anafpn894

Shopping u Hurgadi

365 poruka u ovoj temi

Da se vratimo malo na parfeme... Na samom aerodromu imate dva fri sopa, meni se cini da je izbor bolji i da su cene nesto nize u prvom, iako je nas vodic rekao suprotno. Uglavnom, ne postoje testeri. Parfemi od 75ml ili 100 ml su od 60 do 120 dolara.

Sto se restorana tice, ukoliko volite morske plodove, preporucujem Star Fish, mnogo je bolji i duplo jeftiniji od Felfele koji se nalazi nedaleko od hotela S&S, premda Felfela ima lepu terasu sa pogledom na more.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

To Lave........ :) :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me isto pamuk...neke haljinice, peskiri i tako to, ako si nesto pazarila mozes nesto da napises o cenama i lokacijama.......(ako moja snaznija polovina vidi sta mene zanima u drevnoj civilizaciji ...poludece.... ,

Ipak moraš biti konkretrnija da bi ti se odgovorilo.Ti mora da si neka finicka!_ :uterivac-reda: :bolje-da-cutim:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko kostaju nargile u egiptu???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tesko pitanje! :)

Ja sam videla nargile od 15le do 600le. Zavisi od kog su materijala i gde kupujes naravno ^_^

Daleko od toga da se razumem, ali ono sto sam uspela da saznam je da postoje 3 vrste: od bakra, aluminijuma i ne znam od cega su trece, te su najlosije. Najkvalitetnije su od bakra i one su teske, tj. onaj metalni deo je bas tezak, nece ti promeniti boju, zardjati itd ukoliko nameravas da je bas koristis.

Ukoliko kupujes za poklon ili ukras, moci ces da nadjes te obicne, neka srednja velicina za 50-100le recimo, one vece oko 120-150le, ma sve zavisi od tvoje vestine cenkanja. I one mogu da se koriste naravno, ali kazu da zardjaju.

I da, taj metalni deo, cev ili kako god, iz nekog razloga ne daju da se unese u rucnom prtljagu u avion vec obavezno u kofer.

(1eu=8,25le)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma ja bi neku kupio vise za ukras nego da je koristim...

koristan ifno :)

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko kostaju kupaci(M/F) i da li su kvalitetni.da li se isplati kupovati tamo.Ovde covek treba da para vise za kupaci (M and F) vise nego za odelo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kozmetiku i kvalitetnu garderobu kupovati ovde, a tamo suveniri, pamuk, alabaster... papirusi i tako :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta je Abusaru i gde se nalazi? Neki trzni centar? :stidljivko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Abuašar je kao naša...pa kao robna kuća da tako kažem.U prizemlju je prodavnica poput našeg Maxija,na prvom spratu su raaaaazni suveniri,a na drugom spratu je koža,tašne,oprema za vodu...Nalazi se u samom centru.Fixne cene   

Cujem da se otvorio novi trzni centar u Hurgadi "Senzo Mall",koji se po izgleda dosta razlikuje od onoga sto smo navikli u Hurgadi ;)

Pa ko je bio neka podeli sa nama utiske  :)

Izmenjeno (akaboka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Abu Ashara i trzni centar Cleopatra se nalaze pored PizzaHut-a u sakkali, sve sto mozete naci na ulici mozete i tamo a nema cenkanja i gnjavaze.:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super :)

Evo predloga, ako preporucite nesto napisite i okvirnu lokaciju, tako ce nam biti mnogo lakse da nadjemo to kada odemo (dosta nas nikada nije bilo u Hurgadi).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Abuasar i Cleopatra su bese isto,tj.Cleopatra je prvi i drugi sprat?

Nema sanse da ga ne nadjes.Sada,dok jos ne odes u Hurgadu,cini ti se mozda malo konfuzno,ali Hurgada je jedno seoce ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Abuasar i Cleopatra su bese isto,tj.Cleopatra je prvi i drugi sprat?

Nema sanse da ga ne nadjes.Sada,dok jos ne odes u Hurgadu,cini ti se mozda malo konfuzno,ali Hurgada je jedno seoce ;)

bas tako ... najbolje je da zapisujes nazive prodavnica, restorana i svega ostalog pa tamo, na licu mesta, pitas vodica na info sastanku ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da napise kakve su cene zlata u Hurgadi i sta je jos isplativo uzeti u Egiptu (koza, tekstil...). Izvinjavam se unapred ako je vec bilo. Prosle godine sam bio u Turskoj i grdno se pokajao sto nisam namenski poneo novac za jos neke stvari.

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904441
    Ukupno poruka