anafpn894

Shopping u Hurgadi

365 poruka u ovoj temi

Ima ih, kupila sam i ja, tkan je motiv. Samo nisam sigurna da je taj kvalitet vise

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Gde da potrazim? Pamtis li koliko si ga platila? Ovaj je bas veliki. 

Steta ako kvalitet nije isti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, bas je veliki. On je  sigurno 1mx1,6m. Kupila sam ga posle Seagulla, a mislim pre Le Pacha hotela, u radnji sa velikim staklenim izlogom. Prodajaju se peskiri, prekrivaci, mozda i cebad. za cenu nisam sigurna, mislim oko 7e

Izmenjeno (seagull)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!
Da li negde ima dobra ponuda kožne obuće?
Prošle godine sam kupio cipele u Sakali za 20€, koje nisu loše za te pare, ali to nije koža.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Tunisu.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislio sam nešto bliže hotelu :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li suvenira na aerodromu u Hurgadi? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li suvenira na aerodromu u Hurgadi? :)

Koliko sam ja videla ima, ali mnogo manje nego na starom aerodromu a pritom su i skuplji. Ja sam volela ranijih godina da tri sata čekanja pre poletanja utrošim na zujanje po onim njihovim radnjicama na starom aerodromu. Sad uglavnom svi sede u hladnoj aerodromskoj zgradi sa mobilnim u ruci. Ipak kupite ranije sve što Vam treba od suvenira, ne čekajte prodavnice na aerodromu. 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se ja sećam magnet je bio 5e dok sam u hotelu plaćala 1e  ne znam koliko su plaćali u gradu. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko sam ja videla ima, ali mnogo manje nego na starom aerodromu a pritom su i skuplji. Ja sam volela ranijih godina da tri sata čekanja pre poletanja utrošim na zujanje po onim njihovim radnjicama na starom aerodromu. Sad uglavnom svi sede u hladnoj aerodromskoj zgradi sa mobilnim u ruci. Ipak kupite ranije sve što Vam treba od suvenira, ne čekajte prodavnice na aerodromu. 

Znam tako smo i mi zato, zato i pitah,ništa onda do Cleopatre:zvizduk::thankyou:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo pre neki dan bili u Dakaru zahvaljujuci clanusa foruma @lidija66 I njenoj sestri. Mogu reci da nije neka razlika u ceni , par funti gore dole. Lepo je videti i doziveti taj deo Hurgade. Meni lici na Bronks sa filmova.

Sakala je centralni deo Hurgade, po podne je kao u kosnici, tipa kao na vasaru.

Guzva u saobracaju, sirene, buka, presretanje prodavaca, ponuda svega i svacega, ali na zalost, cini mi se sve vise robe sa losim kvalitetom i kineske robe.

Ove godine nisam kupila peskier, jer  kvalitetni su sa cenom  kao u Srbiji.

Dodala bih jos, za one koji ne znaju. U prolece su otvorili novu ulicu zove se "Šeri".  Nalazi se na strani gde je Mek pa jos jedno 50 metara u pravcu ka Marini. Lepa poplocana ulica, osvetljena, dosta restorana, puna raznih radnji sa sirokom paletom proizvoda i jako konkurentnim cenama. Na pocetku ulice sa desne strane nalazi se gril GAD. Odmah pored Gada, je jedan mali market koji ima veliku ponudu zacina u plasticnim visokim teglicana tipa Kotami zacina sa cenom od 6,5EP pa na vise.

Preporucila bih da kupite pastu od urmi, tj. urme bez kospica, presovane, za koju nisam ni znala da postoji, ali po preporuci @lidija66 kupljene i probane.

ovim putem se javno zahvaljujem posebno @lidija66, Natasi I drustvu sa foruma koji su bili u hotelu Minamark na divnom druzenju i dozivljajima koji smo imali, kao i @beogradjani na kratkom, ali prijatnom druzenju

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dodala bih jos, za one koji ne znaju. U prolece su otvorili novu ulicu zove se "Šeri".  Nalazi se na strani gde je Mek pa jos jedno 50 metara u pravcu ka Marini. Lepa poplocana ulica, osvetljena, dosta restorana, puna raznih radnji sa sirokom paletom proizvoda i jako konkurentnim cenama. Na pocetku ulice sa desne strane nalazi se gril GAD. Odmah pored Gada, je jedan mali market koji ima veliku ponudu zacina u plasticnim visokim teglicana tipa Kotami zacina sa cenom od 6,5EP pa na vise.

A ja bih dodao da se ne začudite što maltene nema "naših" u Šeri ulici, uglavnom su Arapi koji sede na klupicama i uživaju :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo u toj ulici pili smuti od manga I jagode kod Mandarina. Cetiri smutija  kosta  52EP oko 2,5evra jer je 1evro =20,5EP

Izmenjeno (seagull)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E pa @seagull nemas pojma koliko si me razocarala. Ja koliko se radujem moru, jednako se radujem peskirima iz Egipta :zid:Ne moze se ni cenjkanjem dobiti dobra cena? Ja vec 10 godina zalim sto te 2008. nismo uzeli vise, vec samo dva!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za ruke platih 5kom-20e.ne znm kakvi su..sad cu videti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902076
    Ukupno poruka