ljuba80

Putovati sto povoljnije

57 poruka u ovoj temi

Grcka ili Turska

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Moj predlog bi bio Alanja ili nesto na egejskoj obali Turske, npr. Marmaris.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vrlo rado Marmaris,Alanja,ali sta god da smo gledale nije nam se dopalo.

Smestaji koji su cisti,blizu plaze su zaista skupi,prevazilaze nam budzet.drugarica je prosle godine bila u Marmarisu,u jednom hotelu koji je kostao 350e,a sada je 550e.A hotel ne da ne vredi te pare :lud:

Da li imate predlog nekog hotela u kom ste bili,da ste zadovoljni? :klap:

Prezadovoljna sam bila sa hotelom Romance,ali njega vise niko ne radi,od nasih agencija. :nea:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja mislim da vi mnogo trazite i da sa 500 evra po osobi mozete sebi obezbediti vilu, bus i dzeparac uz koji cete se stalno kalkulisati. Kao prilog toma dodajem i ovaj link - mislim da je ovo najjeftnijia ponuda u Grckoj avinom, a da ste smesteni u hotelu - http://www.putovanja.info/aranzmani.php?tag=4&drzava=3&cod=0&cdo=0&p=3&bo=0&zod=3&zdo=5&pod=&pdo= Racunajte i areodromske takse i sa takvim budzetom necete imati "ni za vodu"! Rasirite se koliko vam je jorgan sirok.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije stvar toliko ni u novcu,vec u principu.Ne bih dala 500e za nesto sto ne vredi toliko.Konkretno,ova vila koju si mi poslao,ne vredi toliko.

U Egiptu za 500e mozes imati ALL i jako lep hotel.

Znam da je teze naci u Evropi,za taj novac,ali sigurno da ima nesto pristojno.

Ne znam sta podrazumevas pod mnogo trazimo?Sto je u pitanju avion?Ili zato sto trazim cist hotel?!

p.s.za 500e za smestaj i klopu (ok,dzeparac je individualna stvar,to necu da racunam u ovih 500e),avio prevoz,ja stvarno mislim da nije malo.

Ne znam sta ti bode oci,avio prevoz ili cist hotel,posto nisam navela neke razmazene zahteve!?

Izmenjeno (akaboka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da je hotel taj koji bode oci, da si zelela apartman to bi bila druga prica, ali cim se objekat koji je u evropi naziva hotelom i ima kategorizaciju zna mu se i cena...to da bude cist predpostavljam da nema veze sa "bodenjem ociju" :D

zelim vam mnogo srece u nalazenju aranzmana po volji i divan provod.

:srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sta tebi bode oci u mom pisanju, devojko??? :angry: Kada trosim - meni jeste stvar u novcu! Dalje, nisam ti poslao link ka vili, nego ka paket aranzmanima u Grckoj sa avio prevozom i hotelima sa tri do pet zvezdica. Na osnovu toga sam ti i napisao post. Ti si u postu napisala

Budet nam je 500e za smestaj,prevoz,hranu,dzeparac.

Pre bih hotel i avio prevoz,nego bus i apartmane.

Svaka preporuka je dobrodosla.

A posle si napisala: "p.s.za 500e za smestaj i klopu (ok,dzeparac je individualna stvar,to necu da racunam u ovih 500e),avio prevoz,ja stvarno mislim da nije malo." - odluci se da li je 500 evra SA DZEPARCOM ILI BEZ, jer je to veoma bitna stavka. Cifre ti se malo mesaju!!! :lol: Ako je bez dzeparca, onda samo idiot moze da kaze da se ne moze naci solidan hotel i avion za te pare, ali ako je sa dzeparcom - drzi se onog sto sam ti napisao! Zelim ti da nadjes povoljan aranzman i da se lepo provedes/odmoris.

P.S. Ova srecetina kapiraaa!!! :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krenuo si da pametujes i jorgane spominjes.Mozes lepo reci,ja mislim da ti je malo para,moj savet ti je taj i taj...da znam ne bih pitala.Ovo je forum,gde jedni druge savetujemo,a ti imas jako grub stav,sa dozom kritikovanja.Nije mi namera da se svadjam.Nije ni bitno,pogresno smo se razumeli,mir mir niko nije kriv :lol:

mislim da je hotel taj koji bode oci, da si zelela apartman to bi bila druga prica, ali cim se objekat koji je u evropi naziva hotelom i ima kategorizaciju zna mu se i cena...to da bude cist predpostavljam da nema veze sa "bodenjem ociju" :D

zelim vam mnogo srece u nalazenju aranzmana po volji i divan provod.

:srce:

Hvala :) nisam dugo letovala u Evropi,poslednjih godina sam bila na drugim destinacijama,pa sam izasla iz stosa,pa rekoh da vas pitam za savet.Pogledacu jos malo aranzmane.Ako znas neki lep smestaj,ti mi slobodno preporuci.

p.s.Hotel Romance u Marmarisu,je bio jako dobar,nije daleko od centra,na plazi je,PP.Nesto bih poput njega :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada osoba ocekuje mnogo, a dobije malo obicno se razocara. Zato sam te na taj nacin posavetovao. Ovde su urednici prilicno netolerantni na gluposti i da sam bio grub obrisali bi mi post. Dalje, u prvom postu sam ti persirao i - toliko onekoj grubosti i pametovanju! Sto se tice licnih (medjusobnih) utisaka o drugim forumasima molim te nemoj mi replicirati, jer cemo otici u off. Sto se tice smestaja postavio sam ti link, pa vidi sta ti se dopada. Zelim ti da nadjes ono sto trazis.

Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

za 500e u evropi(grcka,turska,spanija,italija),moze se biti ili u losijem hotelu,ili solidnom,ali na losoj lokaciji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja imam predlog,ne znam kakav je hotel,po komentarima bih rekla da nije los,na Kritu,u Hersonisosu,PP,avio,jedino ne znam kakvo je mesto

http://www.putovanja.info/grcka/hersonisos/hoteli/7799-hotel-armava#mesec_2011-07

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja mogu da vam preporucim Majorku,Spanija naravno!

Predivno mesto,divna plaza i more...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka