Phillippe

Muzeji u Parizu

216 poruka u ovoj temi

Može i sad, ali imam druge muzeje u planu sutra i Pikasov mi nije na putu... Inače muzej je 'očišćen' na spratovima, pa su highlights Pikasa u -1 delu. Zato i cena prepolovljena.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I još jedna informacija - zadnja (obećavam) haha verovatno smaram porukama

Ali ako se neko zadesi, rj zna da će biti u Parizu tokom prve nedelje u mesecu i želi da iskoristi besplatan ulaz u muzeje, MORA da se karta uzme preko neta.

E sad... Muzej oranžeri jurite kartu mesec dana unapred.

Muzej Orse bar 2 nedelje unapred.

Centar Pompidu i Muzej Branli možete i par dana pre posete.

Manje muzeje možete da posetite tog dana i bez karte unapred rezervisane - kao što su Muzej Gistav Moro, Muzej romantičnog života, Muzej Žan Žak Ener, Muzej Delakroa i sl.

Za Muzej Klini i Pikasov muzej nema karata online unapred da se rezervišu, pa najbolje je da dođete za prvi termin i ućićete za manje od 10 minuta.

Sad je 7.52h ujutru, ja za 20ak minuta krećem u svoj pohod i prvi muzej je Oranžeri od 9h. Njega nisam prethodnog puta jer je sve bilo rezervisano.

Tickets_2321900068480401631.pdf

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Muzej romanticnog zivota je uvek bio besplatan, cak iako ima neka specijalna izlozba. Ne vredi gubiti vreme i juriti cak tamo, bolje opusteno tokom radne nedelje ili vikendom otici.

Uzivaj i za nas! Naravno ostani do kraja u nekom muzeju, volim kad me diskretno isteraju:D

Ovde info nisu azurirane: https://parisjetaime.com/eng/article/free-admission-and-good-deals-in-museums-and-monuments-in-paris-a961

Sad bi mi prijala jedna ovakva setnja: https://parisjetaime.com/article/balade-dans-la-nouvelle-athenes-a1094

Izmenjeno (Eowyn)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako vas dvoje nastavite... ja ću da se upucam! Puno toga smo videli, ali uvek se osećam da nije bilo pažljivo, već u nekoj žurbi. Sve ove informacije su jako korisne. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Musée de la vie romantique se plaća kad ima neka izložba. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo baš info sa brošure za Vie romantique ... Pa vidi cene kada je izložba

FB_IMG_1693817301482.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka