Ja_

Šarganska osmica-Kustin Mećavnik

104 poruke u ovoj temi

Mi smo bili 05.04 2010. i nije bila neka velika guzva,u okviru Drvengrada sem kucica sa sobama imate i prodavnicu suvenira (sa normalnim cenama),restoran domace kuhinje,italijanski restoran,poslasticarnicu,galeriju,kafe KAPOR sa predivnom citaonicom,mini pijacu,decije obdaniste,bazen,saunu,teretanu,a vidim da su napravili i teniski teren.Na glavnom trgu nalazi se crkva i sve to je uradjeno u drvetu i kamenu u stilu tog kraja.Iz Beograda smo sigli za 4 sata uz 2 stajanja .Sto se slika tice imamo neke samo treba da ih prebacim na comp.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znaš li možda cene smeštaja i vrste smeštaja (kako to izgleda i šta smeštaj ima)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

www.mecavnik.info 

Pored galerije, imaju i cenovnik i sta sve treba uz to.

Hotel Mecavnik, pored ostalog, poseduje i zatvoreni bazen (kome je interesantno).

Izvod iz cenovnika:

PRICE OF HALFBOARD PER PERSON    From 01.04.2010.

TWIN ROOM                                                                                      3.760.00  

DOUBLE ROOM                                                                                 3.290.00   

JUNIOR SUITE                                                                                  3.760,00

- Room description: bathroom, plasma TV, phone line, minibar

- Prices are stated per a person, daily, halfboard (breakfastand dinner) included

-  Price for bed and breakfast is 400,00 RSD lower than halfboard(per person, daily)

- Extra payment for hotel lunch is 800,00 RSD

-         Price for twin and double room, if one person use, is 30%higher

DAILY RENT - ACCOMMODATION PRICE FOR  2 - 4 PERSONS                                         

APARTMENT                                                                                   13.500.00  

HOUSE                                                                                            15.600.00 

LUX HOUSE for 2                                                                           16.800.00

-  Apartment/house description: kitchen, lounge withfireplace, bedroom, bathoroom, plasma TV, phone line and mini bar

- Prices of apartments / houses are stated daily; does notinclude halfboard

- Users of apartments and houses are obliged to pay 900,00 RSDper person, daily, for halfboard

- The apartment and house can accommodate a maximum of 4people 

Izmenjeno (predrag)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto vidim da cene vec imaju mogu samo da prenesem impresije nekih ljudi koje sam tamo sreo.Naime kazu da su sobe pristojne,ciste,TV plazma,kupatilo,grejanje.Pod onim pristone mislio sam na kvadraturu,nista ogromno a dovoljno.Sve su u onom starom stilu,drvo cisto drvo,ali krajnje udobno.

Izmenjeno (medvedicibgd)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Topla preporuka za Mecavnik. Posto imam apartman na Zlatiboru, cesto idem i do Mecavnika, jos od njegovog otvaranja i svake godine je sve bolji i bolji. Moja preporuka vam je da idete kad nije sezona jer je tada sve opustenije i nema guzve (kraj februara do maja i od oktobra pa do sredine decembra).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio prosle godine nekako s jeseni i bio je za mene to cudna impresija starine kao da ste se nasli u filmu iz doba Vuka Karadzica, nikad do tad nisam video staro selo pa je zaista ostavilo impesije na mene. Moram naglasiti da je jedino odudaralo od opste slike sljakasti tenis tereni.

s5033573.jpg

mecavnik.jpg

kolaz.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za one koji žele i da se provozaju šarganskom osmicom, evo i reda vožnje, odnosno cenovnika.

http://www.zeleznice...ske_osmice.html

Izmenjeno (karadjordje)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jatare, Mećavnik...jako lepo...priroda, ambijent, sve...dok je Drvengrad na mene ostavio mučan utisak.

Prvom sledećom prilikom repriza maršute - minus ta tačka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se sa Nikolom. I ja sam posetila Mecavnik pre nekoliko dana i nismo proveli vise od sat vremena tamo. Ako vas ne zanimaju restorani itd. tamo se nema sta posebno videti. Svaka cast Kusturici sto ga je napravio i doveo i strane turiste koje smo videli, ali meni nije bio nesto narocito interesantan za razliku od Sirogojna. Sve je autenticnije, moze se zaviriti u kucice i videti kako se zivelo pre 2 veka a i ulaznica je jeftinija. Jedino su preterali sa cenom suvenira...ni mi ni ostali posetioci niko nista nije kupio. Tako da eto gros rece da nikada nije posetio staro selo - ako to zaista zeli da vidi onda neka poseti Sirogojno. Evo jedne slicice cisto da vidite kako izgleda :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko je karta za ulazak na mecavnik?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sirogojno i Mećavnik nisu za poređenje, jer je jedno muzej a drugo hotel sa 4*.

U Mećavnik se ide na odmor, na neki vikend, čist vazduh, mir i tišina, dobar smeštaj, hrana, zatvoreni bazen i ostali već navedeni sadržaji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko je karta za ulazak na mecavnik?

Ja mislim da je 180 dinara.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To mislite na Drvengrad?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja da.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa to.

I ja kada sam bio - Mećavnik nije bio žhotel sa 4*...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka