznao jednu zanimljivu osobu, za koju sam mislio da je neka vrsta mitskog internet bica, kojeg u stvarnosti nema... :biggrin:

Salu na stranu, evo i forumskog pozdrava i potvrde da ja stvarno jesam onaj... :zvizduk: :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

gledam ovih dana ponude svih nasih ozbiljnijih agencija.sve same promo cene :) a meni se cini da su skoro svi hoteli koje sam gledao prosle godine sada skuplji za 50-100 evra!!!zapamtio sam dosta cena za majorku,costa bravu,antaliju,kemer i jos neke destinacije...ili su turci i spanci digli cene ili ovi nasi od nas prave budale :) mozda zato ostvarim letos svoj san,kikladi u sopstvenoj reziji :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisi jedini. I ja sam to isto primetio, svi aranžmani su znatno skuplji u odnosu na predhodnu godinu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam an sajmu turizma...i pjedinih agencija nema,ali nije ni vazno.Malo mi cudan sajam,kostaju ulaznice,a kada udjes unutra pojedini su rekli da nemaju kataloge,ni cenovnike,ima na internetu.Odprilike nema potrebe ici na sajam,vec sve pratiti,sta vas zanima,preko sajta agencija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka