cekiceki

Hotel Gawharet Al Ahram 4* u Cairu

6 poruka u ovoj temi

Molim sve one, koji su boravili u ovom hotelu da kazu svoje utiske, hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Boravio sam u ovom hotelu, 2006-te, koliko se sećam hotel je imao tada 4*. Lep, nalazi se u Piramid street, gde se mislim nalazi i najveći broj hotela, iz njega se mora kretati taksijem, koji košta oko 10-ak funti do bilo kog mesta u Kairu. Hotelska hrana je evropska, inače on ni malo ne podseća na Egipatske hotele sa 4*, već pre bi rekao na evropske. Na krovu ima kafić, gde se može popiti piće i videti piramide..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super, hvala na odgovoru. Mozete li preporuciti neki dobar riblji restoran?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Teško, pošto je Kairo stvarno veliki grad za koji treba bar 4-5 dana da se obiđe, tako da smo samo obilazili, nismo sitgli ni da jedemo.. :D a veruj mi ako ideš na kratko i ti ćeš tako proći...a grad je stvarno ogroman, nije kao u BG-u odeš kod konja i sve ti je tu... :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u hotelu, solidan, cak lepsi enterijer hotela nego soba, mada ni soba nije losa, mozda bi soba mogla da se kategorizuje sa 3 stars,(ja licno vise volim moderan a ne stilski namestaj, u sobi je neka kombinacija stilova) a sve ostalo 4, hrana odlicna. Hotel je udaljen 10km od centra Caira, ali ulica, dve i jos niz poprecnih ispod ulica u kome je hotel, kriju zivot, sve se desava dole, radnje, pijace, kafane... Dok u toj ulici u kojoj je hotel nema bas nista, i deluje kao da ste zaista udaljeni od grada, ali ...

A sto se tice upoznavanja Caira ne bi bilo dovoljno ni mesec dana, grad je ogroman 200km kvadratnih

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izgled hotela, soba, restorana....

http://www.youtube.com/watch?v=ILHMoxEUAHE

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka