spale

Booking.com

886 poruka u ovoj temi

Soba je bila za dve osobe I Cena je ista za dve I za jednu osobu. Pre nego sto sam zvala Booking pozvala sam vlasnicu koja je trazila dupli novac iako stoji ista Cena I za dve osobe. Bila je bezobrazna I rekla je da nece da me primi. Pozvala sam Booking iz Srbije I promenili su rezervaciju na 2 osobe bez dodatnog novaca. Sutradan se vlasnica nije javljala posle 5 mojih poziva I poruka, kada se javila pretila mi je. Nisam dakle ja otkazala rezervaciju! Bookingu je rekla da ima nepredvidjenu situaciju. Tada sam vec bila na Malti, nocu bez smestaja. Rezervaciju mi je otkazao Booking a ne ja u 19.38. uvece a trebalo je da udjemo u sobu do 20h. Poslalili su mail da ce biti vracen novac potpuno a to cemo I videti da li ce biti. Inace su mi rekli ljudi na Malti da njihovi gradjani znaju da budu bezobrazni kada je smestaj u pitanju I vise ljudi, Arapa I nasih nam je ponudilo pomoc,cak su I zvali da bi razjasnili situaciju ali se doticna nije javljala. Da li je to poslovanje Bookinga da vam oni otkazu smestaj na dan ulaska a ne nadju drugi? Ako mislite da nema tih situacija evo jedne koja se zaista desila. I zato mislim da pored povracaja novaca, ako ga bude, treba da nadoknade sav ovaj stres. Ako neko ima iskustvo slicno volela bih da cujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka