balto

Sta je po vama zadovoljavajuci smestaj?

109 poruka u ovoj temi

^Jos bolje receno nego ono moje :) upravo tako, alkohol za dasku u wc-u i to je to. Palo mi je ove godine na pamet da ponesem onaj asepsol u spreju, ali cisto sumnjam da cu da trosim dragoceno mesto u torbi na toliku bocu :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Asepsol imate i u manjim bocicama od 250ml, ja sa njim dezinfikujem sve sanitarije pa cak i sudoperu u kuhinji.

8_hello.gif

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo dizem temu, mislim da je uvek aktuelna. Pozdrav svima. :D :razmislja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tema je veoma zanimljiva i slažem se da je uvek aktuelna.

Sve zavisi od toga kakve standarde ko ima kao turista.

Meni je zadovoljavajući smeštaj svaki koji ima pristojan krevet, terasu koja je odvojena nekom - bilo kakvom višom pregradom,

stočić u sobi, da ne vučem onaj sa terase, mada mi ni to nije teško.

VOLIM kada mi terasa gleda na more, uvek u agenciji pitam (a oni znaju šta imaju u ponudi) da li mogu da dobijem takav studio. Važna mi je i blizina plaže, ali nije presudna.

Najpraktičniji smeštaj sam imala 2008. i 2010. u Platamonu, studio na spratu, supermarket u prizemlju kuće, plaža na 20 koraka.

Najlepši smeštaj sam imala ovog leta u Dasiji - novi dušeci i jastuci, bazen u dvorištu, restorančić u prizemlju, soba je čišćena svakodnevno i iznošeno je smeće. Nije mi teško da to sama uradim, ali me je prijatno iznenadilo.

E sad: meni se dopalo to što gazda kuće nije dozvoljavao ulazak u dvorište onima koji nisu gosti. Smatram da je to zbog naše bezbednosti, provalnika ima svuda, a on hoće da njegovi gosti budu bezbedni.

A druga gošća mu je to zamerila.

Nismo svi isti i ne očekuju svi isto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zadovoljavajuci smestaj mi je da imam udoban krevet, terasu (nije mi bitno da ima pogled na more), pristojno kupatilo koje se redovno odrzava, posteljina da se menja na 7 dana, peskiri na 3-4 dana, da je blizu plaza i po mogcnosti da nema buke do kasno u noc. Najbolju uslugu i smestaj imala sam ove godine u Tunisu- El Mouradi Port El kantaoui hotel, gde su menjali svaki dan posteljinu i peskire, plaza samo za goste hotela, buke posle 23h nema, usluga all incl. extra. Za svaku pohvalu. U ovom hotelu je bilo mnogo bolje i vise od onoga sto sam ocekivala. Odnos cena -kvalitet, usluga ide na stranu kvaliteta i usluge

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo je zapravo zanimljiva tema.Mi uglavnom kad putujemo iznajmljujemo apartman ili kucu,povremeno neki manje skup hotel.Prosla sam celu Srbiju i imam iskustva i pre pronalazenja smestaja na internetu, a sto je kao neki garant da znate o cemu se radi kad se negde ide.Samo sam jednom imala prilike, na Divcibarama, da za pristojne pare dobijem lep smestaj,da se pola namestaja ne raspada, da su kreveti normalni i da ima svih sudova,normalna higijena.Inace moram da kazem , apsolutno najgore stanje je na Zlatiboru,gde je higijena po restoranima i kaficima, kriminalna, pa ne znam kako bi pomoglo brisanje kupatila domestosom , ako se pije kafa u kaficu koji nema ni elementarne uslove.Najodvratnije mesto je bazen u Sokobanji,nazalost nisam poslusala svoju gazdaricu, koja me je zena ljubazno upozorila,a vrlo biranim recima, pa po nekoj vrucincini , mi ipak odosmo tamo i onog uzasa ne mogu da prepricam, a to vazi i za ostatak objekata u Sokobanji ukljucujuci i autobusku stanicu. Ne moze se izolovano posmatrati smestaj samo kao apartman , kad idete negde,sve je deo utiska.

Grcka, kako gde, isto mesto u maju i u avgustu , ne moze da se poredi .Nahvalim ja jedne godine kako smo se lepo proveli u Stavrosui kako je cisto,pa odu moji kumovi u avgustu.Ljudi moji oni su imali apartman koji je gledao na Magarecu stalu, pa muve, komarci, ne mogu ni da izadju na terasu, kazu plaza haos,proveli se nikad gore,bilo mi je zao sto sam uopste ista rekla.

Ja mogu samo da se slozim sa recenicom, da ti ni velike pare ne garantuju nista, kao i to da ne mora da znaci da ako je nesto malo placeno da ce se lose proci.Ovo kazem , zato sto kod nas , standardizacija ne znaci ama bas nista,prevare su opste mesto,i moja je preporuka da je bolje ici i uveriti se sopstvenim ocima kad trazite smestaj, nego ici na vec ugovoreno.Ako vec rezervisete ,onda bar mesto sa vise preporuka,citati ove forume, pa videti.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je kod smeštaja na prvom mestu bitno da je krevet udoban. Prošlog leta na Krfu su dušeci bili toliko propali da mi je bilo isto da li spavam na plaži ili u krevetu. Ubijala su me leđa!

Druga stvar - čistoća, naravno. Dakle, nikakve bube, buđ i slično. I naravno, da bude ispoštovan dogovor od strane ponuđača smeštaja. Ne volim prevare i muljanja.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

23886666.jpg

47228965.jpg

Strogi centar grada, cena 7 evra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tema je veoma zanimljiva i slažem se da je uvek aktuelna.

E sad: meni se dopalo to što gazda kuće nije dozvoljavao ulazak u dvorište onima koji nisu gosti. Smatram da je to zbog naše bezbednosti, provalnika ima svuda, a on hoće da njegovi gosti budu bezbedni.

A druga gošća mu je to zamerila.

Nismo svi isti i ne očekuju svi isto.

Jedne godine U Petrovcu, C.G., bili smo u privatnom hotelu,Dodju nasi prijatelji u dvoriste, na sam ulaz, sa malim detetom i stoje ,cekaju nas, ja ih vidim sa terase. Izleti gazdarica hotela i pocne da urla na njih da se odmah sklone, sta hoce,ako nisu gosti nemaju oni sta da cekaju, ljudi ostali od zaprepascenja bez teksta.Sklone se, na trotoar, Moj muz toliko pobesni,da sam ga jedva sprecila da ne ode da je bije, Te godine je pozar dosao bas do pred prozor, uzasno smo se proveli. Apartman je bio veliki i lep i skup,a mi vise nismo pomislili da se vratimo u Petrovac i sad kad se toga setimo, mrak nam padne na oci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da ima lepe krevete, vodu i blizu plaze da bude.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zadovoljavajuci smestaj je da ima krevet i dobar wc sve ostalo je nebitno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako se stvari menjaju sa godinama...Kada smo bili mlađi zadovoljavajući smeštaj je bio da ga imamo za što više dana za te pare koje imamo da potrošimo, da imamo svoju sobu (a ne neku pregradu zavesom - stvarno i to postoji... u Sutomoru!) pa makar se kupali na tušu od starog bojlera u dvorištu :hahaha:

Sa godinama (a i prihodima ;) ) apetiti nam rastu i sve više pažnje posvećujemo detaljima, tipa da li postoje mreže za komarce na prozorima, da li je dvorište dovoljno veliko i sigurno za dete, da li je tiho i mirno uveče i sl.

Nismo baš totalni ludaci da očekujemo savršenstvo ali sada zadovoljavajući smeštaj podrazumeva apartman, redovno čišćenje i menjanje peškira, krevete normalne veličine, klimu, dvorište, mirno mesto daleko od magistrala, opremljenu kuhinju, normalne gazde i , trenutno, bazen (za slučaj da temperatura vode padne ispod 20 stepeni što se na zapadnoj obali Grčke često dešava). Jednostavno, smeštaj nam trenutno nije mesto gde samo prespavamo, nužno zlo, već želimo da se u njemu osećamo prijatno jer dobar deo dana tu provodimo (klinac odbija da spava na plaži .... :dry: ) Kada bude prestao sa dnevnim spavanjem verovatno će nam biti dovoljan studio a ako promenimo lokaciju možda ni bazen neće biti u kombinaciji.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

^Jos bolje receno nego ono moje :) upravo tako, alkohol za dasku u wc-u i to je to. Palo mi je ove godine na pamet da ponesem onaj asepsol u spreju, ali cisto sumnjam da cu da trosim dragoceno mesto u torbi na toliku bocu :D

ja ovo koristim na putovanjima, mislim da je ovo bolje rešenje za wc dasku.

http://www.mgdoo.rs/mg-brendovi-higijena/kimberly-clark-professional/potrosni-ubrusi-toaletni-papir-sapun-kimberly-clark/prekriva-za-wc-dasku/269-papirnati-prekriva-za-wc-dasku.html

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je bitno da pored toga sto mora da bude cisto, i buduci da uvek uplacujemo studije posto nas je dvoje, da mi 'kuhinja' ne bude odmah do glave. Volim kad je studio veci i kad ima orman. Ne volim ni mala kupatila. Bitno mi je jos i da bude najdalje 200m od plaze i da centar ne bude dalji od 500m.... Eto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka