duncan

Prevoz do Amsterdama

47 poruka u ovoj temi

Pozdrav!

Drug i ja planiramo da putujemo u Amsterdam sredinom oktobra. Krenuli bi iz BG-a, Wizzair - om do Eindhovena, sto bi kostalo oko 65e u oba pravca + 20 - tak e za voz Eindhoven - Amsterdam, takodje u oba pravca. Spavali bi tri noci u hostelu u Amsterdamu, sto bi trebalo da se uklopi u 50 e. Po nasoj racunici, a mislim da je poprilicno tacna, ceo put bi se uklopio u cifru od 130 - 140 e + dzeparac. Cena avionske karte je trenutno tolika, koliko ce rasti i u kom vremenskom periodu ne bih mogao da kazem. Ako ima ljudi koji su putovali na ovaj nacin, savet bi nam dobrodosao. Isto tako, ako ima zainteresovanih za organizovanje neke vece grupe, neka se jave, pa cemo se izdogovarati. Kao veca grupa (min. 10 ljudi) mogli bi izdejstvovati i neke popuste, sto bi dodatno smanjilo troskove! Tuzno bi bilo ne videti Amsterdam, dok mozemo da putujemo bez viza...jos uvek! :)

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sto veca ekipa - to bolje! osmeh1.gif Mi planiramo da rezervisemo karte u naredna 2 - 3 dana, cena je jos uvek povoljna, pa ako se odlucite...javite da izdogovaramo putesestvije! osmeh1.gif

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav :)

Planiram sa drugom da odemo u Amsterdam, interesuje me kako mozemo da stignemo tamo a da ne potrosimo mnogo para :)))

Ako je vec neko bio, vasa iskustva i tako :)

Moj plan je WizzAir do Eindhovena pa vozom do Amsterdama :)

E da i preporuka za Hostel.

Moze neko da nam se pridruzi ako hoce :)))

Plan je 30 Mart do 2 April :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sa avionskom kartom u oba pravaca do eindhovena (valjda se tako pise) od 50 eura i vozom do amsterdama od oko 10 eura mislim da je putovanje busem besmisleno...

da slazem se sa tobom...
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao.. ja planiram da idem za amsterdam. isla bih wizzom do ajndhovena . interesuje me kako iz ajndhovena do amsterdama stici najjeftinije, i gde staju voz ili bus? i koja je cena?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O tome je već sve pisano u okviru podforuma, pogledaj druge teme, naći ćeš odgovore.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako se snađem:) koje teme sve da pogledam?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma nema puno tema u podforumu Belgija, Holandija i Luksemburg.

Pogledaj prvenstveno temu Amsterdam

Pogledaj i temu Ajndhoven (Eindhoven) aerodrom, iz podforuma Avio kompanije (Opšta diskusija). Tu imaš korisnih linkova koji sigurno pomažu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala. sad cu da pogledam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bukirali smo neki smestaj u Amsterdamu povoljno i sad gledamo kako najpovoljnije da se transportujemo do tamo :) U opticaju su nam kola ili voz, avion otpada. Gledam na ovom sajtu banh.de da ima iz Budimpeste vozova ali nigde ne mogu da provalim cenu, sa nemackim sam nikakav :) A na ovom raileurope nisam mogao nista da pronadjem. Pa ako bi mogao neko da mi pripomogne, kolika je cena karte Budimpesta - Amsterdam i da li svaki dan polaze vozovi? Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko ja vidim, na sajtu mađarskih železnica, nema direktnih vozova ili kola, do Amsterdama. Mora makar jedno presedanje u Minhenu ili Frankfurtu.

Ima bus (eurolines) Pešta - Amsterdam, svaki dan, sem utorka. Povratna se kreće od 60 - 130e, sve zavisi od datuma. Na ovo treba dodati povratnu kartu 26e za voz na relaciji Beograd - Pešta.

Iz Beograda ima bus (lasta) sredom i subotom. 20.000,00 din. povratna.

Ako vas ide više, možda je i najbolje ići kolima. Podelite troškove a imate i punu fleksibilnost što se tiče putovanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da, ako je tako onda kolima idemo, to je to. Nego sam se ponadao kad sam procitao na prethodnoj strani da ima voz za 40 evra povratna da se nadje, sto mi je skroz nerealno :) Mada vidim da je to 2010. god

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo! :) Zanima me kakva su vam iskustva sa promenom vozova, presedanjem u Dizburgu, Utrehtu ili nekom drugo mestu na putu do Ams. Koliko je zaista vremena potrebno da se sa jedne platforme dodje na drugu? Hvala vam unapred :D 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li mi neko reci, koja je najbolja opcija za odlazak u Amsterdam avionom? Preko neke agencija ili sam traziti kartu? Jedino sto sam video je AirSerbia, valjda oko 200e povratna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne vidim lokaciju odakle si. Ja sam gledao Wizz-om iz Temisvara do Ajndhovena. Povratna je bila od 18-36e, a bus od aerodroma do Centralne stanice oko 40e povratna. To sam gledao u martu, ali u terminu koji je meni odgovarao prenociste za 2 osobe nije bilo ispod 100e, a povratna je na 5 noci, pa sam se odlucio za odlazak autom :D

Edit:

Sad gledam na sajtu, izgleda da su smanjili. Npr 22.11. polazak, povratak 26.11. to bi bilo 4 nocenja, 18.72e povratna, sa onim kabinskim prtljagom. Vidim da je iz Nisa nesto skuplje, oko 36e, dok je iz Beograda skoro 100e.

Izmenjeno (aboki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka