Phillippe

Muzeji u Parizu

216 poruka u ovoj temi

Zdravo svima :cvetic:

Čitam ovde na temi da postoji opcija kupovina propusnica za više muzeja. Da li ta opcija i dalje postoji? Preko kog sajta bih to mogla da rezervišem?

Da li ta propusnica smanjuje čekanja u redovima za ulaz?

To mi je mnogo važno jer prvi put idem u Pariz i to u decembru, tako da em će verovatno biti dosta hladno napolju, em ostajem 5 dana pa mi je bitno da vreme rasporedim na što bolji način kako bih mogla da obiđem što više atrakcija.

Šta mi savetujete? Propusnicu, pojedninačne ulaznice?

Kako je najbolje da ih rezervišem? I kojim muzejima da dam prednost s obzirom da postoji još toliko toga što bih volela da obiđem.:zaljubiska:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili u oktobru 2015 i koristili smo Paris Museum pass (4 dana) i visestruko nam se isplatio (materijano i vremenski). Jos uvek postoji i mozes se informisati na http://en.parismuseumpass.com/

Mi smo kupili u Parizu na trafici i cena je ona koja je i na sajtu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li i mi koji smo iz Srbije a imamo manje od 26 godina mozemo besplatno u Versaj ili to vazi samo za mlade koji su clanovi Evropske unije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li i mi koji smo iz Srbije a imamo manje od 26 godina mozemo besplatno u Versaj ili to vazi samo za mlade koji su clanovi Evropske unije?

Samo oni iz EU

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko ako kupimo kartu za Luvr da li sa njom onde ne cekam u kilometarskom redu ili mogu odmah da udjem u Luvr?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo da ozivim temu:)

Grande Galerie de l'Evolution

P_20170810_124642.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da se i ja pridruzim :D Prelepi vrtovi Roden muzeja :cvetic:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да ли букирати карте за Лувр, пошто сам чуо да су редови за преузимање карата већи од од редова за куповину карата ?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да ли букирати карте за Лувр, пошто сам чуо да су редови за преузимање карата већи од од редова за куповину карата ?

Ja sam kupio kartu za Luvr jos pre par meseci. A idem sad u junu. Treba kupiti kartu unapred. Ima dva reda cini mi se. Jedan gde se kupuju karte, koji je obicno duzi. I drugi red za nas koji smo kupili online kartu. Odstampaj kartu i ponesi je sa sobom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam već pisao o tome ovde...karta ne mora da se kupi za Luvr niti bilo koji muzej/znamenitost unapred preko interneta. Dovoljno je da odete u neki od Tourism France/Office de Tourism i kupite kartu. Nikad nema gužve i odete i ulazite za 2 minuta u muzej, u zavisnosti od obezbeđenja.

Izmenjeno (Phillippe)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u oktobru 2015 i koristili smo Paris Museum pass (4 dana) i visestruko nam se isplatio (materijano i vremenski). Jos uvek postoji i mozes se informisati na http://en.parismuseumpass.com/

Mi smo kupili u Parizu na trafici i cena je ona koja je i na sajtu.

Ја сам се дефинитивно одлучио такође за museum pass 4 дана то је 62е.

И пошто кажеш да је иста цена као и на нету, онда ћу купити на аеродорму на инфо деску. Претпостављам да је то као кредитна картица која се очитава, тако је било у Барселони. Приликом прве посете неком музеју, дворцу или некој знаменитости, очитава се први дан, када картици тече време и то је то имаш форе 4 дана. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije plasticna, nego je papirna, ali upakovana. Mi smo kupili ispred Luvra (na trafici) i razmisljali smo ako nas vrate tu smo odmah da reklamiramo. Ali naravno, nije nista lose bilo. Ono sto je zgodno je to sto se moze i vracati u muzeje (ako se ima vremena), posto nije ograniceno na broj vec na vreme (u ovom slucaju 4 dana).

Srecan put i lepo suncano vreme vam zelim u Parizu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Хвала. А како се валидира пошто је папирна ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uf, mozda sam i zakasnila sa odgovorom, ali nisam primetila pitanje. Lupe pecat sa datumom prvog dana u odgovarajuce polje.

Izmenjeno (Gota)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Хвала. Белим данима ћу гледати да користим железницу за даље обиласке, а црвеним данима метро, истраживање града и музеји.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka