tasko

OLYMPIC BEACH

1966 poruka u ovoj temi

Vasi utisci iz Olympic beach-a

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bio sam pre 4-5 godina. Mnogo je mirniji od Paralije i plaza je ogromna i nema guzve. Ima i prodavnica i restorancica i girosa ... Dobro za odmor.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

isla sam 6god.tamo...zbog prijatelja grka,a i sasvim mi je lepo bilo..lepsa plaza od paralije,mesta koliko hoces,opusteno..ima dosta kafica,glavni je FILIPION i tu ti je glavno zezanje posle 00h,dobra atmosfera,djuskanje..u o.bicu imas sve sto ti treba,za veci soping idi u paraliju,busevi ti idu svaki cas,karta je 0.70e a taxijem uvece u diskoteke,ima odlicnih 3-4..nasi idu uglavnom u OMILOS,na pocetku paralije i super je,neopterecena atmosfera,svi djuskaju...uz ulaz imas 1pice dzaba,inace skupo,kao i svuda...u kaficima-kafa 2.5,pivo domace 3,strano 3.5,zestoko 5,ulaz u disco 5-7e...suncob.i lezaljke po 1.5e...ako imas para idi na neki izlet,prosle god.sam bila na skiatosu,30e izlet,super je bilo...sve u svemu,za dan lepa plaza i aktivnosti-odbojka,pedaline,skuteri,kajak,a uvece kafic ili disco..i lepo ce ti biti..najvise ima makedonaca,madjara,poljaka,rumuna..zaluta i neki nemac,rus...lepo se provedi i javi utuske...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo sam se vratila iz Paralije. Bila sam i u Olympic Beach. Velika guzva i prljava voda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me,posto prvi put idem ,kako je u Olimpic Bicu, i koliko se putuje do tamo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jako je blizu Soluna i Katerine, put je izuzetan, stizes brzo.

Takodje, najbolja mesta za zezanje su malo 'skrivena', priupitaj lokalce jel su na neki nacin sklonjena od turista!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u Olimpic beach samo svracala u neki riblji restoran i setala se po plazi.Znam samo da je plaza mnogo drugacija od one u Paraliji,sira je i praznija,a da je samo mesto mnogo mirnije.Ja sam planirala da tamo odem ,ali ne znam jos nista za god.odmor.I pitanje je gde ima mesta.Preko koje agencije idete i u koji smestaj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prošlog leta smo bili u ob.

od granice imaš nekih sat vremena puta,jel ideš kolima?

(zbog putarine koja je oko 3 evra)

ako imaš malu decu, to je prava destinacija.mesto je mirno i pomalo dosadno,ali plaža je božanstvena!

i tačno je da nema veze sa paralijom koja je ko ciganmala, gore nego u budvi.

ima nekoliko prodavnica,mada smo mi u nabavku išli u katerini u neki hiper market.

ajde pitaj šta te baš zanima,lakše mi je tako da ti odgovorim

;)

pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto idem u septembru u Olimpic beach,vila Ilias, moze li mi neko iz prve ruke reci sta da ocekujem (ne ocekujem) tamo,a kako je odmor sa dvoje dece,preporucite mi kako da se hranim(je li skupo hraniti se po restoranima),koje su cene pica i ležaljki,kompletan utisak,eventualno po neka slicica iz ovog mesta...

Svaka informacija je dobrodosla!!

Jos nesto:je li neko bio u vili Ilias???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uplatila sam aranzman za olympic beach.moze li mi neko reci nesto o tom mestu.cene,hrana,provod...

ne zelim neko "ludilo",idem prvenstveno radi odmora i kupanja,eventualno nekog izleta.

hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav od novog clana!

U nedelju krecemo za Grcku. Uplatili smo smestaj u vili Korali u Olympic beachu. Idemo prvi put sa detetom od 1,5 god pa mi je malo frka. Da li je neko od vas bio u Olympic beachu i kakvi su vam utisci? Kako ste se hranili? Imate li neku preporuku? Sve informacije su mi korisne.

Pozdrav i hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo kratkog odgovra isto od novog clana :) ... ok, salu na stranu...

Prosle godine devojka i ja smo letovali u olympic beachu, krajem avgusta... Ne secam se ni koja je vila bila, ni cena, ali mogu toliko reci da smo mi bili prezadovoljni. Isli smo sa ciljem da se odmorimo, kupamo i suncamo, znaci bez nekih zurki, looodnica i svega ostalog. I tako je i bilo! Olympic beach, je pravo mesto za odmor, plaze su peskovite, dugacke i siroke, sa plavom zastavom. Prosle godine je u moru bila postavljena mreza (na 1-2km od plaze), algi i prljavstine ni traga ni glasa. Talasi u popodnevnim satima su bili malo veci, ali nista strasno. Na nekim delovima plaze mozete useteti u vodu i tek posle nekih 500-600m (grubo), ona vam prelazi preko grudi.

Sve u svemu, mislim da niste pogresili sto sa malim detetom idete u Olympic beach, i da cete se lepo provesti i odmoriti...

A, da, sretan put :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moju su trenutno tamo .....danas citav dan nisu imali ni struju.... ni vodu...poludeli su ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E ovako...jutros sam se vratila iz Olympic Beacha.

Nama je bilo lepo, odmor fantastican...da nismo imali vode i struje (jedan dan) al mozda od 17 do 20h i nismo poludeli...nije bilo strasno!!!

Ima meduza, IMA IH!!OGROMNE SU!!! al nisam bas videla da je neko bio povredjen a stalno smo bili u moru.

Jednom sam se tako uplasila da sam uplasila ljude oko sebe. Kad su me pitali sta sam videla pokusali su da mi objasne da plave meduze nisu opasne, al opet kad ih vidite BEZITE :)

Obavezno ranije na plazu ako zelite cisto more!!!! Posle je strasno prljavo...imala sam infekciju oba uha a nikad nisam patila od takvih problema. Al opet mi je bilo lepooo :)

Moja preporuka je da idete na levi deo plaze ima jedna mala crkvica, sa leve strane od spasilacke ekipe...tu je super nema guzve, more cistije...a desna je uzasna guzva i uzasno prljavo more!!!

Ako idete autobusom obavezno ponesite nesto toplo da obucete (klima UBIJA), meni je bilo hladno da kad sam usla u stan 2 sata sam se tresla al OZBILJNO!!!

Srecan put :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Kostas

Idemo u Olimpik b. 08.09. pa me zanima da li neko bio vec u ovoj vili i naravno zanima me da li je tacno da ovde ima meduza u avgustu, a da ne bi trebalo da ih bude u septembru.......

Svaka informacija bi bila vise nego korisna , jer idemo sa detetom od 2 god. :)

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka