Bubica

Letovanje i politika

6 poruka u ovoj temi

Unapred da kazem da nisam stranacki opredeljena ali da redovno pratim politicka desavanja i kod nas i u svetu. Primecujem da ljude oko mene ne doticu politicke trzavice, desavanja u skupstini, problemi u spoljnoj politici, olako shvataju sve i spremaju se za letovanje. Sad, mozda je problem u mome muzu i meni, ili suvise razmislamo ili smo panicari, taman smo se odlucili da idemu u Pargu, kad poce da se govori o grckim vizama, poce da skace evro i sve ostalo sto se izdesavalo ove nedelje, odlozi nasu uplatu za letovanje. Interesuje me vase mislenje, koliko se uopste prosecan srpski turista opterecuje politikom kada uplacujete letovanje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mislim da je prosecnom srpskom turisti dosta svega i politike od 15-20 godine. Svi su vise oguglali. Mogu da spakuju kofere za uvek ili da sede tu i kuliraju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam...nekako je politika mimo mene...nije da me nekada ne iznervira nesto...ali jednostavno je to kod nas tako zbrkano...da je najbolje ne razmisljati o tome i ne nervirati se...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da nema mesta za paniku. Sve se polako razresava. Cak se danas, posle duzeg vremena, pricalo o beloj sengenskoj listi u poligrafu na B92.

Uskoro ce sve opet postati uobicajeno dosadno na politickoj sceni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da nema mesta za paniku. Sve se polako razresava. Cak se danas, posle duzeg vremena, pricalo o beloj sengenskoj listi u poligrafu na B92.

Uskoro ce sve opet postati uobicajeno dosadno na politickoj sceni.

Iz Tvojih Slova U Božije Uši! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da su radikali na vlasti,bilo bi zajebano za vize,medjutim oni nisu tako da nema brige.Bice sve lakse doci do vize.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka