balto

Sta je po vama zadovoljavajuci smestaj?

109 poruka u ovoj temi

Nisam zahtevna po pitanju smeštaja. 

Kao i svi, pretpostavljam: ne volim nečistoću, ali nisam sada cepidlaka, svakako ponesem ponešto da bih sama očistila kupatilo (nepoverljiva i perfekcionista), čajnu kuhinju i frižider.

Pretpostavljate: takve vidove smeštaja tražim - jer retko gde nađem aranžman u sklopu budžeta da bi i hrana bila pokrivena.

Volim da ima tuš kabina ili kada, možda kada više, i volim da nije baš mnogo skučeno niti bučno.

Ipak, preživeću skučenost pre nego mnogo buke, ali nije ni da tražim apsolutnu tišinu. Terasa nije nužnost, ali volim kada je bliže plaži.

za smeštaj mimo letnje sezone nisam zahtevna - ne tražim da je osobito blizu, naprotiv, volim da cunjam i tako u prevozu razgledam grad.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Osim uobičajenih stvari kao zadovoljavajuća čistoća i veličina apartmana ( koliko bar da se ne sudaramo u prolazu ili još gore izbegavamo ivice nameštaja) jako sam zahtevna po pitanju terase...pa gde pospan popiti prvu kafu i gledati...negde. E sad to " negde" - da terasa ima pogled : idealno na more, ali može i neki park, ulicu igralište...samo da nije zid, gradilište,otpad. A sada još zahtevnije..:D..terasa mora da ima zatvorene pregradne strane prema drugim terasama.  Naravno idealno da nije bučno. Upravo zbog terase uvek pre odabira prvo pogledam sliku apartmana ili hotela spolja, a onda sve ostalo. Teško pristajem na varijantu bez pregradnih zidova čak da je unutra extra lux, jer vreme u toku dana dok smo u apartmanu  uglavnom provodimo na terasi. Jedini izuzetak su hoteli u Egiptu jer tamo zbog vrućine retko koristimo terasu za opuštanje..Eto - terasa mi je jedna od bitnijih stavki!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno pored elementarne higijene najbitnija mi je terasa. Ne tolik pogled koliko da je terasa prostrana jer pored plaze najvise tu provodim vremena.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zadovoljavajući smeštaj je:

1.Klima

2.Apartman sa velikom terasom i pogledom na more

3.Odvojene sobe-jer svašta ljudi zovu apartman

4.Sav pribor za ručavanje (tanjiri,šerpe, lonci i poklopoci)

5.Da je preko puta plaže ili na plaži

6.Da nije buka i galama

7.Da je blizu nekih marketa,Lidlova itd

8.Da se menjaju peškiri i posteljina češće

9.Da gazdarica-gazda budu super

10.I naravno najbitnije ,da ne košta puno

Pošto ovo nema nigde tj da je sve spojeno u jednom najbitnije je da se ja lepo osećam pa makar bilo i pola od ovoga ,bilo šta.

Ovo sve ocekujem. I smatram normalnim, i ako to platim , tj. ak

o mi to bude ponudjemo.

Ako ne, pa presavijem tabak...

Izmenjeno (lili011)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka