anafpn894

Shopping u Hurgadi

365 poruka u ovoj temi

Mozda su im i kamile kineske.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Putujem u septembru u Hurgadu, pa me interesuje ako neko zna kakve su cene digitalnih kamera kod njih i kakav je izbor?

Da li se pri izlasku iz zemlje prijavljuje tehnicka roba na carini (aerodrom)?

Hvala unapred!

Izmenjeno (Denitea)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravi.

Ostavi tu vrstu kupovine za neko putovanje na Zapad (ili Istok, ali dalji od Egipta).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

NEMA...

sve sto ti treba kupi ovde.

nije stvar cene nego sto je izbor 0.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mozes jedino pogledati mozda u Kairu, u Hurgadi ces tesko naci...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u Kairu sigurno,najbolje u Port Said-u,to je luka kod Sueckog kanala i sva tehnicka roba je bez carine...Ali kad budes unosio kod nas ces platiti carinu,tako da .....zaboravi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u Kairu sigurno,najbolje u Port Said-u,to je luka kod Sueckog kanala i sva tehnicka roba je bez carine...Ali kad budes unosio kod nas ces platiti carinu,tako da .....zaboravi

Ne pamtim kada su poslednji put bilo koga na carini trkeljisali za glupi kamkorder, sem ako nije pokusavao da unese Sony Cinealtu!!!

Nije bre ovo 1984-ta godina, kamkorder ima gotovo svako danas...

Mada je Egipat definitivno poslednje mesto za kupovinu bilo koje tehnike.

To se radi ili u Zapadnoj evropi, Amerikama ili naravno u Aziji. (mislim na Hong Kong, Singapur i sl.)

Sve ostale destinacije nisu znacajno jeftinije od srbije, sta vise, mogu biti i dosta skuplje.

Naravno, nemojte za cene gledati Comtrade, Pakom i sl. derikoze, vec male dilere koji realno cene robu...

Izmenjeno (ljerka)
Izbrisano vredjanje
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne pamtim kada su poslednji put bilo koga na carini trkeljisali za glupi kamkorder, sem ako nije pokusavao da unese Sony Cinealtu!!!

Nije bre ovo 1984-ta godina, kamkorder ima gotovo svako danas...

Mada je Egipat definitivno poslednje mesto za kupovinu bilo koje tehnike.

To se radi ili u Zapadnoj evropi, Amerikama ili naravno u Aziji. (mislim na Hong Kong, Singapur i sl.)

Sve ostale destinacije nisu znacajno jeftinije od srbije, sta vise, mogu biti i dosta skuplje.

Naravno, nemojte za cene gledati Comtrade, Pakom i sl. derikoze, vec male dilere koji realno cene robu...

Kao prvo nemoj tako da mi se obracas!

Kao drugo decko je pitao za "tehnicku robu" otkud ja znam sta je naumio da kupi

Svoje glupe komentare zadrzi za sebe...

10-15 puta sam do sada prolazio od Egipta do Srbije i nazad i nekad su me trkeljisali a nekad nisu,tako da nemoj da navodis decka da kupi nesto skupo pa da mu to oduzmu

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putujem u septembru u Hurgadu, pa me interesuje ako neko zna kakve su cene digitalnih kamera kod njih i kakav je izbor?

Kao sto vidis, nije pitao da nosi mikrotalasnu ili ves masinu u avion, nego kameru!

Inace, obracam se tako svima koji lupetaju i dezinformisu inace neuk narod.

Izvini, imam kratak fitilj! Isto bih ti rekao i uzivo...

:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Necu da zbunjujem ljude, ali ja sam pila pivo za 6.5 Le, prekoputa Seagulla, a bilo je i za manje od 6 na Arosa skveru. Sok od cedjenog voca, 6 Le do 9 Le, sve u Sakali..malo se promuvajte, svuda vam pisu cene na ulazu u restoran ili ima meni..najskuplje je u hotelima..a i najgore - konkretno sok..

Cene po restoranima i kafeima se nisu promenile od pre dve godine

Malo shopinga:

peskiri za plazu - 30 do 40 le, zavisno od velicine

kozni novcanici - 70 le

kozna torba ( preslatka) - 170 Le

2 platnena ranca 100 Le ( ja sam nudila 80 pa me je isterao, tako da znam da je ovo krajnja cena)

sandalovo ulje ( dobro pazite da je pravo) - oko 1 le gram

shisha - 25 le, porcelanska

pamucna haljina ( koju sam morala da kupim jer sam je oborila pa neka deca izgazila, a sada mi je krivo sto nisam kupila jos 5, toliko je prijatna) - koliko se secam, 30Le

Arafat marama - 10 Le

upaljac - 3 le, a obicno ga poklone ( preporucujem pusacima da ga odmah kupe cim stignu jer se sa njima najbolje pale cigarete zbog vetra)

prekrivac za dupli krevet - 100 le ( mnogo mi je zao sto nisam kupila, prelepi su, ali nisam mogla da nosim)

velika piksla od oniksa - ne mogu tacno da se setim, mislim 40 le

razni tutankamoni, kleopatre, nefertiti, piramide i ostale dzidzu-bidze, za sve namene - cene variraju, ali nije uglavnom skupo ako vam treba za poklone raznim strinama i tetkama..

Ne mogu da se setim da li sam jos nesto kupila..

ovo su cene za koje sam se ja iscenjkala, mozda neko sposobniji moze i bolje..ali neka vam posluzi kao neki parametar kada ga zacepe, onako domacinski..

ja sam uvek trazila da mi kazu cene u le jer mi je tako bilo najlakse da racunam, samo pomnozim sa deset. A moj vam je savet da uvek promenite pare u menjacnicama i da kupujete u Le jer cete bolje proci. U menjacnicama se za 10eur dobije 83.5 le, a u prodavnicama racunaju 75..ako neko dize pare sa bankomata, kurs je dobar, meni je izaslo 83.3 le za 10 eur kada sam preracunala...ipak cete bolje proci sa kesom zbog provizije koju vam uzima banka za dizanje sa bankomata.

ako se jos necega setim, javicu vam..a vi pitajte ako vas nesto konkretno interesuje..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

e hvala puuuno na informaciji!

meni je ovo bilo i vise nego korisno! ustvari, neke cene koje si ti navela nigde nisam mogla naci da je neko napisao.

kakva im je koza? vrede li ti novcanici i tasne cemu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam novcanike placala 50Le...

imaju od kobre, pitona, varana i kamilje koze a

torbe su im od kicerice (kao brendirane D&G i ostalo :smorilo: ) do sasvim pristojnih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lili hvala ti na iscrpnom izvestaju, samo me interesuje da li se moze nesto glocnuti u njihovim restoranima i koji su za preporuku a da ne brinemo za stomacice?

Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Sonja: ja sam novcanike kupila kao poklon i svi su se odusevili. Imas i za 50 le, sto kaze Bela, a ovi od 70 su bili najskuplji..sto opet ne znaci da ako si vesta ne mozes i njih dobiti za manje. I od krave su, ja nikada ne bih kupila kozu zbog koje se zivotinje ubijaju. jedan izgleda kao da je od krokodila, ali nije...

Tasne nisam bas mnogo gledala, nego mi je ova jedna zapala za oko i kupila sam je. Nema kome se ne svidja. Nema nista na njoj, u fazonu D&G, Prada, itd...Ali ima veliki izbor, verovatno bi svako mogao da nadje nesto..

@ Suncica: ja na moru jedem iskljucivo morsku hranu van hotela, posebno u Egiptu, jer nigde ne mogu tako da se najedem skoljki i rakova za te pare kao tamo. Preporucujem Fish House, malo dalje od Meka prema skveru i Falfelu koja je izmedju S&S i Safira. Dobar je i El Joker, bas u centru Sakale, samo moras da im kazes da ti ne stavljaju puno njihovih zacina. I u novoj Hurgadi ima jedan dobar, ali sam zaboravila kako se zove, posto nisam ove godine ni isla tamo. Cini mi se da isto ima Fish u imenu. Imas i Little Budha, malo je skuplji ali je opet jeftin u odnosu na druge restorane iz tog lanca po svetu. Ove godine sam imala AI, pa me je mrzelo da jedem po gradu, kada mi je u hotelu pri ruci, a nije ni bila losa klopa. Jednom sam otisla u kineski kod Pashe i ostavila celu porciju, nije nista valjalo.

@ InfUse: ja sam u hotelu imala net, ne WIFI, nego u lobiju i bio je 10le sat ili 5 le pola. Samo sam ga jednom koristila i to samo da proverim mejl, posto se neki poljski tinejdzeri nisu skidali sa neta a bilo je samo 3 kompa. Ne znam u koji hotel ides, ali sam procitala da je, koliko se secam u Hiltonu, sat 10 eur!!!! nemoj ni slucajno da im das tu kintu jer je to cist bezobrazluk, mislim net je net, ne placa ga Hilton vise nego drugi hoteli.

Izmenjeno (Lili)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nina, moze jos neka preporuka za neki shoping (znas kakve smo mi zene), kafic.......nesto sto ne treba da propustimo ove godine u Hurgadi :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902762
    Ukupno poruka