ljuba80

Putovati sto povoljnije

57 poruka u ovoj temi

Cuba, Varadero Beach, hotel Mansion Xanadu.

Odličan smeštaj za relativno malo novca u odnosu na ostalu ponudu. Pokriva i sve ostale tvoje zahteve.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo svima...

Zeleo bih,ljudi,nedge da otputujem na nekoliko dana..a nemam pojma gde bih isao,pa ako imate neke interesntne predloge...javite se.naravno,nemam partnera za put jer ovi moji svi imaju "preca"posla paako neko zeli da mi pravi drustvo...neka se opet javi!potrosio bih 500-600 evra,u obzir dolazi evropa od severa do juga i od zapada do istoka.

Izmenjeno (srdjan9876)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Шта ти иначе очекујеш кад одеш негде? И за које паре мислиш да идеш? Тако си поставио питање да бих те човек могао опуштено упутити на Исланд.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tesko na Island...vidis da covek kaze na nekoliko dana...do Islanda bas da planinari za par...nije vredno...:)

Stvarno malo preciznije...da li domace ili inostrano putovanje...koliko para...da li topliji krajevi ili neke prestonice da obilazis...itd...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I gde si bio do sada, pa ne želiš da ponavljaš?

I gde nisi bio do sada, a ne želiš ma ni prvi put da odeš?

Nekoliko dana: Ohrid. Ovako blanko. Ili Rumunija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

na par dana?mislim da je Zlatibor odlican..a ako planiras nesto vece,ja sam za Tursku... :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali meni suštinski nije jasno ovako uopšteno traženje saveta gde da se ide...

Idem za sve pare kojima tranutno raspolažem, daleko dokle mogu sa njima da se dobacim. Spisak želja postoji valjda od moje sedme godine i knjige "Sva Čuda Sveta" Rolanda Geka i dileme rešavam uz tudju pomoć jedino u smislu koji hotel, koja plaža i slično. Tu mi pomoć iskusnih pomaže.

Al ok, nismo svi isti.

Srdjane, tebi ohrabrenje u smislu da ne čekaš društvo koje nikako da se smisli da podje, i ne gubiš tako mogućnost da odeš i bude ti lepo, makar i sam. Nekoliko putovanja sam ja tako nekad propustio, i to vreme nikako ne može da se vrati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok,hvala svima koji su se javili i dali mi zaista korisne sugestije.da upotpunim:potrosio bih nekih 500-600 evra,putovao bih negde u evropu,nije bitno gde samo da idem jer skoro da nigde nisam ni bio,znaci od svedske do portugala i od skotske do turske sve dolazi u obzir.ako neko ima iskustva sa solo putovanjima neka kaze neku pametnu jer je sva prilika da cu ici sam.imam jos dve nedelje odmora i zelim da ga provedem pametno.ako se neko seti jos neceg,neka kaze,pita...

hvala unapred svima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali bar kaži koji budzet imaš na raspolaganju?

Može i na private, pošto je, jel, nepristojno o parama, javno...

Mali, veliki, srednji... I koliko dana, u kom periodu?

Pomoglo bi i da kažeš i ako si bio već negde i da li ti se tamo dopalo ili nije...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rekao ti je na drugom topicu oko 500-600 evra...koliko mi se cini...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ne znam, rekao sam da neću da zalazim u taj drugi topik.

Neka potvrdi ovde da je reč o toj (lepoj) sumi, i biće ideja...

:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aj da se i ja ukljucim. Za te pare mozes da obidjes dosta u jako malom radijusu. Najbolje sednes u auto i voooozzzziissssshhhhhh. I gde ti se svidi ti ostani koliko imas love pa se vrati nazad. E sad ako nemas VIZU onda stvarno ne znam. Stekaj pare za nesto krupnije a idi do Soko banje, Zlatibora, Kopaonika, Vrnjacke banje........ Nece te kosta puno a opet bices negde....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih sada odmah [da mogu] isao u Italiju. Ne mora da kosta puno, a moze mnogo toga da se vidi u relativno maloj turi. Od Trsta do recimo - Napulja... Nikako ne bih zaobisao Rim, Rimini, San Marino, Firencu... I sve sto je usput. Najvise dana bih odvojio za Rim. U najboljem slucaju bih stigao i do Palerma. Ne znam koliko bi novca trebalo, zavisi kako se organizujes i koliki luksuz od smestaja zahtevas.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mada, takvo putovanje bi mi mnogo vise prijalo u letnjoj sezoni. Zimi je mozda pametnije zadrzati se u Alpima - Jezera Garda i Komo... mozda je Svica jos pametniji izbor, Zeneva npr, ili Austrija, Tirol... Sta znam...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

planiramo letovanje u egipat pocetkom jula. 2 odrasla + 2dece /13 i 16 godina/

finansije su ogranicene do 1300-1400 eura.

molim preporuku za hotel 4*sa all inc. i za agenciju.

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka