Guest Guest

Letovanje Na Rate?

14 poruka u ovoj temi

Zna li neko da li iko od agencija nudi nesto (interesuje me Grcka ili Turska) na rate, ali bar 5-6 rata???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Skoro sve agencije nude plaćanje na rate, i to jedna mesečno do određenog datuma, tako da ako uplatite akontaciju 5 meseci pre tog datuma možete da platite na 5 rata. Kada nađete ponudu na sajtu otvorite detalje ponude i videćete spisak načina plaćanja sa desne strane, ispod ocena(smajlija). Do detalja o ponudi možete doći tako što kliknete na link "Detaljne informacije i rezervacija" na rezultatima pretrage ili na datum polaska na strani za smeštaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Probaj da uzmeš neku kreditnu karticu (Visa preko Raiffeisen;Dinacard preko Komercijalne...agencija Relax (pod uslovom da ti odgovara njihova ponuda) podnosi zahtev EFG banci za otvaranje kreditne linije tj. kreditne kartice. Platiš karticom i to ti se odbija na 12 ili 24 meseca sa 2 do 3% kamate na ostatak duga. Sa čekovima je samo do oktobra, mislim.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovorima, ali... za tu prvu varijantu, na rate sam zakasnila jer, ja planiram pocetkom avgusta na more. Daju varijantu na kredit, ali su to 3 rate uglavnom nista vise.

Sale: sto se tice kreditnih kartica, da li moram da budem korisnik neke od tih banaka da bih uzela njihovu karticu? (kada kazem korisnik, mislim da primam platu preko njih?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kod Raiffeisen ne, kao i za EFG ali za Komercijalnu da. Postoje i druge banke koje ih odobravaju, ipak moras malo da se raspitas. Uglavnom, kreditna kartica je od jeseni glavna stvar i mislim da treba da ih imas sto vise ako ti ih naravno odobre :rolleyes:

Za bogate je svejedno ali za sve druge vazi sto vise kartica to ti je lakse.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sale bre, pa ne dele se kreditne kartice bas tako ! Banka ima diskreciono pravo da ti odobri ili ne i to uglavnom zavisi od priliva novaca, tesko da ce ovi sto nisu bogati imati pravo na kreditne, dace im banke debitne pa ti vidi!!

Ciao !!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

e pokusaj sa master karticama - koje su kreditne i rivolving - kod nacionalne stedionice ili delta banke - tu je jedino sto moras da im das evre da stoje kod njih, ali ne moras da primas platu preko njih - i to naravno sve ispadne skupo sa clanarinom i slicno, ali to ce ubrzo zaista biti jedini nacin

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kod Raiffeisen ne, kao i za EFG ali za Komercijalnu da. Postoje i druge banke koje ih odobravaju, ipak moras malo da se raspitas. Uglavnom, kreditna kartica je od jeseni glavna stvar i mislim da treba da ih imas sto vise ako ti ih naravno odobre rolleyes.gif

Za bogate je svejedno ali za sve druge vazi sto vise kartica to ti je lakse.

Moje mišljenje: ljudi, kreditnu karticu koristite samo ako nemate nekih drugih mogućnosti. Raspitaj se, u većini agencija može na čekove sve do novembra, to ti je još uvek 6 mesečnih rata, i ti si mirnija. Kako bi se reklo: čist račun, duga ljubav...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neke agencije idu i na tkz.administrativnu zabranu-tj.odbijaju od plate na odredjeni br.rata.Procesljaj sajtove agencija i vidi koji su uslovi kod njih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatio za Grčku preko Perle i to 30 % kao rezervaciju a ostatak na rate  s tim da sve što ne upaltim do početka letovanja moram da deponujem čekove sa upisanim vrednostima do potpune otplate . Idi vidi kod njih da li ima mesta i rešićeš problem .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Agencija Relax nudi placanje u vise rata, sa mesecnom kamatom od 1%, tako je bilo prosle godine. Nemojte nikako trositi kreditne kartice ako ne morate, jer cete cele godine otplacivati letovanje,a da ne pricam da sam ja na dug od 40.000,00 dinara u Nacionalnoj placala mesecno vise od 1.000 dinara kamate, jedva sam uspela da je isplatim......

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes da uplatis akontaciju(30-40%) a ostalo cekovima, u Kalodoukasu zadnji cek je 31.10. tako da mozes da platis na 5 rata

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozes da uplatis akontaciju(30-40%) a ostalo cekovima, u Kalodoukasu zadnji cek je 31.10. tako da mozes da platis na 5 rata

Ma za Grčke aranžmane tako je u svim agencjama! Negde čak do decembra može da se plaća! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kešom možeš gotovo kod svih agencija da plaćaš do polaska na put.

Ako uzmeš profakturu banke su voljne da ti izdaju i čekove (koliko je potrebno) i tada možeš kod nekih agencija da plaćaš i do oktobra-novembra. (provereno kod Matika je prošlo)

Krediti samo ako moraš!!

Kreditne kartice će ti izdati svaka banka do nivoa kreditne sposobnosti (upit u kreditni biro i ostale gluposti...)

:P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27096
    Ukupno tema
    906974
    Ukupno poruka